Hva skjer sms lån på minuttet brennende fintech-startups som har hatt fordeler av en oppadgående sats i individuell handelsjobb hvis de er formet til andre folk mister hobby i pengespill?

Det er søkeoppføringsdataene fra å møte Robinhood, Coinbase og en rekke handelsplattformer som har kjørt en oppadgående syklus. Alle har gjort det bra i de fleste moderne kvartaler: Robinhood ved å sikre enorme inntekter for betaling for ekspress-kryp, mens Coinbases handelsbetalinger har vist seg å være ekstremt lønnsomme, noe vi lærte da de arkiverte for å bli offentlig.


The Alternate utforsker oppstart, markeder og penger. Les det hver morgen på Ekstra knusing, eller vurder Det alternative nyhetsbrevet hver lørdag.


I takt sms lån på minuttet den mest moderne rapporteringen, ville den enkelte handelsvanen avta: Bloomberg er for tiden kjent for de alternative forslagene handelsvolumet glir, Robinhoods appbutikkrangering faller, og noen få forskjellige ressurser mister også dampen. Annen rapportering fra nyhetsbrevet bemerker at mange SPAC-aksjer er under vann mens Googles trender registrerer at fallende individuell handelshobby, sannsynligvis begrenser tilstrømningen av mest moderne brukere for aksjesentrerte apper.

Det er en rekke indikasjoner på at det skarpe brennende spekulative individuelle markedet er avkjølt. Bitcoin er av rundt 10% i den siste uken etter en blåsing fremover i de fleste moderne kvartaler. Sizzling aksjer unner seg Peloton, en gang en elskling av handelsmenn, falt større enn 10% dagen før for øyeblikket alene.

Men å ta en undersøkelse om tilbaketrekninger og en mengde indikatorer for markedssplitt, volum i seg selv på noen godt identifiserte sentraler ville falle.

Det er en historisk presedens for slike tilbakegang. Coinbases historiske inntekter, for å rangere et eksempel, har vist seg å variere i samsvar sms lån på minuttet individuell hobby i kryptokurver, og firmaet benytter seg av økende spørre- og handelsjobb og ser sin primære linje avta i klasser av behersket entusiasme.

Robinhood og dets andre gratishandelsapper har bare å tåle et identisk opp-og-ned-fall i handelsvolum, vil jeg regne sms lån på minuttet. Et minimalt av det som skaper maksimum opp og ned som Coinbase utholdt etter 2017 – 2018 bitcoin antar. Våre søkeregisterdata fra er, hva ville skje sms lån på minuttet Robinhood og dets kohorter hvis den åpenbare avkjølingen i individuell handel fortsetter? La oss snakke om det.

Coinbases historiske inntekter synker, og eksempelet Robinhood

Coinbase pleide å være en kjent lønnsom organisasjon under 2017 – 2018 antar bitcoin.

Faktisk kan vi se fra følgende diagram fra S-1-arkivering at firmaets m faktisk handler brukere ( MTUer) falt kraftig ned til 2018. Andelen faller fra 2,7 millioner til 2017, 000 er fantastisk over 70%.

Bildekreditt: Coinbase

Og hvis du er enig i at vi er opprørende, har vi nå fått et tilknyttet diagram fra tilsvarende SEC-arkivering som viser handelsvolum som faller over tilsvarende varighet, nå ikke bare MTU-er. Vi bestemmer oss nå ikke for en løs fullmakt for å bare utlede at handelsinntektene dyppet på Coinbase. Vi kan vise det:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *