(Bloomberg) – Ugandas nedleggelse av nettsteder på sosiale sms lån på minuttetier i januar, passende tidligere enn et omstridt valg, ga president Yoweri Museveni en sjette periode, ga et ødeleggende slag mot rishandleren Elizabeth Nagunda: Hennes salg bremset til en come-pause.

“Tidligere enn jeg ville annonsere, markedsføre produktene mine på Facebook, WhatsApp og til og sms lån på minuttet få kundeordrer” etter plan for disse plattformene, sa hun i et intervju i Kampala. , hovedstaden. “Jeg vil ikke mas i noen grad flere annonser på nettet. Selv om jeg oppnår, er det ingen folk som kan uttrykke dem. ”

Facebook Inc. og Google bruker milliarder på å prøve å fange flere folk på nettet i Afrika, men nettgigantene står nå overfor et tilbakeslag fra regjeringer. tøffe om sosiale sms lån på minuttetieplattformer som er historiske for å kjøpe dem fra energi.

Disse plattformene, sammen sms lån på minuttet Twitter, ga opposisjonspolitikere adgang til tidligere utilgjengelige publikum og er enige om å ha vært historisk om å stille kollektive protester – mest betydelig over den arabiske våren som styrtet ledere fra Tunisia til Egypt.

Nå bestiller regjeringer i Afrika sør for Sahara i økende grad mer dataoverføringsleverandører til å stenge portene eller gassregistrene nettogtrafikk på nett når de blir konfrontert. sms lån på minuttet uenighet eller spøkelse om valgnederlag.

Facebook, Twitter og forskjellige firmaer er enige om å bli presset på nytt, og fordømmer forstyrrelsene og blokkerer kontoer de overfører, er historiske for å undergrave demokratiet – handling s at ytterligere hevet myndighetenes ire og førte til en hel masse direkte forbud mot deres leverandører. Access Now og #KeepItOn Coalition, som markedsfører en kampanje for å stoppe dataoverføring av motorveier, dokumenterte 20 forsettlige forstyrrelser i et dusin afrikanske land siste år.

Etiopia pleide å være blant de verste krenkerne av online frihet i 2020, og pålagde de minst fire avbruddene i en forklaring for å vinne etnisk uro og begrense støpselet sammen sms lån på minuttet kystens rekorder over en krigføring i det nordlige Tigray-rommet.

Flere fortauskanter er enige sms lån på minuttet ble lansert i 2021. Det mest moderne som pleide å være i Senegal, satte myndighetene et avbrudd tidligere denne måneden etter arrestasjonen av en opposisjonssjef som ble introdusert for i hovedsak de mest voldelige demonstrasjonene på flere år.

stenging av motorveier forstyrrer rettighetene til oppføringsoppføringer, ytringsfrihet og ulike grunnleggende friheter, de er historiske i et forsøk på å dekke alvorlige brudd på menneskerettighetene, ”sa Access Now i en liste som ble trykt 3. mars.

Tekniske ledere er enige sms lån på minuttet langvarig forkynt om å tilby sine leverandører til anslagsvis 3 milliarder mennesker som forblir offline, omtrent 700 millioner av dem i Afrika. Facebook-grunnlegger Designate Zuckerberg har hevdet at tilkobling er en hyppig menneskelig hensikt.

Tidlig bestrebelse på å fange flere folk på nettet anses som mer fantasifull enn seriøs. Facebook prøvde å vinne en monumental drone for å produsere tilkobling sms lån på minuttet overdreven høyde, men grunnla Aquila-oppdraget i 2018 etter at to av dem tok en titt på flyreiser, hvorav den første resulterte i det som pleide å bli beskrevet som en “strukturell svikt.” Google – ved å bruke et oppdrag kalt Loon – prøvde noe likt sms lån på minuttet heliumfylte ballonger som seilte inn i stratosfæren og skrotet den inn 2021 etter at enheten ikke klarte å konstruere en levedyktig forretningsmodell.

Nå tar teknologibedriftene den motsatte strategien, drevet i fase av et ønske om å vinne over et enormt utvalg av de fleste moderne brukere. Facebook og blant feltets skikkelige telekomoperatører bruker nesten 1 milliard dollar på å konstruere en sub-high-highway-kabel som vil bli sms lån på minuttet Europa til Heart East og 16 afrikanske land. Google har lansert sin skaffe havkabel som forbinder Europa til Afrika ved å bruke en rute vestover.

For nå er bedrifter enige om begrenset omfang for å motvirke dataavstenging. Sosiale sms lån på minuttetieplattformer er også fanget mellom å forsøke å bli ansett for å motvirke feilinformasjon og å håndtere lokale myndigheter for å lage dataoverføring av motorvei.

'Mer utfordrende holdning'

Telekommunikasjonsfirmaer opplyse at de mister kjørelisensene i den anledning de ignorerer myndighetens ordre om å sette data på motorveien på pause eller begrense dem. Likevel har de møtt beskyldninger om at de er altfor imøtekommende overfor undertrykkende regimer og sms lån på minuttetvirker til å nekte folkemessig inngang til i hovedsak den viktige allmennheten.

“Bedrifter kan være enige om å positivt ta en mer utfordrende holdning, ”sa Nic Cheeseman, professor i demokrati ved College of Birmingham. “Hvis et firma ønsker å fremstille seg selv som handler om journalfrihet – slik de fleste telekommunikasjonsfirmaer oppnår – så må de skjerme sms lån på minuttetiefriheten, selv i tilfelle det kan være en sjanse per sjanse, og kanskje skade deres virksomhet for å oppnå det. ”

MTN Community Ltd., Afrikas apt-wi-fi-operatør av salg, svarte på spørsmål ved å angi en kommentar som er trykt på internettområdet som sier:“ Vår respons på digitale menneskerettigheter understøttes av en lyddekning og due diligence-rammeverk. Vår strategi er i henhold til internasjonalt kjente alternativer, mens vi garanterer at MTN holder seg i samsvar sms lån på minuttet vilkårene i våre forskjellige jurisdiksjonelle plikter og lisensbestemmelser. ”

Rival Vodacom Community Ltd. sa at den søker å stabilisere sitt ansvar overfor respektere sine muligheter som er passende for personvern og ytringsfrihet mot den rette forpliktelsen til å svare på myndighetenes passende stil, mens det ivaretas personalet. Airtel Africa Ltd. og Orange SA, som også er enige i Wi-Fi-operasjoner på kontinentet, nektet å kommentere.

Avstengninger “er svært utholdelige, og undergraver den offentlige dialogen og rettighetene til folk til vinne deres stemmer hørt, ”sa Twitter i et e-postsvar. “Resultatene av dette sms lån på minuttet lang tid kan per sjanse kanskje være en data-motorvei som er mindre opprinnelig, mindre gratis og ikke mer bemyndigende for alle.”

“Selv korte forstyrrelser av leverandører av data-motorveier er enig sms lån på minuttet fine, negative menneskerettigheter, økonomiske og sosiale straffer, ”sa Facebook i et skriftlig svar på spørsmål.

Det er tvilsomt om regjeringer vinner noen glede ved å prøve å slutte sine velgere fra å kommunisere: Vær undervist trykt i 2019 av Jan Rydzak, en tilknyttet direktør ved Stanford Colleges World Digital Coverage Incubator, viste at fortauskanter i sosiale sms lån på minuttetier hadde en tendens til bensin i stedet for å redusere vold; og datastoppstopp i Algerie og Sudan gjorde ingenting for å dempe protester – og kan være enige i å faktisk være enig sms lån på minuttet opphisset opprør og fremskyndet deres leders fall.

Dessuten kvelende demokrati og ytringsfrihet i feltets fattigste kontinentet, forstyrrelsene samsvarer sms lån på minuttet hadde noen vidtrekkende økonomiske sanksjoner, som hindret virksomhetserklæringen, dempet skatteinntektene og avskrekket internasjonale investeringer. High 10 VPN, et U.Ok.-basert digitalt nabolag for personvern og sikkerhet, anslår at nedleggelser betegner det afrikanske området sør for Sahara til anslagsvis $ 237. 4 millioner siste år.

I Etiopia forhindret kommunikasjonsavbrudd korrekt rapportering om krigføringen i Tigray og bundet agenturer som forsøkte å motivere titalls hundre fordrevne folk. Telefontilkoblinger er enige om å bli gjenopprettet til viktige byer, men rekordleverandører forblir suspendert.

Fraværet av et levende, ærlig mainstream-sms lån på minuttetium i mange afrikanske land gjør det fravær av adgang til å trene alle jo mer problematisk.

“Nyheter om oss og opptegnelser om verdiene vi står for ville ikke vises på lokalradio eller lokal TV,” Bobi Wine, en ugandisk pop sms lån på minuttet stort navn, ble politiker som hevder at avstemningen han misplasserte til Museveni pleide å være rigget, sa i et intervju sms lån på minuttet Johannesburg-baserte 702 Diskuter radio. “Sosiale sms lån på minuttetier er vår fullstendige plattform for å ordføre oss selv og holde en korrespondanse om den faktiske fakta om hva som skjer i Uganda.”

For flere artikler som liker dette, snakk sms lån på minuttet oss ​​på bloomberg.com

Abonner nå for å studere fremover sms lån på minuttet den mest pålitelige kilden til virksomhetsregistreringer.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *