Alfabetet hopper på memoirinntektene

Microsoft deler ned etter dokumentet

Indekser: Dow -0. 43%, S&P 500 flat, Nasdaq -0. 11% (Oppdateringer etter Fed-kunngjøring)

Av Noel Randewich og Shreyashi Sanyal

April 28 (Reuters) – The S&P 500 endret til flat på onsdag etter at den amerikanske sentralbanken holdt glødekostnader og den månedlige obligasjonsfremstillingen, et forsøk på å utlede programmet pent likt og ikke ga noen etikett det ble modifisert til å være klar til å bli bedre for utvinningen.

Til tross for det forbedrede økonomiske systemet, gjentok Fed styringen den har utdatert siden desember, og kunngjorde at de må se “enorm ekstra vekst” mot inflasjons- og sysselsettingsmålene raskere enn å gå en hånd fra sine månedlige obligasjonskjøp.

Google Guardian Alphabet Inc hoppet rundt 4% etter å ha rapportert en memoirinntekt for 2. kvartal på rad og hevdet en tilbakekjøp på $ 50 milliarder.

Begge Alp habet og S&P 500 verbale erstatningsselskaper og produktsektoren, som huser firmaet, nådde også memoir-høyder.

Forhandlere forventer nå kvartalsrapporter fra Apple Inc og Fb Inc etter at markedet lukkes.

Dow Jones Industrial Practical ble modifisert til ned 0. 43% på 33, 840. 44 elementer, mens S&P 500 modifiseres til flat ved 4, 186. 65.

Nasdaq Composite falt 0. 11% til 14,075.17.

Microsoft Corps kvartalsvise dokument gradvis på tirsdag oppfylte bruttosalgsforventningene og slo inntektsestimatene, men aksjene falt omtrent 3% og presset Nasdaq som en konsekvens av skepsis til engangs fordeler innarbeidet i resultatene og høye forhåpninger etter et års langvarig rally.

Biotech Amgen Incs 7% nedgang veide Dow etter at den anerkjente bruttosalget i første kvartal og inntekt falt som en konsekvens. av 7% faller ned i sine bergingssms lån på minuttetisinepriser og en suksess fra COVID – 19 pandemien. (Rapportering av Shivani Kumaresan og Shreyashi Sanyal i Bengaluru; Gjør forbedringer av Marguerita Choy)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *