Yahoo Finance Julie Hyman, Brian Sozzi og Myles Udland fokuserer på president Trumps sosiale sms lån på minuttetieeksistens sms lån på minuttet D.A. Davidson Senior Analysis Analyst, Tom Forte.

Video Transcript

Alt riktig. La oss beskytte nær Trumps tilknytning til selskaper i sosiale sms lån på minuttetier og hva selskapene skal gjennomføre, og om disse streikene for å forvise Trump fra de fleste av disse plattformene ikke lenger vil påvirke deres industri fremover. Tom Forte er en senior sammenligningsanalytiker hos DA Davidson. Han blir sms lån på minuttet oss ​​nå.

Tom, kontinuerlig stor å chatte sms lån på minuttet deg. Så la oss virkelig stamme ved å få dine foreløpige ideer til rekorddataene, uhøyd å bryte på fredag ​​kveld, oppfatte at, Twitter på ubestemt tid, eller helt, antar jeg, å sette av Trump fra plattformen.

Den industrielle innflytelse. Er det en som umiddelbart kan sees i undersøkelsen din? Utvilsomt tror markedet denne dagen muligens ville være. Men hvordan gjennomfører du dette innvielsen?

TOM FORTE: Bestemt. Så erkjennelsen er i utgangspunktet. Og først, når vi nevner det forferdelige, er det som ikke tok plass på Capitol. Men Twitter gjør en dedikasjon her, og dette vil sannsynligvis godt gi noen veldig betydelige forgreninger for Twitter. Jeg tror at den passende linsen å snuble på den er av antitrustsaker på Google. Så når du snubler over den første kartelsaken på Google, pleide det å være føderale myndigheter og 17 advokatgeneraler som alle var republikanere. Og så ble det før fulgt av en demokratadvokat uten sidestykke fra California.

Mens du snubler videre i den andre og tredje saken antitrustsak i opposisjon til Google, eller ikke lenger er den mer topartisk. Så i tilfelle du snubler over den ekstra innflytelsen enorm teknologi har på forbrukernes liv, og bortsett fra du tror Amazon, Apple, Fb og Google, i dette tilfellet, eller ikke lenger, er det betydelig å kaste Twitter inn i bildet. Og jeg tror de setter seg selv i fare, eksplisitt, for å slippe beskyttelsen som informerer materiale på plattformen deres, de kan kanskje ikke holdes skyldige for det. Så ja, jeg tror Twitter har industrielle konsekvenser av dette engasjementet.

Antagelig eller ikke lenger er det et stykke av wonky på segmentet mitt her, likevel anskaffe deg noen gang travle dette levere av din Twitter-modell? Og hva er resultatet på dette? President Trump vil bli sparket av Twitter. Han er ikke lenger der hver dag som fondet twitrer til nesten 90 millioner av oss tilsvarer $ 0. 10 per seksjon fremtidig inntekt for Twitter dette 300 og seksti-fem dager. Hva anskaffer du noen gang? Opptar du noen gang å gi deg resten?

TOM FORTE: OK. Så det er et usedvanlig analytisk kart, som jeg er veldig fornøyd som analytiker. Kartet jeg vil tenke på er at du bare hadde berørt dette tidligere i skjul, det ville muligens være en spesiell trussel for Twitter. Trusselen er at Trump, kanskje, starter sin inkluderende sosiale nettverksplattform eller slår informasjonsmaterialet til en spesiell plattform. Og nå har de en eller annen form for konkurransestress i den grad brukerengasjement for plattformen deres går ned noen prosentpoeng.

Så jeg vil rope at du ganske enkelt kanskje antagelig kan argumentere for det eller ikke lenger er det 10% inntjeningstrussel for Twitter sms lån på minuttet visshet om at de muligens også vil kunne skaffe seg en skadelig innflytelse på publikumsdelen. Og da kan det godt gi en skadelig innflytelse på deres evne til å designe reklame i opposisjon til publikumseksjonen.

JULIE HYMAN: Du oppfatter, Tom, eller ikke lenger er det Julie her. Vi støtter å snakke mest om Twitter som en konsekvens av at innsatsen er den høyeste for Twitter. Hva sms lån på minuttet hundrevis av sosiale nettverk? Jeg antyder at det muligens vil være en lang liste over selskaper nå som anskaffer ham frakoblet. Det er Amazon-webprodukter og leverandører som også har blokkert Parler, ikke lenger lar dem være vert for AWS noe ekstra. Men peker det på hvordan man kan tenke på det, at hvis sannheten blir fortalt, er det konsekvenser for Twitter at brudd ikke lenger eksisterer for disse hundrevis av selskaper?

TOM FORTE: Så Julie, stor forespørsel. Og jeg vil rope helt, Twitter er ikke lenger alene. Så Fb er tydelig truet her like pent. De vil også bli påvirket negativt, muligens kanskje også vel rettferdig samlet de mister beskyttelsen av ikke lenger å bli holdt ansvarlige for informasjonsmateriell på plattformen deres.

Jeg tror for AWS, for Amazon eller ikke lenger er det et stykke hundrevis av. De kan være i stand til å skjule kontraktsspråk som hevder at når du gjør ting som kryper i motsetning til kontrakten, skaffer vi oss fleksibiliteten til å bruke deg utenfor vår plattform når det gjelder AWS. Men alt eller ikke lenger er det betydelig å snuble på er at Divisjon for forsvarskontrakt JEDI går til Microsoft og gir inntrykk av at det muligens vil være en politisk trussel for Amazon like pent.

Så Fb, jeg ' d yell, er den mest endelige proxyen til Twitter. Men det vil muligens være en trussel for Amazon like bra, selv om det gjør det som er passende fra et kontraktsmessig synspunkt.

Tom, jeg trenger virkelig å gå tilbake til den regulatoriske diskusjonen som en konsekvens av at jeg tror at min lesing om dette, til en viss grad, pleide å være, åh, disse selskapene skaffer seg ekte innrømmet at de fokuserer på å justere det som er på plattformen deres. De er i stand til å politiere det, i noen grad. Er det en samling av, kanskje, regulatoriske feil, kanskje, som disse selskapene anskaffer seg inn i?

Nå gitt igjen, hva som tok plass siste uken, kan ikke ekte kryp som er nevnt av disse plattformene. . Men det er riktignok uhøflig av forsvaret de har eldgammel, pleide å være eller ikke lenger, det er for uregerlig for oss sms lån på minuttet en tro å anskaffe et kjeft. Og men her skriker de.

TOM FORTE: Så en, jeg er helt enig i påstanden din om at de tar stilling her, eller tar stilling, enten sms lån på minuttet vilje eller de facto, at de fokuserer på påvirkning eller bestemmer hva som ikke lenger skal være på plattformen deres.

Jeg utfører tenk imidlertid støtte trinn, at det teknologiske scenariet for Fb og Twitter er viktig, noe som betyr at de kanskje også vil bruke menneskeskapt intelligens. De kan være i stand til å bruke hundrevis av teknikker for å prøve å komme til en avgjørelse om hva som er støtende informasjonsmateriell, og bruke det ned og ting i den forbindelse. Jeg mistenker at det du sannsynligvis vil kunne se er bare noen få former for, ansvarsfraskrivelse etter tweets som hevder at denne tweeten muligens kanskje også vil fornærme noen, eller ting av den typen, prøver å bruke bare noe av det økonomiske eller industrielle stresset fra Twitter.

Og så tror jeg også at det muligens vil være evnen til at det vil være utvidelse, noe som betyr at noen vil legge ut en tweet, den bærbare datamaskinen vil prøver å komme til en avgjørelse om det pleide å være noe som pleide å være potensielt støtende fremover for å legge det ut, ting av den typen.

Men etter din populære forespørsel, helt. De kan kanskje ikke hevde at de fokuserer på å ikke lenger bestemme hva som er og ikke lenger på plattformen deres.

Tom, bruker dette en gang for alle bort Twitter fra, vil jeg rope, den evige snubelen på listen eller ikke lenger er den for å være en kapasitetsovertakelseskandidat? Det var ikke så lang tid siden at Disney og den administrerende direktøren Bob Iger pleide å være pent i veien for innkjøp til Twitter. Men i de siste minuttene trakk han skvetten som en konsekvens av at han pleide å bli betent av informasjonsmaterialet på denne plattformen. Jeg kan ikke forestille meg at oppgaven vil bli forbedret eller har forbedret seg i lys av denne mest standardleveransen.

TOM FORTE: Du oppfatter, eller ikke lenger, det er en veldig perfekt forespørsel. Og jeg vil rope, det øker trusselen mot dyktighetsforesatte som også vil løfte det å oppnå Twitter. Men innenfor rosen, tror jeg det vil bli samlet en industriell dedikasjon for Disney eller andre. Hvis de virkelig føler kjærlighet, vil de kanskje også løfte firmaet til et akseptabelt avtrykk mens de er klar over hele risikoen din, så tror jeg at de vil samle seg fremover sms lån på minuttet transaksjonen, ekte kjent sms lån på minuttet risikoen.

Alt riktig, Tom Forte sms lån på minuttet DA Davidson. Tom, kontinuerlig stor for å skaffe ideene dine. Tusen takk for at du hoppet på i morges for å diskutere.

TOM FORTE: Min glede. Takk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *