Han har en jobb som tenåringer enklest kan drømme om: å delta i videospill og skape rikdom (hundrevis av penger) av det.

Lachlan Energy, en flittig og sjarmerende 28 – tolv måneder svak fra Australia, har bygget et imperium etablere filmer av seg selv som skriker, ler og forteller mens han spiller videospill online. Han begynte sms lån på minuttet Minecraft, likevel absolutt Fortnite, Narrative Games-fenomenet, som katapulterte ham til globalt rykte. Denne dagen har hans YouTube-kanal (GOOG, GOOGL) nesten 17 millioner abonnenter, sms lån på minuttet 4,7 milliarder visninger og telling. Han har ytterligere 1,8 millioner følgere på Instagram (FB) og 1,5 millioner på Twitter (TWTR).

Energi har holdt på i åtte år nå, og bransjen hans øker. Som Beyoncé eller Zendaya, går han etter en enkelt identifikasjon online. Men han har vokst til å bli sitt tilfeldige etternavn til en enda bredere ting: PWR, en spill-, fritids- og klesmodell. Fyren som så snart som spilt åtte timer Fortnite om dagen, spiller nå passende to eller tre, og bruker fritiden på sin tid til å utvide sin bransje.

“Det er kjøttfull tid, kjøttfull tid, kjøttfull tid, kjøttfull tid i kvadrat. Du skaffer deg, du opplyser om arbeid. Du går til madrassen. Og innimellom … opplyser du om arbeid, ”sa han til Yahoo Finance Jen Rogers som tildeling av den fortsatte sekvensen NESTE: 25 å snuble i 2021. “Nemlig innenfor influensersiden av ting, grubler du kontinuerlig om den neste bransjen som er annerledes. Du grubler kontinuerlig om den påfølgende videoen din. Du grubler kontinuerlig om hvordan du bedre kan optimalisere en sikker kurs innen organisasjonen din. ”

Den legitime spilleren og skrikeskaperen Lachlan Energy er uten tvil en av Yahoo Finance '21 å snuble i 2021 '

Fra college frafall til skriker skaperen

Energi sier at det ikke var langvarig for barndommen sin å si inn i en bonafide okkupasjon. Vendepunktet kom etter at han utviklet en Minecraft-server som et aspektstreng. “Det blir virkelig strålende raskt for meg. I løpet av den første måneden opplyser jeg at jeg får et par 1, 03 synspunkter på Minecraft-filmene mine, som blir vanvittige, ”sa Energy. “Jeg personlig kontinuerlig dette minnet om hengivenhet, det blir i noen uspesifisert tid i fremtiden legge ved inntektene på serveren, jeg opplyser bli kjærlighet $ 1, 000 på en dag. Og det blir passende kjærlighet som for tiden krever penger. Jeg blir 21 på universitetet. Og jeg blir passende kjærlighet, jeg drar for å falle ut og forfølge dette … og har ikke angret på det siden. ”

Han sier det tok moderat litt tid å skaffe seg hans av oss om bord (moren hans er finansinstitusjonsleder og faren er en babykyser i nabolaget): “De var triste over at jeg dro [university] i utgangspunktet og forsøkte så å overbevise meg om å gå over tjenesten de neste tolv månedene, til og sms lån på minuttet antar at jeg blir tjent hvis sannheten blir fortalt faktiske penger, ”sa han og lo. “Imidlertid vil argumentet kontinuerlig være der,” Dette kan av og til forbli uten ende. “Så jeg fikk det til å forbli uten ende.”

På å delta i Fornite, sier Lachlan Energy, “It's mute positivt en ting som jeg får glede av hver 2. dag. ” (Fotoillustrasjon av Rafael Henrique / SOPA Images / LightRocket etter oppdrag fra Getty Images)

Gaming går mainstream

Andelen av Energys suksess har absolutt vært timing. Esports personlig eksploderte i de nyeste årene, og positivt på et eller annet tidspunkt i pandemien, og brukte ikke en terminering i undersøkelsen. Bare denne uken presenterte Narrative Games, skaper av Fortnite, en svimlende $ 1 milliard runde sms lån på minuttet ny finansiering, sms lån på minuttet $ 2019 millioner fra Sony Underholdning (SONY). Bedriftens egenkapitalvurdering er nå $ 30. 7 milliarder kroner, opp ekstra enn 60 pc fra gjenværende tolv måneder.

Fortnite har vært kløktig og aggressiv i å gi ut nye vendinger på utformingen og etablering av kulturelt tilknyttede øyeblikk, elsker dens 2021 Marshmello dwell-forestilling i spillet. Det gikk til og sms lån på minuttet sammen sms lån på minuttet de resterende tolv måneder sms lån på minuttet det australske initiativet for en fem ukers Fortnite Champion Series, presentert av den legendariske tennisturneringen.

“Jeg opplyser fortellingen og Fortnight-mannskapet personlig utført en fantastisk jobb sms lån på minuttet å bryte ned grensene mellom skadet og spillområdet, siden det er så nytt. Australian Initiate er et stort eksempel, sa Energy. “Fortnite har i tillegg utført ganske mange ting i spillet i tillegg til arrangering av Ikon-sekvensen … fantastiske, fantastiske samarbeid sms lån på minuttet Travis Scott, ekstra av de vanlige tingene som mer eller mindre utvikler spillkjøl.”

Følgende kapittel

Kanskje det ikke er noe sjokk at energi i tillegg er bullish på overdreven teknologitrender som elsker ikke-soppbare tokens (NFT). Han kjøpte sin første – en nydelig lys crimson dinosaur-kjærlighet skapning – tidligere denne måneden. “Jeg opplyser for skaperne og geniale [people], det er en stor ordning å tjene penger på seerne dine i et nytt arrangement. Og jeg opplyser at vi skal se verdig ekstra ut av det, ”spådde han.

Han er i tillegg fascinert av kryptokurver:“ Jeg er veldig glad i krypto, moderat litt å investere meg selv i omtrent mynter, ”sa han. “Og det er veldig rørende, blockchain-ekspertisen, og jeg vil virkelig gjerne se et online spill skaffe seg levende til, fordi jeg opplyser at det kommer til å bli når det blir virkelig.”

I løpet av perioden imellom, vil han ta fyr på brannene til sin elskede YouTube og sosiale følger. Og han har denne anbefalingen til alle som drømmer om å følge konstruksjonen av en okkupasjon, og elsker hans: “Jeg vil kontinuerlig stamme fra YouTube, det er passende en stor oppdagelig plattform for folk å lete etter skrik,” sa han. Innenfor det ekstra og ekstra overfylte “influencer” -emnet, sier han at det er uunnværlig å spesialisere seg i forlokkende titler og miniatyrbilder, og å søke etter en knipe.

“Du må personliggjøre din fineste foten innenfor døren, og deretter passende bemerkning på skriket. Lag dem ikke må klikke av videoen, “sa han.” Å finne måter å danne skrig som av oss ikke gjør, er hvordan du antagelig antagelig i tillegg vil vokse. “

Sjekk ut ekstra av Yahoo Finance er NESTE 25: 21 å snuble i 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *