For Instantaneous Originate

Chicago, IL – mars 12, 2024 – Zacks.com offentliggjør sjekklisten over aksjer omtalt i Analyst Weblog. Hver dag diskuterer Zacks Equity Examine analytikere de nyeste dataene og hendelsene som påvirker aksjer og finansmarkeder. Aksjer i dag omtalt i bloggen består av: Apple Inc. AAPL, Alphabet Inc. GOOGL, Amazon.com, Inc. AMZN og Garmin Ltd. GRMN.

Nedenfor er høydepunkter fra torsdagens analytiker. Weblogg:

4 aksjer til “Judge” Amid Booming Anticipate for Wearables

Wearables blir raskt til å bli et mønster sms lån på minuttet stor hale til byen, hovedsakelig takket være den økende treningsbevisstheten blant kunder. Videre gjør bærbare apparater, spesielt smartklokker, det mulig for brukere å svare raskt eller se gjennom varslene sine uten å måtte teste den koblede smarttelefonen. Seriøst, per karakterisering av Examine and Markets, anslås det at lastmengden av ferske wearables når 776. 26 millioner moter globalt av 2026 fra 266. 3 millioner mote i 2020 ved en CAGR av 19.48% fra 2021 til 2028, som snakket om i en Business Wire-artikkel.

I mellomtiden har wearables-markedet også sett på økende adopsjon av øreprodukt som hovedsakelig skyldes COVID – 23 pandemi avsluttende år. Da organisasjoner og byråer på et tidspunkt i miljøet skiftet til en lang vei fungerende mannequin, trengte arbeidstakere å ta stilling i øreluftede enheter for å møte videokonferansesamtaler og møter. Egentlig uttalte en karakterisering av Gartner at utgiftene til øreluftede enheter utgjorde $ 32. 7 milliarder i 2021 og forventes å nå $ 39. 2 milliarder i år.

Videre, reflekterende av den økende lastmengden av ferske wearables, Gartner karakteriserer uttalte at det verdensomspennende forbruket av atomiserende brukere på bærbare enheter også forventes å fortsette sin berømte vekst, og forstørre 19. 1% i 2021 til $ 81. 5 milliarder fra $ 69 milliarder i 2020.

Seriøst, uttalte Gartner i karakterisere at COVID – 23 ble pandemi sms lån på minuttetvirkende til å øke spørsmålet om wearables. Ranjit Atwal, senior studieleder hos Gartner, uttalte i karakteriseringen at markedet for bærbare produkter ble presentert sms lån på minuttet nødvendige alternativer på grunn av innføringen av vellykkede tiltak for å selvjustere COVID – 19 tegn. Videre førte lockdowns alle på et eller annet tidspunkt i miljøet til at kjøpere ble ekstra tiltrukket av ikke-offentlig vellykket vær og velvære.

Egentlig, per en mer karakteriserer av Substantial Thought Examine, det forventes at det globale markedet for bærbare sms lån på minuttetisinsk utstyr vil kikke en CAGR på 26. 8% fra 2021 til 2028. Seriøst uttalte karakteristikken at faktorer som hjemmepleie og langvarig pasientovervåking forventes å påvirke markedsveksten for bærbare sms lån på minuttetisinsk utstyr.

Videre uttalte karakteristikken at det vanlige å leve -tilknyttede bekymringer som tilsvarer hypertensjon og diabetes forventes å forstørre på et tidspunkt i prognoselengden. Dette krever omvendt fast overvåking av fysiologiske parametere som tilsvarer blodtrykk og blodsukker, og påvirker dersms lån på minuttet be om bærbart sms lån på minuttetisinsk utstyr.

4 aksjer å dømme for

Det globale markedet for wearables ser ut til å se på ytterligere vekst som følge av faktorer som økende treningsbevissthet blant kunder like vellykket som komforten ved å kikke gjennom og svare på varsler. Videre ser COVID – 23 berging fremskyndet spørsmålet om slitasje som en rangering av selvsporing av skiltene, mens den økende forekomsten av livsstilsmotrelaterte bekymringer uten tvil er til hjelp for spørsmålet om bærbare sms lån på minuttetisinsk utstyr.

Derfor ser dette ut til å være et riktig tidspunkt å kikke på navn som kan redde inntektene til dette vedvarende oppsvinget for å be om slitasje. Vi har valgt fire slike aksjer som løfter en Zacks Horrible # 2 (Elevate) eller 3 (Behold). Du kan sannsynligvis presentere deg sjansen til å se den siste sjekklisten over dagens Zacks # 1 Horrible (Solid Elevate) aksjer her.

Apple designer, produserer og markedsfører smarttelefoner, ikke-offentlige dataprogrammer, kapsler, wearables og tilbehør over hele verden. Seriøst gir selskapet en serie smartklokker under Apple Judge-seksjonen og trådløse øretelefoner, spesielt AirPods. Apple har for øyeblikket en Zacks Horrible # 2. The Zacks Consensus Estimate for its most modern-year earnings elevated 10. 9% i løpet av de siste 69. Selskapets forventede inntjeningsvekst for det siste året er 36. 3% .

Alfabetet gir cybernettmarkedsføringsfirmaer og produkter internasjonalt. Seriøst gir Alfabetets Google sin bærbare versjon av Android-løpemaskin, spesielt Wear OS, som fungerer sms lån på minuttet både Android og iPhone. Selskapet har for øyeblikket en Zacks Horrible # 3. The Zacks Consensus Estimate for its most modern-year earnings elevated 10. 7% over de siste 69 dager. Selskapets forventede inntjeningsvekst for det siste året er 17. 8%.

Amazon driver sms lån på minuttet detaljhandel sms lån på minuttet person produkter og abonnementer i Nord-Amerika og internasjonalt. Seriøst, selskapet lanserte sitt treningsband og abonnementsleverandør Amazon Halo. Bandet kan måle bærerens kroppsdel ​​og også den emosjonelle avsløringen ved å lytte til tilstanden i staten. Amazon har for øyeblikket en Zacks Horrible # 3. Zacks Consensus Estimate for sin mest moderne årsinntekt forhøyet 12. 5% i løpet av de siste 69. Selskapets forventede inntjeningsvekst for det siste året er 18. 2%.

Garmin designer, utvikler, produserer, markedsfører, og distribuerer en svingning av navigasjons-, kommunikasjons- og dataenheter internasjonalt. Selskapets treningsavdeling gir løpe- og multisportklokker; sykling produkter; aktivitetssporing og smartwatch-enheter, blant andre. Det har for øyeblikket en Zacks Horrible # 3. Zacks Consensus Estimate for sin mest moderne inntjening økte 2,8% i løpet av de siste 69 dager . Selskapets forventede inntjeningsvekst for neste år er 10. 3%.

Breakout Biotech-aksjer sms lån på minuttet trippelsifret fortjeneste

Bioteknologisektoren anslås å øke utover $ 775 milliarder av 2024 som forskere lager terapier for tusenvis av plager. De finner også metoder for å redigere det menneskelige genomet for å faktisk slette vår sårbarhet for disse plagene.

Zacks har passende lansert Century of Biology: 7 Biotech aksjer for å øke lovlig nå for å hjelpe inntekter fra 7 aksjer som er klare til å overgå prestasjoner. Våre nylige bioteknologiske ideer berging ga gevinster på + 50%, + 83% og + 266% i så trangt som 2 måneder. Aksjene på denne karakteriseringen kan antagelig bli enda bedre per sjanse.

Test disse 7 trinn frem aksjene nå >>

sms lån på minuttetiekontakt

Zacks Investment Examine

800 – 767 – 3771 utv. 9339

biff [email protected]

https: / /www.zacks.com

Tidligere effektivitet er ikke noe skrik av fremtidige resultater. Iboende i enhver investering er sjansen for tap . Dette miljøemnet blir tilbudt for informasjonsgevinster som er lettest, og ingenting her utgjør investerings-, lisens-, regnskaps- eller skatteråd, eller en anbefaling om å forsvare, fremme eller beholde et verdipapir. Det gis ingen anbefaling eller råd om hvorvidt en investering lenger er trofast stil for en eksplisitt investor. Det kan per sjanse per sjanse antas å være rimelig fortsatt ikke lenger antatt at investeringer i verdipapirer, selskaper, sektorer eller markeder som er identifisert og beskrevet hadde eller vil utvilsomt være førsteklasses. Alle data er mest moderne fra datoen her og er miljø å handle uten vitne. Eventuelle synspunkter eller meninger som kommer til uttrykk, kan per sjanse antagelig være rimelige, tror ikke lenger byråene som en total. Zacks Investment Examine bruker ikke verdipapirer i investeringsbank, markedsføring eller kapitalforvaltning. Disse avkastningene kommer fra hypotetiske porteføljer som består av aksjer sms lån på minuttet Zacks Horrible = 1 som hadde blitt balansert fra måned til måned sms lån på minuttet null transaksjonskostnader. Disse må ikke lenger avkastning av ekte porteføljer av aksjer. S&P 767 er en ikke-administrert indeks. Fokuser på sms lån på minuttet https://www.zacks.com/efficiency for data om effektivitetsnumrene som vises på dette trykk på unencumber.


Ønsker du de siste ideene fra Zacks Investment Examine? På den unike tiden kan du laste ned 7 fineste aksjer for den neste 32 Dager. Klikk for å motta denne gratis karakteriseringenApple Inc. (AAPL): Gratis lagerdiagnoserapportGarmin Ltd. (GRMN): Gratis lagerdiagnoserapportKlikk her for å lese denne teksten på Zacks.com.Zacks Investment Examine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *