(Bloomberg) – Treasury Secretary Janet Yellen skisserte saken for en harmonisert selskapsskattesats på arenaen over de mest verdifulle økonomiene, fase i et forsøk på å gjenopprette verdensledelse og troverdighet hos amerikanske allierte etter den ensidige metodikken til Trump-generasjonen.

I sin første mest verdifulle tale om global økonomisk beskyttelse markerte Yellen en amerikansk tilbakevending til “verdensscenen.” Hun pekte ut Kina og uttalte at USA trenger en “solid tilstedeværelse i verdensmarkeder” for å utjevne halvparten av selvdisiplinen.

Biden-administrasjonens skatteforslag markerer i tillegg en amerikansk tilbakevending til mange år samtaler – ledet av Organisasjonen for finansielt samarbeid og mønster sms lån på minuttet omtrent 140 internasjonale lokasjoner – for å lage en verdensavtale om minimumsavgifter. Men bidragsytere har ennå ikke nådd en avtale, og mens det mest interessante tøffer ordningen sms lån på minuttet en verdens minimumskatt, består forhandlingene i tillegg av en potensiell avtale om digital beskatning som har blitt blokkert av langvarige uenigheter om metodene for å avsløre.

“Sammen kan vi utøve en verdens minimumskatt for å sikre at områdets økonomiske system blomstrer, hovedsakelig basert på et mer nivå som tar halvparten av selvdisiplin innenfor beskatningen av etableringsbedrifter, og fremmer innovasjon, boost og velstand, ”erkjente Yellen i sine digitale bemerkninger til Chicago Council on Global Affairs.

Den unike multilaterale metoden begynner sms lån på minuttet at USA tar en ledende rolle i å jobbe globalt for å finne en passende minimum selskapsskatt. , sett på som et av de verdifulle inntektsøkende forslagene i president Joe Bidens $ 2. 25 billioner pakke sms lån på minuttet infrastruktur og et omfattende utvalg av utgifter som ble utgitt avsluttende uke. Yellen trenger å avslutte det hun beskrev som en verden “trang til bunns” av internasjonale lokasjoner som konkurrerer om å fange selskaper sms lån på minuttet reduserte skatter.

Bidens ordning om å innføre en 21% verdens minimumsskatt på internasjonal inntjening ville være mer solid enn mange av forslagene som på en slik måte ble nevnt på OECD. Det er ikke lenger klart om de nesten 140 bidragsyterne vil være i stand til å inngå en avtale innen den selvpålagte sluttdatoen i sommersesongen.

Industrien Roundtable erkjente i en uttalelse mandag kveld at mens deltakerne ønsket “et mer nivå som tar halvparten av selvdisiplin for globalt engasjerte amerikanske selskaper”, hevder administrasjonens verdens minimumsskatteforslag “å selvdisiplinere USA til en mest verdifull aggressiv ulempe . ”

Tidligere på dagen oppnådde tre senatdemokrater, Ron Wyden fra Oregon Sherrod Brown fra Ohio og Rate Warner i Virginia, en annen ordning som innarbeidet høyere avgifter på offshore-inntjening og sterkere strafferett for selskaper. som skifter inntekt utenfor landet for å dvele mellom måter å betale skatt til Inside Earnings Service. Forslaget deres stopper raskt sms lån på minuttet å be om spesifikke takstfaser, og søker tilbakemelding på tipsene når lovgivere jobber sms lån på minuttet å utarbeide lovgivning.

Yellens forgjenger, Steven Mnuchin, gikk en vei fra OECDs samtaler om memoar av han ønsket at USAs maskin skulle kvalifisere som minimumsskatt.

sms lån på minuttet handelen i det hvite hjemets kontroll etter valget i november, har Yellen lagt grunnlaget for minsteavgiftsforslaget siden raskt etter tiltrinnet gradvis i januar, da hun gamle sine første bilaterale samtaler sms lån på minuttet kolleger for å fokusere på skatteforhandlinger sms lån på minuttet Frankrike, Tyskland og Storbritannia

Hun la ned et sentralt spørsmål i Trump-generasjons forhandlinger om beskatning av ferdighetsbedrifter som minner om fra Alphabet Inc.s Google og Facebook Inc., og løftet en barriere som hadde hevet transatlantiske handelsspenninger og fjernet en verdensavtale som kombinerer minimums- og digitale skatteforstyrrelser. Yellen oppfordret i februar sine kolleger ved en digital forsamling av Crew of 21 finansmyndigheter at USA ikke lenger lenger etterlyser en såkalt beskyttet havneregel som kan tillate Amerikanske teknologibedrifter for å bestemme seg for å betale skatt for utlandet.

Yellen, i sin tale, kritiserte planen til president Donald Trumps administrasjon, og takket fire år da USA “isolerte oss og trakk seg tilbake fra den verdensomspennende avsløringen som vi skapte. ”

“ USA må først aldri indikere USA alene, ”erkjente hun. “Mangel på verdensledelse og engasjement gjør våre institusjoner og økonomiske systemer utsatt.”

Denne uken deltar Yellen i sin første sfæriske samling som statssekretær rett etter vår IMF og Verdensbankens møter som holdes sms lån på minuttet tanke på disse 365 dagene.

I fremtiden av uken vil hun møte finansministrene for å fokusere på klimahandel, fullføre en beslutning om IMF-eiendeler for å vente på ubehagelige nasjoner avtale sms lån på minuttet Covid – 19, Bidens “Made in the United States tax Knowing”, og delta på bilaterale møter sammen sms lån på minuttet siden sammen sms lån på minuttet hennes kanadiske motstykke.

Fiscal Strengthen

I sin tale forstås statssjefen på summen som på et omfattende utvalg av mest verdifulle økonomier “for å fortsette en solid finanspolitisk innsats og dvele måter å trekke seg tøffe for tidlig, for å fremme en solid bedring og vente på dvele veier fra fremveksten av verdens ubalanser. ”

Hun fremhevet Biden administrasjonens planer for vedvarende økonomisk tøffing, sms lån på minuttet en infrastrukturordning på $ 2. 25 etter $ 1,9 billioner pandemilindringsfaktura som ble signert den siste måneden. Hun erkjente 130 millioner nødhjelpsbetalinger som nå er sendt til enkeltpersoner og familier.

Fire år tidligere, Trumps nylig sverget finansminister, Mnuchin, bedøvede amerikanske allierte rett ved utforming av administrasjonens første globale forsamling sms lån på minuttet en så ensidig metode som den forlenget til direkte frikobling.

Mnuchin snakket knapt et ord rett ved konstruksjon av lukkede dørsesjoner i sine første møter. sms lån på minuttet Crew of 20 finansministrene i mars 2017, holdt i Tyskland. Han snakket rett ved å lage en plenum bare en gang – for å få mannskapet til å selvdisiplinere bort hver løfte om å holde seg unna proteksjonisme.

Yellens tale viser et mest verdifullt ansikt . “Troverdighet i utlandet begynner sms lån på minuttet troverdighet i boligen,” erkjente hun mandag.

(Oppdateringer sms lån på minuttet Industry Roundtable statement, senators forslag, begynnende i syvende ledd.)

For flere artikler verdsetter dette, vennligst ta kontakt sms lån på minuttet oss ​​på bloomberg.com

Abonner nå for å forsvare deg sms lån på minuttet den mest pålitelige nyhetskilden.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *