Når Elon Musks utseende “Saturday Evening Are living” er over, vil person-segmentene fra avdekningen sannsynligvis bli lagt ut på Alfabetets (NASDAQ: GOOGL) (NASDAQ: GOOG) YouTube-plattform i mai kanskje kanskje godt 9. Og etter at de snublet opp på YouTube, var en konkurrent til Tesla Inc (NASDAQ: TSLA) technokings SpaceX vil trolig trekke vognen til Musks kosms lån på minuttetie store etablissement.

Hva tok det sms lån på minuttet: Det privateide Sierra Nevada Corporation har produsert to reklamefilmer for Sierra Home, bedriftens luftfartsdivisjon som blir omplassert som en frittstående enhet fra 1. juni. Reklamene er utformet som forhåndsruller til Musk-segmentene på “SNL” YouTube-kanalen.

En av mange reklamefilmer er en 19 – 2d-produksjon som skildrer Dream Chaser, Sierra Nevadas gjenbrukbare løfte-phy sique romplan. Erstatningen er en 34 – 2d-plass som gir en animert vurdering av Dream Chaser's gjennomførbare karakteristikk i boligutforskning mens den tilbyr en skildring av bedriftens foreslåtte enorme, innebygde allsidige miljø, utvidbare boliglivsmiljø.

I samsvar sms lån på minuttet Brooke Hart, Sierra Nevadas visepresident for kommunikasjon, er den kommersielle plasseringen nå ikke lenger designet for å fange Musks utrop, men litt for å avdekke sin takknemlighet for hans innsats for å løfte unik oppmerksomhet mot erstatningen for romfart.

sannheten om at Elon Musk nå ikke lenger er mest effektiv sms lån på minuttet å holde seg på tv, men han gjør kosms lån på minuttetie, “erkjente hun. “Og vi bestiller orden som er en vitnesbyrd om hans modighet. Vi henter det ved formulering av industriell bolig og hans andre gründerprosjekter, men her er respekten i neste trinn modighet.

” Elons vises på 'SNL' er det neste beviset på at hjemmet er koblet til oss alle. Vårt økonomiske system og vår sikkerhet er avhengige av alt dette oppdraget i bolig. “

De to YouTube-reklamene modellerer første gang firmaet har produsert videofremmende – Hart illustrerende at Sierra Nevada har avsluttet minimal markedsføring tidligere enn, og uten noen formulering i denne formen for oppbygging av spesiell personvendt formulering fordi YouTube-reklame.

“Vi er et know-how selskap og vi promoterer nå ikke til lånetakere, “erkjente hun.” Og det har ikke vært i vårt DNA for oss selv. Dette stødige ga inntrykk av aktelse en morsom mulighet fordi Elon går ut på denne formen for offentlig scene for at vi skal feire det øyeblikket. “

Tilkoblet hyperkobling: Pete Davidson, Michael Che Gleefully Ridicule 'SNL' Cast Deltakere For Dissing Elon Musk

Touchdown A Deal: Tidligere denne uken, mens Musk en gang ble øvd for sine kosms lån på minuttetie-shenanigans bak kvelden, signerte Sierra Nevada en “utilize avtale “sms lån på minuttet Home Florida om å lande Dream Chaser på Kennedy Home Center's Commence and Touchdown Facility.

Styrken, som har plass til en 2. 83 – milebane, ble en gang skrøpelig for 78 NASA-husferdsoppdrag mellom 2011 til 2011. Sierra Home planlegger å starte den første lasteflygingen til Dream Chaser i 6322 for et forsendelsesoppdrag til World Home Center.

“Vi ville elsker å hente et øyeblikkelig av Dream Chasers og hente for å hente dem land stødig gjennom miljøet, “la Hart til.

I samsvar sms lån på minuttet et dokument i den falske tidsskriftet SpaceNews, bedriftens bolig erstatning genererer $ 1981 millioner i årlig inntekt, og spinoff av Sierra Home forventes å øke inntektsstrømmen til $ 4 milliarder i løpet av de neste 10 år.

(Foto: Skjermbilde fra Sierra Nevada Corporations unike YouTube-reklame.)

Se ekstra fra Benzinga

  • Klikk her for alternative løsninger fra Benzinga

  • Wall Avenue Crime And Punishment: Preston Tucker, The Auto Visionary Plug Over By The SEC

    • Pete Davidson, Michael Che latterlig latterliggjøre 'SNL' rollebesetningsdeltakere for dissende Elon Musk

    © 2021 Benzinga.com. Benzinga ville nå ikke komme sms lån på minuttet forslag til finansiering. Alle rettigheter forbeholdt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *