For umiddelbar levering

Chicago, IL – desember 29, 2020 – Zacks.com publiserer listen av aksjer omtalt i Analyst Weblog. Zacks Equity Study-analytikere fokuserer daglig på den mest oppdaterte informasjonen og hendelsene som påvirker aksjer og monetære markeder. Aksjer bare i nær fortid som er omtalt i webloggen omfatter: Baidu Inc. BIDU, Tesla TSLA, Overall Motors GM, Ford F og Volkswagen AG VWAGY.

Oppført her er høydepunkter fra mandagens analytikerweblog:

5 selvridende aksjer sms lån på minuttet massiv oppadskapasitet i 2021

Selvutnyttende bil eller selvbærende bil (“AV”) -teknologi er et sprang fremover innen bilindustrien. AV-er er vanligvis ikke lenger et uttrykk for kreativitet i generasjonen av menneskeskapt intelligens (“AI”) og er radikalt ombygging av shuttle. Tenk deg at det er så enkelt å reise som å la bilen kjøre deg sms lån på minuttet kvalifisert oppføring av den angitte pendlingsdisiplinen fra opphør, mens du lurer eller leser en e-bok, eller går på surf by the by by.

AV-teknologien er i samsvar sms lån på minuttet overlegne førerassistansesystemer (“ADAS”) – langs nødbremsing på siden, reservekameraer, adaptiv cruisejustering og selvparkeringssystemer. Robot-pushede biler utøver AI for å gjøre det mulig for biler å navigere gjennom trafikk og kjempe sms lån på minuttet avanserte scenarier.

Flukten til å komme ved selvutnyttende biler på alléen har blitt klargjort i det siste noen år, sms lån på minuttet et par kjøretøytekniske giganter som gir god vekst. Den siste uken lanserte Apple planer om å begynne sine førerløse biler tilgjengelig i markedet innen 2024. Bilen vil være utstyrt sms lån på minuttet et fastbatteri, som er klar til å senke den tilhørende hastigheten på batterier og forsterke bilens svingninger. AV-er vil utvilsomt bringe inn en unik generasjon for transport i løpet av de kommende årene på grunn av sin stemme-av-kunst-teknologi og økende forespørsel.

Lovende utsikter til AV Marked

Bedre nivåer av autonomi gleder seg over den tilsynelatende lavere farlige og ubehagelige sjåføratferd. Smart oppførte regelverk og økende myndighetsfinansiering forventes å spille en nødvendig rolle for å akselerere det selvutnyttende bilmarkedets vekst i løpet av de kommende årene. Regjeringer over hele verden administrerer støttende regler for å forbedre adopsjonen av AV-er. Som et eksempel har de amerikanske myndighetene begynt å skaffe AV-er til forsvarssøknader, mens U. Okay. myndighetene har gitt tillatelse til å unnslippe selvutnyttende biler på veier.

Coronavirus-pandemien har dessuten hatt en kritisk innflytelse på den automatiserte mobilitetssektoren. Sosial distansering har blitt introdusert ved adopsjon av førerløse biler av logistikkselskaper, tilbudsselskaper og handel sms lån på minuttet matvareleverandører, og fremmer forespørselen om AV-er.

AV-markedet forventes å få fart på økende finansiering i digital infrastruktur og økende disponibel inntekt blant kunder i utviklede internasjonale lokasjoner. I en fil fra Million Insights, forventes den verdensomspennende selvbærende forespørselen om bilmarked å fortelle 4,2 millioner enheter ved å avvikle 2030, og være vitne til en CAGR på større enn 63)% hele skjemaet som gjennom prognosens varighet. Videre, per fil av Study and Markets, anslås det verdensomspennende selvbærende bilmarkedet å rangere $ 2, 044. 9 milliarder av 2030, utvider vitne til en CAGR på 39. 1% fra 2021 til 2030.

Gitt de optimistiske anslagene, er det en håndfull selvutnyttende aksjer, som absolutt vil være troen på å være som en ikke-glipp av finansiering på veldig lang tid. varighet.

Våre valg

Baidu Inc. : Dette Kina-baserte multinasjonale teknologiselskapet er et av de perfekte AI- og webselskapene på denne planeten. I 2019 inngikk Baidu et partnerskap sms lån på minuttet den kinesiske baserte stemmeeide bilprodusenten, FAW Neighborhood, for å sette Hongqi EV AI-drevet taxi, er den første masseproduserte robotaksien i Kina.

Bilen er rolig og er skrøpelig i ubemannet bruk av vurderinger i et par byer langs Beijing og Guangzhou. Angivelig har dens utvalg av 500 førerløse biler logget inn 1,2 millioner miles i 13 forskjellige byer. Bare noen få måneder ventet, rullet Baidu ut sin første fullt AI-drevne bil som fragment av Apollo-prosjektet. Baidu Apollo integrerte AI-system tillater biler å kjøre uavhengig, uten en sikkerhetsdriver i bilen. For å planlegge sikkerheten om offentlig sikkerhet i grove allébestemmelser integrerte Baidu 5G-aktivert teleoperasjon i bilene sine.

Selskapet flagrer på dette tidspunktet sms lån på minuttet en Zacks Nefarious # 1 (Solid Bewitch). Det er tilsynelatende at du kanskje vil ha muligheten til å lære din totale liste over dagens Zacks # 1 Nefarious aksjer her .

Tesla : Tesla er disiplin for å begynne sitt elefantiske selvutnyttende (“FSD”) førerhjelpesystem som abonnementsleverandør tidlig 2021. Tesla-biler er utstyrt sms lån på minuttet en vanlig autopilot — en førerassistansefunksjon som kanskje kan bremse, øke hastigheten og styre automatisk. FSD-settet, på den motsatte siden, gir ekstra muligheter som gjør det mulig for biler å parkere selv, bytte kjørefelt og erkjenne opphør av indikatorer og trafikklys.

I oktober lanserte Tesla betaversjonen. av den etterlengtede funksjonen til om et huseiere. Autopilot Hardware 3.0 er den mest oppdaterte oppgraderingen til selskapets FSD-maskinvare, som tok situasjonen tidlig i ett år, og den har de totale stoffene dine som er nødvendige for FSD-stoffer. Innenfor denne oppgraderingen begynte Tesla å utstyre sine unike biler sms lån på minuttet en unik, spesialkonstruert pc designet for delvis selvopprettholdende og helt selvopprettholdende bruk. Den unike maskinvaren gjorde det mulig for Tesla å gi ekstra vekst mot elefantisk autonomi. Selskapet planlegger å utøve Fashions S, X, 3 og Y som fremtidig robotaksi.

Selskapet pryder på dette tidspunktet en Zacks Nefarious # 1.

Overall Motors : Cruise, den selvutnyttende bilens opprinnelse, majoritetseid av Overall Motors, bare i løpet av den nærmeste fortid utplassert helt førerløse biler i San Francisco. Dette kan vente på Cruise for å trenge gjennom sine midler mot å lansere en robottaxileverandør som kanskje kanskje antagelig kan konkurrere i opposisjon til Uber og Lyft i sentrum av de viktigste tilbakevendende tjenester og produkter. Tidligere i år presenterte Overall Motors sin Foundation driverless elektriske skyttel, som ikke har ratt, pedaler eller diverse håndbokkontroller. Selskapet har presset på for en mest kjent fortjeneste innen selvbærende biltjenester og produkter, og har drevet en dinky selvopprettholdende tilbakevendende posthaste sms lån på minuttet en menneskelig ledsager i Phoenix siden 2018. I hovedsak den mest oppdaterte sfæriske innsamlingen for Cruise verdsatt selskapet til $ 19 milliarder.

Selskapet har på dette tidspunktet en Zacks Nefarious # 1.

Ford : Ford planlegger å rulle ut sin selvutnyttende forretningshandel i 2023 sms lån på minuttet biler i samsvar sms lån på minuttet Ford Wreck out Hybrid crossover. Bilene er i samsvar sms lån på minuttet bilprodusentens fjerde-teknologi selvbærende teknologi i samarbeid sms lån på minuttet Argo AI, en Pittsburgh-basert selvbærende bilopprinnelse.

Ford og tysk bilprodusent Volkswagen AG hadde knust en 80% majoritetsandel i Argo AI tidligere dette ett år. Ford før hele partiet planla å starte virksomheten selvutnyttende bilhandel i 2021 imidlertid forsinket det sms lån på minuttet mindre 2022 midt i pandemien som ble introdusert om katastrofe. Ford har forpliktet seg til 4 milliarder dollar til selvopprettholdende biltrend gjennom 2024, sammen sms lån på minuttet en finansiering på 1 milliard dollar i Argo AI. Selskapet har på dette tidspunktet en Zacks Nefarious # 2 (Bewitch).

Selvutnyttende bilpioner Waymo er sjef for AV-teknologi, og er det viktigste selskapet for å rulle ut trinn 5 fullt AV. Selv om Waymo er rolig på begynnelsen, er selskapet verdsatt til $ 39 allerede . Waymo, som startet sin selvopprettholdende mobilitetskrypning inn 2009, har logget på 20 millioner sjekk mil på offentlige veier i 25 forskjellige byer.

I 2018, lanserte selskapet en dinky selvutnyttende drosileverandør i Phoenix sammen sms lån på minuttet en sjåfør for sikkerhetsfunksjoner. Denne tørketrommelen fikk selskapet rampelyset fordi den startet en helt selvforsynende billeverandør uten en sjåfør i Phoenix. Leverandøren ble gjort tilgjengelig innen markedet for sms lån på minuttetlemmer av Waymo One, selskapets toppraten sms lån på minuttetlemskap, 8. oktober, og er nå tilgjengelig i markedet for alle i Chandler, sørøst Tempe og sørvest Mesa gjennom Waymos app.

I oktober samarbeidet Waymo og Daimler Trucks for å komme sms lån på minuttet en selvbærende versjon av Freightliner Cascadia-lastebilen. Bare i disse dager ble Waymo blekket ut sms lån på minuttet en transportstudiehjerte om å samle en elefantisk mock-city for å sjekke den neste teknologien sms lån på minuttet selvbærende biler og biler.

Waymos vokterfirma Alphabet på denne tiden bærer en Zacks Nefarious of three (Behold).

Zacks Top 10 Aksjer for 2021

I tillegg til delene som er diskutert ovenfor, foretrekker du å bli lært om vår 10 høye tickers for hele mengden 2021?

Disse 13 er omhyggelig håndplukket fra over 4, 10 selskaper belagt av Zacks Nefarious. Det er våre mest kjente valg å ha interaksjon og vente på.

Lever din fangstopptak til Original Zacks Top 10 Aksjer >>

Bli sms lån på minuttet oss ​​på Facbook: https://www.facebook.com/dwelling.php#/pages/Zacks-Funding-Study/?ref=ts

Zacks Funding Study er nedenfor modnet, justert sms lån på minuttet tilknyttede enheter (langs siden en forhandler-leverandør og en finansieringsrådgiver), som kanskje kanskje antagelig også kan favorisere i transaksjoner som er interessante for de foregående verdipapirene for kundene til slike tilknyttede selskaper.

sms lån på minuttetiekontakt

Zacks Funding Study

800 – 800 – 3771 utv. 9339

svinekjøtt [email protected]

https: //www.zacks. com

Tidligere effektivitet er ikke lenger en garanti for fremtidige resultater. Innebygd finansiering er sannsynligheten for tap . Dette stoffet blir levert for informasjonsfunksjoner som er lettest, og ingenting her utgjør finansiering, kvalifisert, regnskaps- eller skatteanbefaling, eller en anbefaling om å ha interaksjon, selge eller vente på et verdipapir. Det gis ingen anbefaling eller anbefaling om finansiering er riktig for en eksplisitt investor. Det kan kanskje antagelig også ganske enkelt være rolig, og ikke lenger antas at investeringer i verdipapirer, selskaper, sektorer eller markeder som er identifisert og beskrevet hadde vært eller vil være en hit. All informasjon er fersk fra datoen her og er disiplin for å handle uten å se. Eventuelle synspunkter eller meninger som kommer til uttrykk, kan antagelig heller ikke lenger bare snakke de av selskapet som en total. Zacks Funding Study favoriserer ikke finansiering av bank-, market making- eller kapitaladministrasjonsaktiviteter for verdipapirer. Disse avkastningene kommer fra hypotetiske porteføljer som består av aksjer sms lån på minuttet Zacks Nefarious = 1 som hadde blitt balansert fra måned til måned sms lån på minuttet null transaksjonskostnader. Dette er vanligvis ikke lenger avkastning av reelle porteføljer av aksjer. S&P 767 er en ikke-administrert indeks. Søk anbefaling sms lån på minuttet https://www.zacks.com/performancefor informasjon om effektivitetsnumrene som vises på denne trykkstart.


Vil du ha de mest oppdaterte forslagene fra Zacks Funding Study? På det nåværende tidspunkt er det tilsynelatende at du kanskje vil ha sjansen til å skaffe deg 7 fineste aksjer for det neste 39 Dager. Klikk for å komme sms lån på minuttet denne gratis filenFord Motorfirma (F): Fri lagerprognose karakterisererBaidu, Inc. (BIDU): Karakterisere fri lagerprognoseTotal Motors Firm (GM): Gratis lagerprognose karakterisererTesla, Inc. (TSLA): Free Stock Prognosis CharacterizeVolkswagen AG (VWAGY): Fri lagerprognose karakterisererKlikk her for å lese denne artikkelen på Zacks.com.Zacks Funding Study

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *