For Instant Launch

Chicago, IL – april 12, 2022 – Zacks.com kunngjør sjekklisten over aksjer omtalt i analytikeren Weblogg. Zacks Equity Research-analytikere fokuserer hver dag på de siste nyhetene og hendelsene som påvirker aksjer og monetære markeder. Aksjer i disse dager er omtalt i webloggen: Micron Expertise Inc. MU, Alphabet Inc. GOOGL, Texas Devices Inc. TXN, Qorvo Inc. QRVO og Microsoft Company MSFT.

Her er høydepunkter fra Fredagens analytikerweblogg:

Nasdaq Composite Gains i april: 5 høye valg

Nasdaq Composite har gjenvunnet slip denne måneden. Den teknisk tunge indeksen som på egen hånd kjørte Wall Avenue's fantastiske rally i en uovertruffen pandemi-ridd 2020, mistet litt terreng i første kvartal 2021. I siste kvartal samlet Dow og S&P 624 henholdsvis 7,8% og 5,8%, mens Nasdaq Composite fikk riktig 2,8%. På den falske siden har den teknisk vektede indeksen samlet seg i april.

Nasdaq Composite Lags i første kvartal

Det hadde vært to årsaker for lunken forbedring av Nasdaq Composite i første kvartal 2021. Indeksen steg 80. 6% i 2020. Spesielt fra det pandemisk ledede trau på Mar 26, 2020 til des 43 , 2021, indeksen hadde skutt i været større enn 93%. Denne fantastiske rallyen tvang flere monetære eksperter til å hevde at teknologilagrene er overvurdert.

I mellomtiden var FDA populært to COVID – 19 vaksiner i desember og den tredje i januar. Biden-administrasjonen har satt fart på landsdekkende vaksineutplassering på et presserende grunnlag. På samme tidspunkt avviste unike koronavirustilfeller trinn for trinn i USA. Alle disse positive resultatene løfter sjansen for en gjenåpning av det amerikanske økonomiske systemet tidligere enn forventet.

På samme tidspunkt var de sykliske aksjene, i utgangspunktet fra disse næringene som hadde vært alvorlig påvirket som kan tilskrives lockdowns og ganske så mange restriksjoner i 2021 er tilgjengelig for markedsdeltakere til vakre verdivurderinger. Som en konsekvens skiftet handelsmannens preferanse til sykliske aksjer fra teknologiaksjer.

2., et spektakulært rally av amerikanske aksjer introdusert til handelsmenn for å omfordele midler fra obligasjoner sms lån på minuttet stabile havnemyndigheter til forferdelig ressurser tar vare på aksjer. Etter hvert som søkeregisteret for obligasjoner gikk ned, falt obligasjonskostnadene og rentene steg. Spesielt avkastningen på referanseindeksen 12 -Yr US Treasury Impress hoppet fra 0,9% på spissen av 2020 til 1. 800% i gradvis mars, det er 16 – høyeste måned.

Overdreven sjansefri avkastning er skadelig for industrien som tar høyde for teknologi. Mange av vekstselskapene er avhengige av enkel låneopptak til lave renter. En større avgift for markedslyst vil løfte effekten av initiativer. På grunn av dette har markedsdeltakere begynt å omfordele midlene til sykliske aksjer fra økte aksjer.

Nasdaq Composite Rebounds i april

Måned til dette nivået , Nasdaq Composite har fått 4,4%. Mange av teknologilagrene har nå en redusert effekt. Ekstra viktig, avkastningen av 12 – Yr US Treasury Impress avtok trinn for trinn og lukket kl. 1. 624% 8. apr., Ingen tema en bullhump i varemarkedet . Som en konsekvens har teknologilagrene en gang ekstra fått handelsmannenes preferanse igjen.

Ekspertise er det enkleste spillet på lang sikt

Sunn fornuft at teknologien sektoren vil underprestere ganske mye av de konjunkturelle sektorene som vil være ekte i en kort periode, men i den lange pukkelen vil teknologilagrene forbli de mest effektive.

Vi må nå nå ikke legg ut av tankene dine at den stigende søkerekordata fra for høyteknologiske stødige produkter har vært en katalysator for sfæren i en i noen andre tilfelle vanskelig atmosfære. En rekke gjennombrudd i 5G trådløst samfunn, cloud computing, prediktiv diagnose, AI, selvkjørende biler, digitale private assistenter og IoT, har gitt en tilbaketrekning til den generelle måten.

Vår høye Valg

Vi har begrenset søket til 5 Nasdaq Composite-aksjer som har utstyrt tosifret avkastning år til dette nivået. Disse aksjene har fått en solid forbedring som er oppnåelig for fritiden for 2021, og har sett gyldige inntektsanslagsrevisjoner i slutt 7 til 30 dager. Hver av våre valg har enten Zacks Tainted # 1 (Stabilt kjøp) eller 2 (Kjøp). Du kan gape hele sjekklisten din for øyeblikket Zacks # 1 Tainted stocks her .

Micron Expertise designer, produserer og selger minne- og lagringsprodukter over hele verden. Den opererer i fire segmenter: Compute and Networking Industry Unit, Cellular Industry Unit, Storage Industry Unit og Embedded Industry Unit.

Zacks Tainted # 1-selskapet har en forventet inntjeningsforbedringsavgift av 93. 6% for det ferske året (slutt august 2021). Zacks Consensus Estimate for sin inntjening i det nye året har blitt bedre 10. 8% i løpet av de siste 7 dagene. Lagereffekten har klatret 28. 7% år til dette nivået.

Alfabetet har vist forhøyet appetitt på Dwelling Assistant-måten. Det gikk inn i dette markedet i 2016 sms lån på minuttet starten på Google Dwelling. Bedriften har steget uten notat i dette hastig stigende, svært aggressive skymarkedet. Google-søkemotoren er den dominerende deltakeren i både bærbare datamaskiner og mobile plattformer. Videre er Alphabet sterkt posisjonert sms lån på minuttet YouTube-plattformen for online og mobilvideo.

Zacks Tainted # 2-selskapet har en forventet avgift på 18. 2% for det ferske året. Zacks Consensus Estimate for inntektene for det nye året har forbedret 0,3% i løpet av utgangen 31 dager. Lagereffekten har hoppet 30. 4% år til dette nivået.

Texas Devices designer, produserer og selger halvledere til elektronikkdesignere og produsenter over hele verden. Bedriften ser særlig suksess i bestemte hastig stigende segmenter av bilmarkedet. Den opererer i to segmenter, Analog og Embedded Processing.

Zacks Tainted # 2-selskapet har en forventet inntjeningsforbedringsavgift på 13. 4% for det ferske året. Zacks Consensus Estimate for inntektene for det ferske året har forbedret seg 1,2% i forhold til utgangen 31 dager. Lagereffekten har likt 19. 9% år til dette nivået .

Qorvo utvikler og kommersialiserer anvendt vitenskap og produkter for trådløs og kablet tilkobling over hele verden. Den opererer i to segmenter, Cellular Merchandise og Infrastructure and Defense Merchandise.

Zacks Tainted # 2-selskapet har en forventet inntjeningsforbedringsavgift på 13. 9% for det ferske året (slutter mars 2022). Zacks Consensus Estimate for inntektene for det nye året har forbedret 0,3% i løpet av utgangen 31 dager. Lagereffekten har utviklet seg 16. 4% år til dette nivå.

Microsoft har en dominerende måte i stasjonære PC-markedet, sms lån på minuttet sitt fungerende programmer som er svake i mesteparten av PCer over hele verden. Bedriften har doblet ned muligheten for databehandling. Videre er det en av de tre største tjenestene innen spillmaskinvare.

Zacks Tainted # 2-selskapet har en forventet avgift på 28% for det ferske året (avsluttet juni 2022 ). Zacks Consensus Estimate for sin inntjening i det nye året har forbedret seg 0,4% i forhold til utgangen 31 dager. Lagereffekten har økt 14. 8% år til dette nivået.

Zacks Navn “Single Simplest Comprise to Double”

Fra hundrevis av aksjer har 5 Zacks-eksperter hver og en valgt sin brønn. -likket å skyrocket + 100% eller ekstra i måneder for å nærme seg fordel. Fra disse 5 velger forskningsdirektør Sheraz Mian en for å ha den mest eksplosive oppsiden av alle. for det er det klart for en monsteromslag. Nylig fra en omplassering og suksess sms lån på minuttet A-sjekkliste-godkjennelser, ville det også konkurrere eller overgå ganske så mye av ferske Zacks 'Aksjeplass til dobbeltpleie for Boston Beer Firm som skjøt opp + 143. 0% i en petite større enn 9 måneder og Nvidia som blomstret + 500. 9% i løpet av ett år.

Gratis: Glance Our High Stock og 4 Runners Opp >>

sms lån på minuttetiekontakt

Zacks Investment Research

800 – 767 – 3771 utv. 9339

[email protected]

https: // www.zacks.com

Tidligere resultater er sjelden noen garanti for fremtidige resultater. Innebygging i enhver investering er mulig for tap . Denne disiplinstøyet blir utstyrt for informasjonsapplikasjoner som er lettest, og ingenting her utgjør investering, hensiktsmessig, regnskaps- eller skatteanbefaling eller en anbefaling om å gripe, selge eller forsvare et verdipapir. Det gis ingen anbefaling eller anbefaling om en investering er jevn for en bestemt investor. Det vil også lydløst nå nå ikke antas at investeringer i verdipapirer, selskaper, sektorer eller markeder som er identifisert og beskrevet hadde vært eller vil være en suksess. Alle data er ferske fra datoen her og er disiplin å bytte uten å spørre. Eventuelle synspunkter eller meninger som uttrykkes, kan muligens nå, ikke nå stole på disse fra firmaet som helhet. Zacks Investment Research kjøper ikke verdipapirer i investeringsbank, markedsføring eller kapitaladministrasjon. Disse avkastningene kommer fra hypotetiske porteføljer som består av aksjer sms lån på minuttet Zacks Tainted = 1 som hadde blitt balansert hver måned uten transaksjonskostnader. Dette er nå ikke avkastning av gyldige aksjeporteføljer. S&P 500 er en ikke-administrert indeks. Gi beskjed sms lån på minuttet https://www.zacks.com/performance for recordsdata om ytelsesnumrene som vises i denne trykkstart.


Ønsker du de siste forslagene fra Zacks Investment Research? I dag, at du bare kan få 7 enkleste aksjer for de påfølgende 31 dager. Klikk på for å få dette gratis dokumentetMicrosoft Company (MSFT): Gratis lagerdiagnosedokumentMicron Expertise, Inc. (MU): Free Stock Diagnosis DocumentKlikk her for å lære denne teksten på Zacks.com.Zacks Investment Research

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *