(Bloomberg) – Twitter Inc. Konsernsjef Jack Dorsey uttalte at han tar noe ansvar for online organisering som førte til at 6. januar sto opp på Capitol Hill, mens lederne for Fb Inc. og Alphabet Inc. avviste skylden under en kongres lytter til interesserte av desinformasjon på sosiale sms lån på minuttetier.

Håndbok Mike Doyle, en demokrat i Pennsylvania, ba Dorsey, Fb-administrerende direktør Sign Zuckerberg og sjefen for Google og dets verge Alfabet, Sundar Pichai, hvis plattformene deres gjennomgår noe ansvar for å formidle “Avbryt eksosen” desinformasjon om 2020 presidentvalget ble straks stjålet fra Donald Trump. Doyle krevde en bestemt eller ingen løsning.

“Visst, likevel eier du i tillegg å ta hensyn til et bredere økosystem,” uttalte Dorsey. “Det er ikke lenger fakta om teknologiplattformene vi bruker.”

Doyle reduserte Zuckerberg da han svarte at Fbs ansvar er å “konstruere effektive systemer”, og uttalte de som organiserte arrangementene og disse som stilte spørsmålstegn ved valgets endelige konsekvens, inkludert Trump, fortjente skylden. Da Doyle ba om Pichai hvis hans påstand om at “vi gjentatte ganger i virkeligheten føler en dyp følelse av ansvarlighet” utgjorde en viss, uttalte administrerende direktør at det var så snart en “avansert forespørsel.”

Dette erstatter plassere tonen for en anspent frem og tilbake mellom lederne av arenas mest ekstremt effektive sosiale sms lån på minuttetienettverk og lovgivere som er involvert for å beskytte dem for å skylde på hvordan de politiserer løgner på Covid – 19, vaksiner og valget på deres info-motorveiselskaper. Mange komitébidragere presset i tillegg lederne på den negative innvirkningen av varene deres på de yngre av oss og de yngre av oss.

Ledere betraktet torsdag tidligere enn bidragsytere fra to amerikanske leilighetsenergi- og handelsunderkomiteer i løpet av en periode. virtuell lytting til å undersøke sosiale sms lån på minuttetiers karakteristikk ved å fremme ekstremisme og desinformasjon.

Mens noen lovgivere så etter strengere reguleringer av online sus i mange år, øker styrken på teknologibedrifter for mer aggressivt å begrense voldelig og villedende. feltemne på plattformene sine etter 6. januar. Stå opp ved det amerikanske Capitol, som etterlot fem av oss meningsløse og massevis av flere skadet.

“Folk døde den dagen, og mange av var alvorlig skadet, ”uttalte Doyle torsdag. “Det angrepet og sirkulasjonen som motiverte det startet og ble så snart næret for plattformene dine. Dine plattformer som instruerte grupper av oss, må være lydløse, være en del av, filmer de foretrekker å se lydløst, og innlegg de foretrekker å være lydløse som. ”

Trumps støttespillere primitive sosiale sms lån på minuttetier – spesielt forskjellige plattformer som som Parler og Gab, likevel i tillegg bedre selskaper – å arrangere stand up, som så snart ble holdt for å lære om Trumps tap for president Joseph Biden i novembervalget.

De siste månedene, Demokrater presset de tekniske gigantene for å gjøre mer for å kvitte seg sms lån på minuttet konspirasjonsteorier om Covid – 19 og vaksinen som forhindrer symptomene fra deres nettsteder.

“ Vitnene her i dag har demonstrert gjentatte ganger at løfter om selvbeskyttelse overvåking ikke fungerer, ”uttalte Jan Schakowsky, leder for Person Safety and Commerce Subcommittee, i en innledende påstand. “De må lydløst holdes skyldige for at disinformasjon og feilinformasjon spres under plattformene sine, infiserer vår offentlige diskurs og truer demokratiet vårt.”

Torsdagens lytting til utløser fornyet debatt i Washington om Kongressen må lydløst svekke eller til og sms lån på minuttet oppheve en tiårssvak saklig beskyttelse som beskytter sosiale sms lån på minuttetiebedrifter mot ansvar for bestemt persongenerert sus som er lagt ut på deres sider, anerkjent som Fragment 230 i lov om kommunikasjonsanstendighet fra 1996.

Mens hver og en av partene eier foreslåtte utbetalinger for å reformere loven, ble de spredte over hvordan teknologibedrifter må lydløst erstatte deres moderat praksis. Republikanerne eier truet sms lån på minuttet å svekke den faktiske sikkerheten for teknologibedrifter på grunn av falske beskyldninger om at sosiale sms lån på minuttetieselskaper systematisk sensurerer konservative synspunkter. Demokrater vil at info-motorveiselskaper skal gjøre mer for å dempe spredningen av feilinformasjon, hatefulle ytringer og støtende sus.

“Gitt løftene dine i høst, hendelsene som skjedde 6. januar og ditt rette insentiv til at du innrømmer ganske enkelt deg selv, jeg anskaffer det i virkeligheten vanskelig å foretrekke masse av disse forsikringene du prøver å presentere oss denne dagen på alvor, ”uttalte Debbie Dingell, en Michigan-demokrat.

Dingell fulgt opp av og spurte Zuckerberg om han ville være motstander av en lov som tillater regulatorer å få tilgang til teknologibedrifters algoritmer som fremmer desinformasjon og ekstremisme.

“Jeg er ikke enig i karakteriseringen din,” Zuckerberg oppgitt. “Jeg mener det er viktig å gi mer gjennomsiktighet i systemet.” Han la til at det er sjanse for å være vanskelig å skille algoritmene og dataene våre, og å argumentere for at denne typen forslag vil være bra for å true brukernes privatliv.

Manual Robin Kelly, en demokrat fra Illinois, uttalte selskapenes bransjeartikler for å fremme engasjement på plattformene deres kommer til merket for å spre desinformasjon.

“For å konstruere det engasjementet forsterker sosiale sms lån på minuttetieplattformer sus som vil få oppmerksomhet – det vil også være i tillegg være kattefilmer eller pendle bilder – ikke desto mindre er det ferdighetshiss som er brennende, inkorporerer konspirasjonsteorier eller vold, ”uttalte hun. “Akkurat her er det en stor feil i din bransjemodell.”

De tekniske lederne skilte seg også fra hverandre for å gjøre endringer i den faktiske beskyttelsen. Tidligere enn å lytte til fortalte Zuckerberg komiteen at han støtter å gjøre ansvarssikkerheten betinget av å ha systemer i rommet for å identifisere og utrydde ulovlig feltemne. Under Zuckerbergs forslag, ville en tredje anledning løse om firmaets systemer er rike.

Googles Pichai, hvis firma eier den mest populære video-nettbyggingen, YouTube, signaliserte at han var så snart mer skeptisk av å sette opp lovendringer. Å reformere det eller helt oppheve det “ville ha utilsiktede konsekvenser – å skade hvert fritt uttrykk og plattformers evne til å foretrekke å klandre bevegelse for å gi beskyttelse til brukerne i møte sms lån på minuttet utfordringer som gjentatte ganger utvikler seg,” uttalte han i forberedt vitnesbyrd.

Senere, under avhør, uttalte Pichai at han så snart begynte å Zuckerbergs dyktighet.

“Det er positivt riktige forslag rundt gjennomsiktighet og ansvarlighet, som jeg har sett i forskjellige lovgivningsforslag så effektivt, som jeg anser er viktige regler, ”uttalte Pichai. “Vi vil uten tvil ta imot lovgivningsmessige tilnærminger i det rommet.”

Dorsey uttalte at han støttet forutsetningen om å oppmuntre teknologibedrifter til å være mer gjennomsiktige om sin praksis.

Flere betalinger som regnes som Kongressen, snubler over å svekke den faktiske beskyttelsen for å kunne vente på plattformene for å styrke deres susende moderasjonspraksis. Demokratiske senatorer, ledet av Sign Warner fra Virginia, lanserte SAFE TECH Act, som vil beskytte selskaper som er ansvarlige for brudd på reglene om sivile rettigheter, verdens menneskerettigheter, forfølgelse, trakassering eller trusler.

Og en topartsfaktura – PACT Act – fra den demokratiske senatoren Brian Schatz fra Hawaii og den republikanske senatoren John Thune fra South Dakota vil kreve at enorme teknologibedrifter foretrekker bort sus innen fire dager hvis det blir varslet av en domstol om at suset er forbudt. .

Flere bidragsytere fra underutvalgene er primitive til å lytte til å søke informasjon fra spisse spørsmål om hvordan selskapenes varer påvirker yngre av oss, blant Fb's press for å produsere en versjon av Instagram for de yngre av oss under alder 13.

Manual Cathy McMorris Rodgers, en republikaner i Washington, kritiserte vitaliteten til teknologibedrifters algoritmer for å løse det yngre av oss ser online.

“Over 20 år før t nå, tidligere enn vi visste hva Gargantuan Tech ville endre seg til, ga Kongressen deg ansvarsbeskyttelse. Jeg foretrekker å vite, hvorfor få deg til å forestille deg at du fortsetter å fortjene denne beskyttelsen denne dagen? ” uttalte McMorris Rodgers, komiteens høye republikaner. “Hva vil den foretrekke fremfor din bransjemodell for å forhindre å skade de yngre av oss?”

Manual Bob Latta, en republikaner i Ohio, ba Zuckerberg om Fb skuldrer fasen av skylden for en mindreårig kvinnes selvmord. etter at en mann bekreftet et kompromiss som karakteriserer henne til sine jevnaldrende på det sosiale nettverket.

Zuckerberg uttalte at det var så snart “en ekstremt ulykkelig krønike,” og uttalte at firmaet bærer ansvar for å konstruere systemer for å foretrekker bort det omtrent susende.

For flere artikler som dette, vennligst søk anbefaling fra oss på bloomberg.com

Abonner nå for å avslutte sms lån på minuttet den mest pålitelige bransjen nyhetskilde.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *