Tilbakekallingen nå, betal senere utstillingsdukke, popularisert av selskaper, verner Klarn og Snarl har vært en av de største e-handelsvinnerne i løpet av det siste oppsigelsesåret, noe som gir kunder som vil bli strukket økonomisk en annen mulighet til å betale for utgaver etter at de husker dem online. Selv om det har utfelt den britiske pengemyndigheten til å gjenoppta myten om den konstruksjonen den regulerer boligen, kunngjør en bedrift som tar litt diversifisert metodikk litt finansiering mens den forbereder seg på å skape større til USA.

Zilch, en oppstart i London som har konstruert en “over the tip” tilbakekalling nå, betal senere (BNPL) bedrift ut av å redusere tilbud sms lån på minuttet en gang sms lån på minuttet kunder – utenom behovet for å integrere alt nylig i en e-handel builds test-ut prosess, som ganske mange av de ledende leverandørene har tro oppnådd – har samlet inn $ 80 millioner, en all-equity serie B som verdsetter selskapet på over $ 500 millioner.

Finansieringen kommer fra Gauss Ventures og M&F Fund, blant forskjellige ikke-navngitte selgere. Oppstarten har hittil valgt å heve seg fra folk og mindre selskaper, nevnte administrerende direktør og grunnlegger Philip Belamant i et intervju, selv om det vil handle i fremtidige runder, da det ser ut til å heve seg i en tier-en gjeldsgrense, ikke lenger presis til bensin varsler i det siste markedet i Storbritannia, men å skape større til mer internasjonale steder langs USA.

Foreløpig har Zilch finansiert utnyttelse av sin tjeneste utenfor sin dinglende balanse: den har mer enn 500, 000 kunder, nevnte Belamant, og ser etikett-united Statesof rundt 4, 000 om dagen på appen sin.

BNPL er en prisprosedyre som har eksistert like lang som butikkene selv, men fremveksten på nettet har vært mer en senere ankomst. Det har vist seg å være en i det vesentlige standard. En fersk vismann fra Worldpay anslår at innen Storbritannia, som er rikets tredje største e-handelsmarked etter dets estimering (£ 192 milliarder, eller $ 266 milliarder, inngått i 2020), vil BNPL myte for 10% av alt bruttosalg sms lån på minuttet 2024, når det endelige e-handelsmarkedet vil være sats på £ 264 milliarder ($ 366 milliarder).

De fleste ordningene på det opprinnelige tidspunktet er skitne av tredje begivenheter – Klarna og Snarl er to av de ideelle – som tilbyr blekk sms lån på minuttet e-handelsselskaper og kombinerer i test-testen sammen sms lån på minuttet forskjellige forslag til pris. Zilchs viktigste differensiering har vært at det reduserer et snilleste, mest diversifiserte selskap – Mastercard – og opprettet et priskort sms lån på minuttet det for å filosofere at når en person ønsker å betale ved å bruke Zilch, bruker de Mastercard-beløpet i kassen, som deretter utløser mulighet for dem å både betale i avdrag eller betale som du muligens muligens muligens muligens sms lån på minuttet et vanlig bankkort.

Som sms lån på minuttet diversifiserte BNPL-ordninger, vurderer Zilch ikke avgifter på tjenesten, og som en annen reduserer transaktionen fra forhandleren (delen av kostnadsuttakene betaler til kortselskaper i korttransaksjoner: tilbud er alt basert på at disse valgene for å betale hver ting før inngang øker konverteringer, og at “komfort” er det utsalgssteder betaler for å ha tro som en mulighet). Metodikken er knapt grei: den tilbyr avdrag for å betale pris som åpner sms lån på minuttet 25 opp inngang (så ikke lenger nøyaktig “zilch”) og betale for varene i kjøttfulle i 25% avdrag over 6 uker. For folk som utelater en pris, blir de stoppet fra å bruke tjenesten igjen til dette vil bli ryddet, men Zilch vurderer ikke gradvise kostnader.

Utsiktene til å omgå forhandlermetoden som Zilch har vært klar til å skalere ved å gjøre tjenesten mer anvendelig for flere prisscenarier, en mannequin som Belamant nevnte ble imponert av enhver annen morderfordeler.

“Hver gang du er vitne til da Amazon startet, kommenterte mange at det var et hyggelig boksted, men de konstruerte en infrastruktur for å selge alle ting. De vil muligens muligens ha tro konstruert som dekker diversifiserte bokhandlere en etter en, men Amazon informerte brukeren og nevnte at den muligens muligens kunne sende hvilken som helst e-bok på en dag. Hvor hyggelig er ikke lenger selvdisiplinen din, ”nevnte han. “Vi ønsket ikke å bli sett på forhandleren og ønsket forholdet til brukeren. Vi vandrer til dem og filosoferer, betaler over tid og bruker oss ethvert sted du verdsetter. Vi konstruerte denne teknologien for å plugge dem inn på en side og plugge uttakene på den diversifiserte. Vi er i stand til nå å lage en hvilken som helst tegning å spille, og kan også bruke den hvor som helst de verner uten å være begrenset av utsalgssteder. ”

Omvendt har dette også hjulpet Zilch å avverge konkurransen fra større BNPL-spillere, et minimum av hittil: “Deres viktigste kunder er utsalgssteder, og de har pre-originale forberedelser sms lån på minuttet disse utsalgsstedene,” nevnte Belamant om bekrefter og Klarnas av riket. Ved å tilby en utstillingsdukke som minner om Zilchs, nevnte han, “må omgå disse tjenestene, og det er en enorm kannibalisering. Kan de tenke ut det? Det er naivt å filosofere at de ikke vil. Ikke desto mindre vil de? Jeg er ikke lenger opplagt. ” (For vismannen beskylder Klarnas administrerende direktør Zilch for å ha kopiert en tro den hadde hatt tidligere år, på den annen side ser det ut til å være som det store flertallet av virksomheten er fredelig, primært primært basert på å jobbe sms lån på minuttet og integrere sms lån på minuttet kassen for utsalgssteder , så her er hva Zilch skiller seg fra.)

Zilchs metodikk for å kjøre skinnene til Mastercard – som også raskt og effektivt kan forsterkes av diversifiserte leverandører, verner om Visa – metodikk om at den raskt må distribuere en kjent prismetodikk, men som Belamant beskriver det, er det Zilch som er fredelig å bygge algoritmene for å skape kredittrangeringskritikk for bestemte individuelle kunder.

Utnyttelsen av det Belamant beskrev for meg som “milde kredittvurderingsvurderinger” sammen sms lån på minuttet Start Banking-informasjon – en maskin som er ødelagt i Storbritannia og Europa som kraner til å bruke API-er til å dele og kombinere informasjon fra en monetær tjeneste sms lån på minuttet alle andre (i dette tilfellet et potensial for uten bekymring å teste individets kredittrangering og pengehistorie etter tegning av deres monetære institusjon bemerkelsesverdige aspekter når de benytter seg av for en nylig monetær tjeneste) – av oss tester i og er robotisk sikker vurdert for deres egnethet til en BNPL-prosedyre.

Dette har hjulpet selskapet, som det står, å utvikle seg til å bli den viktigste BNPL-leverandøren som skal reguleres av Financial Habits Authority, den monetære tjenestestyringen i Storbritannia, som har undersøkt BNPL-selskaper og ser ut til å være liker å lage klare strammere regler rundt hvordan de vil fungere, for å avverge oss ved å utilsiktet spasere til å bruke penger som de ikke har tro og på ingen måte kan være klare til å betale tilbake. Zilch ble formelt autorisert som brukerkredittrangeringsleverandør i 2020.

Dette er ikke lenger for å filosofere at andre i boligen ikke vil være klare til å sikre seg den samme sertifiseringen for modellene sine. varsle, og muligens også mer brukervennlighet fordi problemet fortsetter å sikre mer omtale. (Spesielt Storbritannia har en knapt sordid historie sms lån på minuttet diversifiserte ordninger å presentere for oss sms lån på minuttet finansiering, spesielt på tvers av ubelyst praksis knyttet til ordninger for lønningsdagslån, og det har etterlatt seg en grusom stil i ganske mange kunders munn.) Diversifisert BNPL leverandører, verner Klarna, muligens muligens muligens muligens hevder å ha tro overgått denne autorisasjonen på myten om at de er regulert som banker. Nok en gang er det ikke lenger sikkert hvordan og om dette muligens kan spille ut sms lån på minuttet tilsynsmyndigheter, og om de ikke lenger vil spørre om mer klarering innenfor skaden.

En spesiell fordel sms lån på minuttet å knytte seg til et kortselskap er at det i denne verdenen av “alle ting vil raskt være digitale”, gir Zilch-kunder tilgang til et kort, som de igjen vil bruke til å handle også ved å bruke BNPL i mursteinbutikker. Kran og betaltid, som det kalles, metodikkunder kan kombinere pappbeløpet i digitale lommer til og bruke det som de vil ha telefonene sine til å betale sms lån på minuttet Apple eller Android, primært primært basert prisplaner. Zilch nevnte at det er BNPLs viktigste skaper som skaper dette svev. (For å være sikker, for nå er det aldri noe av dette som et kroppslig ‘kort’, selv om det ser ut til å være som om de grubler om hvordan og om de skal presentere det.)

Så mye som dato sms lån på minuttet noen tilbakemeldinger fra Klarnas administrerende direktør.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *