Vi har hatt en perfekt start på inntjeningssesongen for første kvartal, og angivelig rettferdiggjort dette sprøe bredere markedsrallyet nå vi hadde opplevd siden nedgangen i mars. Denne historien fortsetter inn i dagen før dagens nattresultater.

4 / 28 Resultatresultater

Facebook FB pleide å være den overveiende nødvendige filen for å treffe utskriften i ettermiddag , og selgere elsket det, og kjørte et 6% -rally i handel etter stengt, og sendte aksjen til en fersk all-time high. Facebook illustrerte et utblåsningskvartal drevet av digital markedsføring av utgifter som startet etter hvert som næringsutgiftene tar seg opp og engasjementet i sosiale sms lån på minuttetier forblir robust.

Dette pleide å være en ekstremt identisk historie sms lån på minuttet Alfabetets resultater så lenge annonseinntekt går, illustrerer en 12% topplinjeslag som sildret den totale måten ned til 39% på EPS-estimater. Facebook demonstrerte et inntektsøkning sms lån på minuttet ett år over ett år på 48 og få fortjeneste utvidelse av 94%. Dette vil muligens av og til katalysere en gjengivelse av aksjen, men jeg jager ikke FBs energi på høye tider. Det er avsidesliggende betraktninger om den fokuserte annonsebransjen som absorberer seg fremover som et resultat av regulatorisk overheng.

Arenaens ideelle offentlige firma blåste inntjeningsestimat ut av parken. Apple AAPL slo overordnede estimater og styrket sin iPhone 12 supersykkel. Illustrert iPhone 70% ett år-over-ett-år-boost, sms lån på minuttet Kina som en dominerende søkedata fra katalysator. Det var ikke Apples smarttelefon som kjørte dette fantastiske kvartalet. Bruttoomsetningen på Mac hadde økt sms lån på minuttet 75%, iPad-inntekten steg 79), og abonnementsbaserte inntekter for produkter og selskaper utvidet sms lån på minuttet 28%.

Denne filen var bedre enn rettferdiggjort dens høye verdivurdering (som jeg til og sms lån på minuttet hadde stilt spørsmål ved for noen tid), men mysteriet som absorberer fremover, er om denne pandemien som ble tatt sms lån på minuttet på søkeregistreringsdata fra muligens godt kunne opprettholdes i den post-pandemiske verdenen. Aksjen kjørte opp over 3% i handel etter markedet.

Utrolig Q1 rapporteringssesong så langt

Jeg hadde til og sms lån på minuttet blitt imponert over resultatene fra første kvartal, sms lån på minuttet noen fantastiske anmeldelser som rettferdiggjorde høye verdivurderinger. Jeg forventet beats, men jeg opphørte ikke å sovne for denne størrelsen på beats som bedriftene har illustrert, som har lagret de dominerende gjennomsnittene som er livlige gjennom det jeg tror ville være en storslått uke. Nedenfor ødelegger jeg en av de viktigste og mest imponerende anmeldelsene jeg til og sms lån på minuttet har vurdert denne uken til dette nivået.

Alfabetets utfall:

Alfabetet GOOGL har vært en av mange brede 2021 bedre resultater, sms lån på minuttet mange investorer som ser på denne aksjen som en restaureringshandel (som et resultat av begge forhøyede annonseutgifter fra byråer og Googles bruk av inaktivitet / shuttle-søk). Foretaket rapporterte sin ideelle EPS-takt på historien, sms lån på minuttet høy og bunnlinjeløft på over 39% og 166 henholdsvis. Det som virkelig imponerte meg om denne filen, pleide å være dens 2021 YouTube (en seksjon som nylig begynte å rapportere den ene etter den andre) inntektsveiledningen på $ 29 – $ 30 milliarder, som samsvarer sms lån på minuttet Netflixs NFLX stout-ett års forventninger. YouTube er faktisk en ingrediens i dette mangfoldige teknologikraftverkets inntektsdrivere, og det ser ut til å være som om det også vil overgå Netflix for å påstå materialforbruk.

GOOGL har vært en uvanlig handel, det mest effektive arrangementet gjennom de siste 6 månedene, ser ut til å passere ett nivå sms lån på minuttet trinnene som representerer ekstra og ekstra imponerende kvartalsvise vurderinger. En av Alfabetets betraktninger som absorberer seg fremover, vil være det som skal kobles til sine $ 137 milliarder i penger og ekvivalenter, sms lån på minuttet DOJ klar til å tilbakevise ethvert anskaffelse som Alphabet foreslår på grunnlag av antitrobrudd sammen sms lån på minuttet regulatoriske hensyn rundt fokusert markedsføring.

Shopifys utfall:

Shopify SHOP er en av mange mest imponerende ekstremt høye boost-aksjer jeg noen gang har vurdert. Denne bransjen har vært en stor 2020 pandemimottaker fordi den letter overgangen fra dødsmanneskygge til en digitalt drevet hybrid e-handelsøkonomi, og arbeider sms lån på minuttet bedre enn 1 million byråer.

Av den grunn at 2019 har aksjen steget over 815% og er omtrent oppe 105 52 – uker for meg selv. SHOP rapporterte sitt ideelle kvartal om historien. Forpliktelsen fortsetter som en eksempelvis utvidelse fra kvartal til kvartal. Firmaet slo EPS-estimatene sms lån på minuttet 160% ettersom Shopify støtter seg til en utrolig riktig boost-posisjonering sms lån på minuttet legitime inntektsstrømmer som tolker dens rike (en underdrivelse) verdsettelse bare noen få av 275 x betegner til terminsinntekt.

Aksjen steg over 10% dagen før denne dagen, ledet oppmuntre til det høyeste på $ 1, 500. SHOPs uforståelige verdsettelsesmultipler fortsetter å holde meg i sjakk sms lån på minuttet halve kjøp. Firmaet har en enorm mengde boost før det kan vokse til sin verdivurdering på $ 166.

Det er ikke lenger All Roses:

Ingen emner de imponerende Q1-vurderingene som nå vi har vurdert til dette nivået, er investorens forventninger fortsatt sky- høyt for dette kvartalet, og nå har vi vært vitne til lønnsomhet etter solide anmeldelser som overgikk forventningene. Microsoft MSFT, AMD AMD, Pinterest PINS, Netflix NFLX, Spotify SPOT og Tesla TSLA handlet alle lavere etter de sunne vurderingene (alt slo høye og nederste estimater), det mest effektive arrangementet gjennom den siste uken. Dette vil muligens av og til være en fordelaktig “har dukkert” -muligheten for disse former for innovasjonsdrevne aksjer, men jeg vil sannsynligvis vente på at smuss skal løse seg raskere enn jeg gjør noe.

Amazon (AMZN) On Deck

Amazon AMZN, det innovative geni som nesten alene katalyserte murstein og mørtel apokalypse, vil arkivere sine Q1-resultater etter klokken denne dagen. Amazon-aksjene har stort sett konsolidert seg siden begynnelsen av september da aksjen nådde sin høyeste rekord. Stille, det vil muligens godt synes at investorer og selgere satser på et fantastisk kvartal sms lån på minuttet aksjen som gjør at kapasiteten oppmuntrer til det høyeste alt det mest effektive arrangementet gjennom den siste måneden, og handler ideelt en pc eller to under denne dagen.

Ved å bevare Zacks Consensus Estimates anslår analytikere at AMZN vil sende inn en EPS på $ 9. 75 på brutto salg på $ 105. 27) milliarder, som muligens godt kunne karakterisere et år-over-ett-årig løft av 94. 6% og 39. 5%, henholdsvis. Vi har hatt noe blandet angitt flyt fra de nyeste inntektene, sms lån på minuttet de siste 2 anmeldelsene som fulgte en nedgang til tross for høye og nederste beats. Firmaet må galvanisere hvis de må holde denne en-måneders-rallyet i live. Forsvar øynene dine for sky-databehandling, AWS, da dette har vært en av mange foretakets viktigste boost-drivere.

Disse aksjene er klar til å flykte Forbi pandemien

COVID – 19 utbrudd har skiftet brukeradferd dramatisk, og en håndfull høyteknologiske selskaper har trappet opp for å beholde USA. Passende nå har investorer i disse selskapene et skudd mot seriøs fortjeneste. For å illustrere hoppet Zoom 137. 5% på ikke opptil 4 måneder, mens de fleste andre aksjer hadde sunket.

Analysen vår viser at 5 aksjer sms lån på minuttet senkekanter muligens godt kan skyte i været fra den eksponentielle utvidelsen av søkedata fra for “discontinuance at residence” anvendt vitenskap. Dette vil muligens av og til være en av mange ideelle shopping for alternativer i dette tiåret, spesielt for folk som begynner å ta tak i tidlig.

Se på de 5 høyteknologiske aksjene nå >>


Ønsker du de mest friske strategiene fra Zacks Funding Analysis? På det nåværende tidspunkt vil du sannsynligvis laste ned 7 Handiest-aksjer for den påfølgende 35 Dager. Klikk for å få tak i denne gratis filenMicrosoft Corporation (MSFT): Dokument om gratis lagerprognoseAmazon.com, Inc. (AMZN): Gratis lagerprognosedokumentApple Inc. (AAPL): Dokument om gratis lagerprognoseEvolved Micro Gadgets, Inc. (AMD): Gratis lagerprognosedokumentNetflix, Inc. (NFLX): Gratis lagerprognosedokumentTesla, Inc. ( TSLA): Dokument om gratis lagerprognoseFacebook, Inc. (FB): Dokument om gratis lagerprognoseAlphabet Inc. (GOOGL): Dokument om gratis lagerprognoseShopify Inc. (SHOP): Gratis lagerprognosedokumentSpotify S dreper SA (SPOT): Free Stock Prognosis DocumentPinterest, Inc. (PINS): Dokument om gratis lagerprognoseFor å lese denne teksten på Zacks.com, klikk her.Zacks Funding Analysis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *