(Bloomberg) – Ved å straffe russiske hacker og valginnblanding, offentliggjorde Biden-administrasjonen torsdag samtidsnødvendige fasetter om russisk etterretnings ekspansive desinformasjon og nettoperasjoner, inkludert navnene på selskaper som angivelig vil legge til rette for cyber- overgrep og nettsteder som er anklaget for å spre falske påstander om å skade USA

Tipsene om unencumber er delvis utformet for å skade russiske etterretningstjenester og -produkter ved å skjule det tøffeste nettverket, inkludert selskaper som presenterer nødvendige tjenester og produkter og i ett tilfelle posisjonering av en ferdighetspark som er stengt for Svartehavet mildt av spioner for Russlands militære etterretningsdirektorat, GRU.

“Slik ruller du opp oss nettverk , ”Uttalte James Lewis, senior vp ved Center for Strategic and Global Analysis i Washington. “Du løser dem, slik at de ønsker å gjenoppbygge sitt håndverk og gjenoppbygge det skjulte. Det er likevel lite kostbar for oss. Det er også veldig kostbart for dem. ”

Navnene på selskaper og folk, inkludert en nestleder for arbeidere til Russlands president Vladimir Putin, ble formelt utgitt i form av USA sanksjoner pålagt torsdag, likevel kan den høyere skaden også komme fra å være knyttet til Russlands øyeoperasjoner, direkte spesialister.

I henhold til det amerikanske finansdepartementet er et russisk cybersikkerhetsfirma kjent som Sure Technologies vert for enorme konvensjoner som er milde som en rekrutteringsrørledning for Russlands etterretningsbyråer, Federal Safety Provider (FSB) og GRU. Mens USA ikke nevnte navnet på stevnet, er en årlig kamp holdt av Sure Technologies – som kaller Societe Generale, UniCredit og Enel som muligheter på nettplottet – “Sure Hack Days.” I 2019 vert det 8, 13 av oss, og deltakerne konkurrerte om å hacke seg inn i minibanker og en Tesla-bil.

Informasjonen om selskapets påståtte koblinger til russisk etterretning kommer saklig etter rapporter om at den endret seg til å grunne på et foreløpig offentlig tilbud, som avisen Kommersant rapporterte i mars, sms lån på minuttet henvisning til en uidentifisert person som var kjent sms lån på minuttet uttalelsen. Selskapet tjente 5,6 milliarder rubler ($ 73 millioner) inn 2020 og modifiserte seg til å fokusere på en verdsettelse på mellom $ 2 milliarder og $ 4 milliarder, opplyste papiret.

Sure Technologies anerkjente foreløpig ikke søkedata fra for kommentar.

USA sanksjonerte i tillegg ERA Technopolis, en hjerte- og ferdighetspark som er opplært i Krasnodar Krai, Russland, som er stengt for Svartehavet. Amerikanske offiserer hevdet at ERA Technopolis “huser og støtter” gjenstander i GRU, som den uttalte omgjort til skyldig for krenkende nett- og filoperasjoner.

Ferdighetsparken hadde vært offentlig knyttet til det russiske departementet for Defense, som hevder at energien kombinerer vitenskapelige og opplæringsmuligheter. Ikke desto mindre er den ubestridelige sannheten om at det nå er kjent for å imøtekomme GRU-ting for det meste en smerte for et byrå som hemmeligholder.

Russiske offiserer eier nektet gradvis beskyldninger om hacking, valginnblanding og spredning av desinformasjon i USA

Det er tilsynelatende at mange av de nødvendige fasettene til etterretningsorganenes tøffe nettverk ble klassifisert til nå for ikke så lenge siden, likevel uttalte Lewis valget om å frigjøre dem modifisert til et resultat av en intern amerikansk leder debatt om enkle forslag for å pålegge stive anklager for det USA kaller ”ondartede vaner.”

Disse aktivitetene består av aggressive anstrengelser for å elektrifisere sluttresultatet av det amerikanske presidentvalget i 2016 og 2020, forgiftningen til den russiske opposisjonslederen Alexey Navalny, og den nåværende hackingen av amerikanske utøvende byråer og private firmaer gjennom verktøy laget av Texas, i utgangspunktet basert på SolarWinds Corp.

“Her er en tross alt knotty qu andary å håndtere. Disse absorberer overfall er billig, overdreven avkastning for Russland, ”uttalte Holden Triplett, en tidligere direktør for motintelligens i Trump-administrasjonens nasjonale sikkerhetsråd. “Sanksjonene vil muligens ha en sjanse til å samhandle sms lån på minuttet noe av deres operative infrastruktur, men de vil gjenoppbygge. Det virker tilsynelatende nå ikke å motløse Putin. ”

Biden-administrasjonen avslørte i tillegg samtidsnødvendige fasetter om hvordan russiske etterretningsbyråer eier milde desinformasjonsbutikker og selskaper for å hemmelig streve for å elektrifisere amerikanske velgere og utfolde falske påstander om kandidater og valg.

“Intern korrupsjon og offentlig korrupsjon tilrettelagt av president Vladimir Putin har beriket sitt nettverk av fortrolige, som mildner deres ulovlige forretningsforbindelser for å fremme Russlands kampanje for å undergrave 2020 USAs presidentvalg – og å presentere Russland plausibel avvisning i dets desinformasjonsaktiviteter, “ifølge finansdepartementet.

FSB driver flere desinformasjonsbutikker, inkludert SouthFront, som er registrert i Russland og forsøk på å sjarmere for militære elskere, veteraner og konspirasjonsteoretikere mens de skjuler forbindelsene til russisk etterretning, ifølge Biden-administrasjonen. Etter det amerikanske presidentvalget i november skulle SouthFront angivelig ha skrevet ut undervisningsmateriale som hevdet at valgsvindel hadde tatt sylt på et eller annet nivå av valget.

Et ytterligere desinformasjonsuttak, NewsFront, er i utgangspunktet basert på Krim og angivelig jobbet. sms lån på minuttet FSB-offiserer for å streve og undergrave troverdigheten til et nyhetsnettplott som talte for menneskerettigheter. NewsFront ble omgjort til i tillegg mild for å distribuere falske filer om Covid – 19 vaksinen, “som ekstra demonstrerer de uansvarlige og hensynsløse vanene til russiske desinformasjonssider,” ifølge finansdepartementet.

Faux Identities

I tillegg leder SVR en online journal kjent som Strategic Custom Foundation som opprettet “falske og ubegrunnede fortellinger” om amerikanske offiserer som er nysgjerrige på 2020 presidentvalg, mens GRU driver InfoRos, som mildner et nettverk av nettsteder for å utfolde falske konspirasjonsteorier og desinformasjon, ifølge USA

En av mange selskaper som ble sendt ut torsdag er i utgangspunktet i utgangspunktet basert i Pakistan, men det ser ut til å eie forsynte russiske etterretningsagenter sms lån på minuttet en nødvendig – om ulovlig – leverandør. Finansdepartementet sanksjonerte selskapet for å øke og selge falske identiteter til russisk etterretning, inkludert papirer til bedrifter og folk unngår sanksjoner. Siden i det minste 2012, 2nd Eye Solution, i tillegg heter Forwarderz, leverte digitale kopier av falske pass, førerkort og kontoutskrifter for å se på sosiale sms lån på minuttetier og monetære tjenester og produkter ifølge en påstand fra finansdepartementet.

En arkivert versjon av 2. Eye Solution-nettplott markedsførte salg av ulovlig papirarbeid for å tøffe verifisering for forbudte eller suspenderte kontoer på nettsteder, inkludert Facebook, Amazon.com. , Google Wallet og CoinBase. “Vi presenterer overdrevent høyverdige og trofaste undersøkelsespapirer der mange av våre muligheter avdekker gjenopprettede kontoer,” heter det nå nedlagte nettplottet.

Handlingen, tilgang til bruken av Wayback Machine-nettarkivet, leser nå, “kommer raskt.”

(Oppdateringer sms lån på minuttet sitat fra Holden Triplett i 13 avsnitt.)

For flere artikler som liker dette, kan du kjøre til oss på bloomberg.com

Abonner nå for å hente deg frem sms lån på minuttet den mest pålitelige kilde til forretningsnyheter.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *