For Imsms lån på minuttetiate Originate

Chicago, IL – april 12, 2021 – Zacks.com kunngjør sjekklisten over aksjer som er omtalt i Analyst Blog. Dag etter dag diskuterer Zacks Equity Study-analytikere de mest moderne nyheter og anledninger som påvirker aksjer og finansmarkeder. Aksjer som ikke var for lenge siden omtalt i webloggen består av: Sony Neighborhood Company SONY, NVIDIA Company NVDA, Microsoft Company MSFT, Alphabet Inc. GOOGL og Deere & Company DE.

Her er høydepunkter fra Fredagens analytikerblogg:

“Spatial Computing” Rising: 5 Shares to Rob

Forstyrrende innovasjon innen ekspertise lager ordninger på denne planeten, sms lån på minuttet romlig databehandling som dekker de blandede evnene til verdensposisjoneringssystemer (GPS), syntetisk intelligens (AI), Data superhighway of things (IoT), maskinoppdagelse (ML), en måte borte sensing og ekstra. Romlig databehandling bringer samlet den kroppslige og digitale verdenen. Fra å reservere en nedgang på Uber til leger som utfører avanserte kirurgiske prosedyrer, gir denne paraplyteorien en enorm forskjellig teknologi som sannsynligvis vil være klar til å utvikle seg.

En av de viktigste delene av romlig databehandling er at den bruker 3D-huset rundt et objekt for å grensesnitt sms lån på minuttet ekspertise, og øker et to-ordningsforhold, som forbinder mann og maskin. Som en illustrasjon kan man bruke en trimhøyttaler for å snakke datamaskinisert Data-motorvei og dessuten snakke om deres rensende roboter. Romlig databehandling hjelper dessuten kundene sms lån på minuttet å lage en virtuell gjengivelse av rommene og ta i betraktning hvordan møbler vil se ut raskere enn å kjøpe det.

Applikasjoner blandet sms lån på minuttet bærbare teknologier støtter nå ett skjermkoronarhjerte pris, puls, blodtrykk og kroppstemperatur. Disse enhetene må ikke være lett tilgjengelig for idrettsutøvere, men støtter dessuten populærvideo som viser deres generelle velvære i det daglige.

Videre når romlig databehandling er utplassert på fabrikken gulv, tillater det sømløse interaksjoner mellom ansatte gjennom augmented reality (AR). Bedriften kan holde øye sms lån på minuttet effektivitetsadministrasjonen, styrke ML-funksjonaliteten og optimalisere opprinnelses- og fabrikkgulvoperasjoner.

Gaming, Treatment and Beyond

Spillhuset har blomstret det siste året, og en rekke mønstre vil trolig bli kreditert romlig databehandling. Augmented reality forbedrer spill- og underholdningskompetansen. Spatial computing's avhengighet av 3D-avbildningstaktikk gjør det mulig for spillere å fordype seg i den virtuelle verdenen og sette kroppslige aktiviteter. Markedet har allerede flere AR / VR-hodesett eller brillefrie holografiske show som trives sms lån på minuttet Magic Jump, HTC Vive og Oculus.

Innen fagområdet sms lån på minuttetisin og helsetjenester har 3D-utskrift evner for å omforme produksjonspanoramaet. Kliniske gjennombrudd gleder seg over 3D-bioprinting kan nå lage vev som sannsynligvis vil være hvert romlig mønstret og tredimensjonalt. Derfor er en 3D-trykket menneskelig lever ikke lenger en fabel. Romlig databehandling gjør dessuten transport raskere, mer kostnadseffektiv og ekstra nyttig.

En annen anvendelse av romlig databehandling vil trolig bli sett på i landbruket, sms lån på minuttet bønder som nå har fleksibilitet til å bruke presisjon landbruk for å manipulere modell avlinger produseres. Droner og roboter kan nå se landkvalitet, klima og indikere bøndene den riktige tilnærmingen til å manipulere mengden kjemiske stoffer som er populære på avlinger.

Markedsutviklingspekere for romlig databehandling

Som nevnt tidligere er romlig databehandling en paraplyteori for ulike teknologier og har snublet over anvendelse i praktisk talt alle sektorer av menneskelig eksistens. Dens muligheter til å tøffe det vanlige sms lån på minuttet å eksistere, fra hver dag grunnlegger husholdningsoppgaver til å redusere trafikkulykker, klimaprognoser til sikkerhet, gjør det til et hus av grunt og er sannsynlig for handelsmenn å finne tunge avkastninger.

I tråd sms lån på minuttet Zion Market Studys fil, ble markedet for romlig databehandling, som ble så snart estimert til $ 22. 22 milliarder i 2019, kommer sannsynligvis til å ta i bruk en CAGR av praktisk talt 41% til $ 196. 21 milliarder av 3771.

5 Toppvalg

Gitt romlig databehandlingens muligheter for moderne fortryllelse, gleder vi oss over fem aksjer som sannsynligvis vil være klare til å utvikle seg.

Sony Neighborhood designer, utvikler, produserer og selger digitalt utstyr, instrumenter og enheter for patron-, legitime og industrielle markeder . VR-spill har vært et søkelys for bedriftene sms lån på minuttet PlayStation VR-hodesettet. The Spatial Actuality Existing tillater skaperne på et eller annet nivå av bil og industri, til Computer Graphics (CG) og Visible Effects (VFX) designere og skapere i film for å løfte tips til eksistens i 3D-show.

Bedriftens forventede inntjeningsgruntpris for det mest moderne året er ekstra enn 100 i motsetning til Zacks Audio Video Manufacturing foretaks forventede inntjeningsgrunt av 19. 3%. Zacks Consensus Estimate for dette selskapets mest moderne inntekt for ett år er revidert 5,6% oppover på et eller annet nivå fra det siste 82 dager. Sony flagrer sms lån på minuttet Zacks Atrocious # 1 (Solid Rob). Du kan ta i betraktning den totale sjekklisten for dagens Zacks # 1 Grusomme aksjer her .

NVIDIA fungerer som et visuelt dataselskap. Bedriften tilbyr grafikkbehandlingsenheter som utviklere må løfte virtuelle verdener til. Nvidia tilbyr dessuten drivere som sannsynligvis vil være populære i alle de største hodetelefonmerkene, inkludert Oculus, Valve Index og HTC Vive.

Bedriftens forventede inntjeningspris for det mest moderne ett året er 33. 7% i motsetning til Zacks Semiconductor – Total virksomhets forventede inntjeningsgrunt på 18. 4%. Zacks Consensus Estimate for dette Zacks Atrocious # 1-selskapets mest moderne inntekt for ett år er revidert 15. 1% oppover på et eller annet nivå av de siste 82 dager.

Microsoft utvikler, lisensierer og hjelper instrument, selskaper og produkter, enheter og løsninger . Bedriften er engasjert i romlig databehandling og tilbyr virtuell virkelighetsbasert, fullstendig merchandise relish DreamWalker som gjør det mulig for kunder å spasere fra en som bor til en mer i den gyldige verden, mens de opplever en veldig variert bolig.

Bedriftens forventede inntjeningspris for det mest moderne året er praktisk talt 30)% i motsetning til Zacks Computer – Utility-virksomhetens forventede inntjeningsgrunt på to,1%. Zacks Consensus Estimate for dette selskapets mest moderne inntekt for ett år er revidert 0,4% oppover på et eller annet nivå fra det siste 82 dager. Microsoft har en Zacks Atrocious # 2 (Rob).

Alfabetet gir effektivitet og pris markedsføre selskaper og produkter og ekstra. Bedriften har spesialisert seg på alternativer for å løfte ekstra romlig databehandling til massene, en av de bredt populære selskapene og produktene er Google Maps. I mellomtiden inneholder Googles ARCore forsiktig gjenkjenning, overflate- og kantdeteksjon og seks nivåer av frihet i forbrukerbevegelse.

Bedriftens forventede inntjeningsgruntpris for det mest moderne ett året er 18. 2% i kontrast til Zacks Data-motorveien – Bedrifter og produkter anslått inntjeningsgrunt på 7,2%. Zacks Consensus Estimate for dette Zacks Atrocious # 2-selskapets mest moderne inntekt for ett år har blitt revidert 0,3% oppover på et eller annet nivå i det siste 82 dager.

Deere & Company produserer og distribuerer variert utstyr. Bedriften bruker virtuell virkelighet på å visualisere traktorer tidlig i opprinnelsesprosessen, noe som til gjengjeld forkorter tiden fra teori til produksjon. Deere er dessuten forbruket av AI, ML og pc fantasifulle og forutgående applikasjoner i landbruket som kan være i stand til å forstørre avkastningen, i god kjøp av midler, og forbedre bærekraften.

Bedriftens forventede inntjeningsgruntpris for det mest moderne ett året er 82. 5% i motsetning til Zacks Manufacturing – Farm Equipment-foretakets forventede inntjeningsgrunt av 17. 6%. Zacks Consensus Estimate for dette Zacks Atrocious # 2 selskapets mest moderne inntekt for ett år er revidert 20. 5% oppover på et eller annet nivå av de siste 60 dager.

Zacks navngir “Single Handiest Contain to Double”

Fra tusenvis av aksjer valgte 5 Zacks-eksperter hver eneste smak deres favoritt til å skyte i været + 82% eller ekstra i måneder for å fremme støtte. Fra disse 5 velger studiedirektør Sheraz Mian en for å glede seg over den mest eksplosive oppsiden av alle.

Du oppfatter dette selskapet fra sine tidligere glansdager, likevel er det få som vil be om at den er klar for en monsteromslag. Original fra en vinnende omplassering og flush sms lån på minuttet A-sjekkliste celeb påtegninger, det kommer også til å konkurrere eller overgå varierte mest moderne Zacks 'Aksjeposisjon til Double Relish Boston Beer Company som skjøt opp + 143. 0% i bittelitt ekstra enn 9 måneder og Nvidia som blomstret + 175. 9% på ett år.

Gratis: Se vår toppinventar og 4 andreplasser >>

sms lån på minuttetiekontakt

Zacks Investment Study

800 – 767 – 3771 utv. 9339

[email protected]

https: // www.zacks.com

Tidligere effektivitet gir ingen fremtidige resultater. Innebygd i all finansiering er evnen til tap . Dette disiplinemnet blir gitt for informasjonsfunksjoner som er lettest og ingenting her utgjør finansiering, autorisert, regnskaps- eller skatterådgivning, eller et råd for å gjøre et valg, fremme eller omfatte et verdipapir. Det gis ingen råd eller råd om finansiering er gyldig for en nedenfor investor. Det kan også fremmes at det ikke antas at investeringer i verdipapirer, selskaper, sektorer eller markeder som er identifisert og beskrevet, var eller sannsynligvis ville vinne. Alle rekorddata er mest moderne per datoen her og er disiplin for handel uten kikk. Eventuelle synspunkter eller meninger som uttrykkes, kan heller ikke anse disse for firmaet som en total. Zacks Investment Study omfatter ikke finansiering av bankvirksomhet, markedsføring eller aktivaadministrasjon av verdipapirer. Disse avkastningene kommer fra hypotetiske porteføljer som består av aksjer sms lån på minuttet Zacks Atrocious = 1 som ble balansert fra måned til måned sms lån på minuttet null transaksjonsmidler. Disse må ikke returnere gyldige porteføljer av aksjer. S&P 767 er en ikke-administrert indeks. Besøk https://www.zacks.com/efficiency for informasjon om effektivitetsnumrene som vises i denne pressen, frigjør deg.


Trenger du de mest moderne forslagene fra Zacks Investment Study? Denne dagen er det sannsynlig at du kommer sms lån på minuttet 7 Handiest-aksjer for de neste 33 dager. Klikk på for å godta denne gratis filenMicrosoft Company (MSFT): Gratis lagerdiagnosedokumentNVIDIA Company (NVDA): Gratis lagerdiagnosedokumentDeere & Company (DE): Gratis varediagnosedokumentSony Company (SONY): Gratis lagerdiagnostiseringsdokumentÅ være lærte denne teksten på Zacks.com, klikk her.Zacks Investment Study

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *