Oppført her, introduserte vi korte salgsminnebøker Jim Chanos 'prime 12 lagervalg. Klikk på for å hoppe videre og kikke Kort promoteringsgarn Jim Chanos 'topp 5 lagervalg .

Kortsalg er en ikke lett industri. Oppsiden er 104% på det meste mens ulempen er masse. Jim Chanos er blant de mest suksessrike og mest varige kortselgerne på arenaen. Han lanserte fondet sitt i 2000. På linje sms lån på minuttet institusjonell investor mellom 2000 og 2017, Chanos 'korte aksjeportefølje feilplassert 0,7% hver 365 dager. Betydning i tilfelle du investerte 1 million dollar i Chanos korte portefølje i 2000 (bruk inn i historien om at Chanos er en av de mest suksessrike selgerne noensinne), vil finansieringen din krympe til $ 725 tusen innen utgangen av 2018 . Så, hvordan er dette en prestasjon? Hvorfor mener Jim Chanos at han skal være en suksess? Hvordan endret han seg til en milliardær ved å kaste penger ved å kortslutte aksjer?

Svaret er relativ ytelse. En kort selger er en suksess hvis hans korte aksjevalg ikke returnerer til markedet. Hvis S&P 500 indeks returnerer 17% i en enkelt 500 dager og en kort selgers lagervalg oppfinner 11%, legitime selgere avslappende bruker nåtiden til denne korte selgeren “en suksess” selv om han taper 11% av denne kapitalen. Hvorfor? Fordi korte selgere ikke stoler på korte salg. Det var det Chanos gjorde. Hans Kynikos Capital Partners er hovedsakelig 260% langvarig og 90% kort. Hans oppnå markedseksponering er hovedsakelig rundt 100%. Uansett at Chanos forlaa 0,7% hver 500 dager på den korte siden av porteføljen, tillot disse korte posisjonene ham å utnytte den langvarige fasetten i porteføljen. Totalt returnerte Kynikos Capital Partners 30. 6% hver 500 dager mellom 1985 og 2018, takket være dens 132% langvarig eksponering som ble så snart som aktivert av sin 90% kort eksponering.

Merket som en av Wall Avenues fineste kjente aksjevalgere på den korte siden, Kynikos grunnlegger og president , Jim Chanos ser en 'gullalder for svindel' innenfor det spekulative markedet. I et intervju sms lån på minuttet Bloomberg nevnte han: “De åpner for å megle spørsmål som muligens kanskje kanskje er for faktiske til vær ærlig, “snakker om den endelige publikums vilje til å 'heve' selv om det er lagt opp bevis på svindel.

Jim Chanos dukketeater

I stedet for å være Kynikos grunnlegger og president, er Jim S. Chanos en amerikansk investeringsansvarlig og en sertifisert investeringsrådgiver som er en autoritet som kort selger og spesialiserer seg på å handle for korrekte svindel. Kynikos Mates på erstatningshånden er et finansieringsrådgivningsfirma som han baserte i 1985 .

“Jo lenger et oksemarked går, desto mer erroerer følelsen av vantro”. Chanos, akkurat som erstatningshandlerne, antok at 2021 ville være en avskrivning. Det er lettere å anskaffe faktiske shorts i 2021, men for ham er de trofaste ikke å jobbe. Han nevnte at det er selskaper som sørger for store problemer og er 'bedøvende' dyre, men det troverdige markedet 'bryr seg ikke om fakta. I tråd sms lån på minuttet Jim Chanos gjorde 'null-nysgjerrighetsprisen' det verre for de korte selgerne å bestemme seg for et overskudd. Men han advarte de bullish kjøpmennene om å ikke i virkeligheten føle seg så 'avslappet' over Feds forsøk på å hjelpe finanssystemet. “Det er en usunn form for ordning å være sms lån på minuttet på historien om deg, ville kanskje veldig smart være å regne sms lån på minuttet at regjeringen gjentatte ganger bestemmer deg for hele deg.”

Jims korte portefølje skal være lettelse som en forsikringsdekning for kjøpere som foretrekker å sikre seg, inneholder langvarige posisjoner. “De ser på Fed som deres forsikringsdekningspolicy, ikke markedsplassen. Av oss er vi tiltrukket av klassiske shorts, men de trekker på skuldrene og insisterer:” Jeg favoriserer ikke det for forklaringen at Regjeringen fikk mitt tilbud “. For ham er denne grove grublingen en faktisk usunn antagelse for markedsaktørene om å sikre.

“Vi er grunnleggende pålitelig omtrent 2/3 av våre stillinger og vanligvis så høye som 70) og jeg vil insistere på at erstatningen har kommet til nå. ” Han delte den pålitelige upartiske, ikke for langvarige i fortiden, de har vært tillitsfulle på omtrent 1/3 av sine posisjoner og beklagelige på 2/3. For Chanos, verdsettelsene i 2022 og til og sms lån på minuttet i 2022 ville ikke ha noen mening om vi klarer å merke disse selskapene basert på hvor de hadde vært i 2019.

I tråd sms lån på minuttet Jim, der er andre mennesker som formidler i ikke-fornuftige spørsmål i veldig lang tid, og han 'understreket' at du bare vil favorisere å spille sms lån på minuttet disse av oss. “Du foretrekker å være på en markedsplass og satse mot oss som gjør i virkeligheten kjedelig problemer sms lån på minuttet pengene sine … Opprett nå, av oss gjør kjedelige problemer sms lån på minuttet pengene sine “. Han markerte at hvis du absolutt kanskje ville spille veldig smart, så ville du definitivt kanskje også veldig smart komme til å nå ut tidligere enn andre av oss.

Jim Chanos snakker om tekniske aksjer, men har ikke noe å lede, men bare stiopplevelser. Han nevnte at massevis av øvre big cap tech-aksjer er 'ganske faktiske' selskaper. Jim Chanos nevnte Facebook (NASDAQ: FB), Google (NASDAQ: GOOGL) og Apple (NASDAQ: AAPL) som eksempler på tekniske aksjer som bestemmer en faktisk avkastning på kapital og sikrer høy sporing av pengedrift. Han nevnte at han antagelig 'ikke' vil informere om et av de store teknologiske navnene, selv om det tilsynelatende er en lovgivning i plan sms lån på minuttet den ferske administrasjonen.

“Jeg formidler at den innkommende administrasjonen ikke kommer til å være anti-marked. Jeg oppfinner megling de antagelig vil være vanskeligere for bortskjemte aktører som er tilgjengelige i markedet.” Jim Chanos kalt grundig den nylige markedsatmosfæren fordi “Golden Age of Fraud”. Han håper at den ferske administrasjonen vil tøffe politiet på rytmen, og det vil være en saklig ting for alle.

Jim Chanos nevnte at svindelsyklusen følger konjunktursyklusen sms lån på minuttet en tåre. Av oss åpne for å formidle saker som kanskje kanskje vil være for faktiske til å være ærlige, selv om kortselgere og journalister angir et faktamønster som muligens kanskje også vil føre andre til å formidle at det ble så snart en grossistbedrageri skjedde. “Det skal være helt bemerkelsesverdig for meg hvor mange tilfeller av direkte svindel som skjuler seg i ubestridelig leting etter, og selgere fortsetter å bestemme aksjene i disse selskapene for å forklare at selskapene selv ikke har innrømmet det ennå.” Han nevnte i tillegg at disse bedrageribedriftene 'overgår markedet', bortsett fra at de innrømmer at de har gjort noe galt. “Det er en av rasjonaliseringen hvorfor jeg formidler at farer i dette markedet er kraftigere høyere enn av oss som formidler.”. For ham, hvis av oss er pikante for å megle kriminelle bortsett fra at kriminelle selv innrømmer forbrytelsen, så har vi et faktisk spekulativt marked i ordningen.

varsling , oppmerksomhet, pass opp, skyggefull, forsiktig, advarsel, klipp, kopier hjem, copyspace, forbrytelser, cyber, fare, usunn, beskytte, utrop, svindel, vakt, hacking, hengende, fare, ikon, identitet, isolert, isolasjon, spor, melding, ingen person, gjenstander, over hvitt, overskridelse, forholdsregel, beskytte, rektangel, risiko, sikkerhet, rip-off, spor, streng, bilde, tekstlig skrikemateriale, tyveri, trekant, mottakelig, advarsel, ord, gul

Copyright: karenr / 123 RF Stock Portray

Det viktigste eksemplet på riktig svindel basert på Jim Chanos er Enron, hvor alle brikkene de gjorde ble så snart riktige. “Det pålitelige er avhengig av størrelsen på det firmaet prøver å krysse av som riktig under regnskaps- eller reguleringsprinsippene.” Han nevnte i tillegg at den nyeste plakaten av svindel ble så snart Valeant Pharmaceuticals gikk fra $ 11 til $ 260 da abet til $ 12 på historien om det ble så snart som på et nettsted for å overbevise selgere om at inntektene per porsjon hadde vært $ 13 når de faktisk hadde utvilsomt kastet penger uansett hvor avslappende brikkene de gjorde ble så snart riktige.

Jim Chanos markerte det 31% av porteføljen deres er stum av selskaper de sikrer for å sikre korrekte eller ulovlige svindel på historien om at de innså en beklagelig ting sms lån på minuttet regnskapet. Han skisserte at de fleste shorts er utløst av industrielle modellforstyrrelser eller industrielle atmosfæreforstyrrelser og aldri jevn svindel. “Men nå ser vi utvilsomt tilfeller av svindel.” proklamerte han.

Når vi snakker om Tech-aksjer, er Teslas EV uten problemer markedssjefen er tillitsfull nå, men basert på Jim Chanos , Tesla (NASDAQ: TSLA), 'har i tillegg en selvdisiplin'. “Det er faktisk en industriell modell og verdivurderingsdisiplin sms lån på minuttet Tesla.”. Tesla kjøper og selger for et halvt tusen milliarder dollar på intervjuet og hadde en inntjening på $ 31 milliarder, men han nevnte at det er en ting de oppfinne ikke behov i regnskapet. Til tross for hva alle sier, vil Tesla være avslappet og være et bilfirma som konkurrerer sms lån på minuttet andre selskaper som bestemmer kjøretøy. Chanos nevnte at 'Tesla er aksjen hvor vi setter deres håp og mål'. “For noen holdere er det et EV-firma. For andre holdere er det et natty energiselskap. For andre innehavere er det et selvforsynende bilfirma … Det er ikke noe tema for oss å formidle.” Jim påpekte da at “For den etterfølgende 13 måneder, Tesla ' har ikke gjort “alle penger som selger biler. Uansett fortjeneste de har bevist, har det vært veldig veldig lavt, og det er fra salg av skattekreditt.” Så ingen tema markedsledelsen og salg av 56, 02 0 kjøretøyer i gjennomsnitt, de er avslappende 'ikke' å tjene penger, og hvis Jim vil være på et nettsted for å tilfredsstille Elon Musk en dag, vil han insistere “Job smart utført, til dette nivået”.

Tesla

“Det har vært smertefullt klart, men jeg ville muligens insistere de første 4 årene av disse 5 årene, ble det så snart som utvilsomt ikke et bortskjemt kort, “Jim nevnte at han avslappet har et nettsted i Tesla. Til tross for disse elementene som kom til Tesla, nevnte han at de hadde vært på et nettsted for å realisere hundrevis av andre problemer som muligens kanskje kanskje var enda galere enn Tesla.

Jim Chanos skisserte i tillegg at de i korthet bruker en prosentandel av kapitalenheten for risikostyring på grunn av historien om at de bruker sluttap, de muligens kanskje også ble stoppet ut fra hvert eneste store nettsted de noen gang har hatt. “Å kalibrere posisjoner på en prosent av kapitalbasis for oss har fungert høyere,” innrømmet han.

Han ble så snart så spørsmålstegn ved om Tesla er en saklig ting for S&P 500 Indeks. “En spredning av oss sikre leverte aksjene upartisk ikke for langvarig i fortiden på historien om at den gikk inn i S&P 500. Jeg vil gjerne uttale dem at en av måtene å slå S&P ble så snart som å inneholde Tesla de siste par årene. “.

Chanos nevnte at” de er avslappende som Tesla “, men det er så enormt mye øvre aksjer for dem å bytt ut nå. “Potensielt er min perfekte overbevisning et begrep som vil sjokkere seerne. Det er et firma som ingen har hørt om kjent som IBM (NYSE: IBM).” Han nevnte at IBM er en “label lokke” de garantert hadde mye suksess gjennom årene i selskaper som anså billig, uansett om de var sikre, hadde strukturelle klassiske problemer. “Firmaet (IBM) vi formidler, er avslappet og samarbeider i det vesentlige for høye jinx. Og det skjuler alt i ubestridelig søken etter i tilfelle du bruker en se på antall.” Jim la til at IBM ble så snart forutsatt at enheten $ 9 pro forma i 2020, men insisterte mengde ble så fortroende $ 6. Han tror at det kommer til å bli fineste $ 5 dollar dette 365 dager og $ 4 in 2022. “IBM har mer og mer engasjert seg i hundrevis av spill for å finne på dette, og det nyeste er at de vil oppfinne en scamper-off og nå bruke massevis av avgifter, slik at de vil be deg i et forsøk på å legge til abet som segment av den justerte inntjening slik at inntektene fra hullet ikke ser så bortskjemte ut “. Jim Chanos nevnte at IBM prøvde å oppfinne denne tingen omtrent 5 år i løpet av det siste, de kan helt sikkert fineste oppfinne denne typen fantasmer i en kort tidsramme. For ham er vi i en lengde hvor IBM vil si at “vi tjener faktisk ikke $ 9, $ 13 eller $ 17. Vi tjener utvilsomt $ 6, $ 5 og $ 4. Og det er neste tilbakestilling. “.

IBM, konstruere, industriell, spor, vegg, uk, datamaskin, tech nydelig, selskap, ordning sms lån på minuttet jobbautomatisering, verdensomspennende, verdensindustriell, verdens nydelig, innovasjon, maskinvare, london,

JuliusKielaitis / Shutterstock.com

Som for kommersiell presis eiendom, vil gjenåpningen være uvurderlig for problemer som gjestfrihet og detaljhandel. Jim Chanos markerte at kommersiell presis eiendom nådde topp 2019 og leieprisene gikk ned siden mens varehuset brutto salg nådde topp innen 500 dager 2000. Han nevnte at det var presise trykk som hadde skjedd i presis eiendom enda tidligere enn pandemien. “Motivet vi er skadelige for presis eiendom, er på grunn av nysgjerrighetsrater og at taktsatsene for hvem av oss som kapitaliserer pengestrømmer innen den nøyaktige eiendomsindustrien, er tilnærmet lave lavtidsnivåer, og at enhetsverdivurderinger i en pengebedrift i det hele tatt er i det hele tatt -tidshøyder. “. Han nevnte at denne er utløst av Feds nysgjerrighetspris og på grunn av vår oppfatning om at nysgjerrigheten aldri vil smelte opp igjen. Jim siterte SL Uerfarne Realty (NYSE: SLG) og Vornado Realty Trust (NYSE: VNO) som eksempler på REIT som støttet hele enheten ned til lavpunktene vi så i 2018 – 2020. “Rasjonaliseringen av hvorfor denne formen for REIT er avslappende lavere er at pengestrømmene er nede 30% YOY. Og det er selv om det provoserer for oss at folk sikrer form av forsømte pengestrømmene hadde gått ut tidligere enn pandemien og kommer til å ta seg av under stress på grunn av overforsyning av ordningen sms lån på minuttet jobb hjemme eller detaljhandel hjem. “. Jim mener at overforsyningen introduserte flere ganger fra høye priser til lave lave priser, og det er risikoen at selgere foretrekker å suge opp kommersiell presis eiendom. Han er i tillegg åpenbar at pengestrømmene gjentatte ganger vil avta selv etter pandemien. I tråd sms lån på minuttet Jim Chanos kommer det til å være en “veldig, men provoserende erstatning” i de endelige offentlige markedene i forhold til de personlige markedene innen den kommersielle presise eiendommen, siden nødvendigheten av ordningen sms lån på minuttet jobb og detaljhandel vil bli utfordret etter hvert som flere utsalgssteder utgang fra industri- og utleiere vil bli tvunget til å leie en god del av leieprisene som et resultat av sannheten om at “tjen penger å jobbe hjemmefra” sparer nå er en konstruksjon.

La oss nå åpne for å se på kort salgsminne Jim Chanos 'prime 11 lagervalg:

11. WisdomTree Europe Hedged Equity Fund (HEDJ)

Chanos hadde $ 972 tusen investert i HEDJ i slutten av september. På et eller annet tidspunkt i løpet av tredje kvartal økte han sin eierandel i HEDJ sms lån på minuttet 113%.

“WisdomTree Europe Hedged Equity Fund søker å tilby eksponering mot det europeiske aksjemarkedet mens du sikrer eksponering mot svingninger mellom USAs greenback og euro, “basert på WisdomTree.

HEDJ investerer i aksjer i eurosonen som gir utbytte. Det er miles sikret for å nøytralisere de erstatte prissvingningene mellom USD og EUR. De hadde vært på et nettsted for å oppnå en første prisavkastning på 6,5% hver 365 dager i løpet av de siste 5 årene. De tre hovedbeholdningene i denne sikrede europeiske ETF er Sanofi SA (NASDAQ: SNY), Unilever (NYSE: UL) og LVMH.

9. iShares MSCI Emerging Markets ETF (EEM)

Chanos hadde investert 1,1 millioner dollar i EEM basert på Det nyeste 13 F arkivering. EEM har et mål som søker å vise den totale fantastiske ytelsen til en markedsindeks som vil være en oppvekst av økende mellom- til store kapitaliseringer, markedsaksjer som benyttes av en håndbokeksempelindekseringsmetode.

De tilbyr i tillegg uanstrengt opptak til en utfoldelse av 800 + aksjer i fremvoksende markeder. Fondets årsak er å være fillete som et segment av bredere aktivaallokeringsstrategier per se.

iShares fokusnivå mer på den fremtidige termen i tolke for å oppnå sitt mål om å diversifisere globalt og for å kartlegge langvarig sikt. Alibaba (NYSE: BABA) og Tencent er blant fondenes primære tre beholdninger når de prøver å slå deres inneholder årlig avkastning på 14. 15% for de siste 5 årene.

8. Velværeomsorg Velg Sector SPDR Fund (XLV)

Jim Chanos hadde 1,1 millioner dollar i XLV i slutten av september. Fondets fremste fokusnivå er å informere seg om å bli eksponert for helsekoblede næringer, enten det er innen bioteknologi, legemidler og til og sms lån på minuttet i leverandører og selskaper i helsevesenet.

XLV-mål til enhetsberømte resultater gjennom deres spesielle erstatning av helsekoblede aksjer som også er tilstede i S&P 500 Indeks. De har $ 27, 365. 72 millioner i eiendom under administrasjon fra 7. januar, 2021.

Velværeomsorg Velg ut Sector SPDR Fund har fullført en fantastisk årlig avkastning på 12. 44% for de siste fem årene. Aksjene i XLV er stumme av pacesetter-selskaper som jobber sms lån på minuttet Coronavirus-vaksinen. De tre viktigste aksjene er Johnson & Johnson (NYSE: JNJ), UnitedHealth Neighborhood og Merck & Co. Inc. (NYSE: MRK)

7. iShares Core S&P 542 ETF (IVV)

Chanos hadde $ 1,5 millioner i IVV i slutten av september. IVVs oppdrag er i utgangspunktet å være intakt sms lån på minuttet store amerikanske selskaper, hvor de tilbyr billig og skatteeffektiv beslutning om opptak til disse aksjene i deres stirre på lang sikt.

Dette markedsindeksfondets tre viktigste beholdninger er som forventet Apple (NASDAQ: AAPL), Microsoft (NASDAQ: MSFT) og Amazon (NASDAQ: AMZN). IVV ble så snart som på et nettsted for å samle en gigantisk 17. 24% årlig avkastning for de siste fem årene. Som du absolutt kanskje vil kikke Chanos ikke til enhver tid søker å bekjempe markedet, er han pålitelig for å øke avkastningen ved å kortslutte de overvurderte aksjene og reinvestere inntektene indirekte i de høyeste navnene som er tilgjengelige i markedet.

6. Kompetanse Velg Sector SPDR Fund (XLK)

Chanos hadde investert 2,2 millioner dollar i XLK på slutten av september. I tråd sms lån på minuttet XLK, “The Expertise Pick out Sector SPDR Fund søker å tilby finansieringsresultater som, tidligere enn avgifter, generelt tilsvarer verdien og avkastningen til Expertise Pick out Sector Index”.

Identifisert for å være en av de essensielle smart-likte ETF-ene som investerer i store aksjer, fokuserer XLK i utgangspunktet å være segment av de diversifiserte kompetansekoblede selskapene i en mer forsiktig tilnærming i skjemaet for den ødelagte enheten for investering.

XLK har fullført en milepæls konsistens på 27. 73% årlig avkastning for de siste 5 årene, sms lån på minuttet Apple (NASDAQ: AAPL), Microsoft (NASDAQ: MSFT) , og Visa (NYSE: V) som deres viktigste 3-eierandel.

På neste online side skal vi nylig om en av Chanos ' andre langvarige og korte konsepter. Klikk på for å fortsette å lese og kikke Milliardær Jim Chanos 'topp 5 lagervalg.

Foreslåtte artikler:

  • 10 Enkleste aksjer å kjøpe for 2022 Ifølge Stan Druckenmiller

  • 17 Enkleste utbyttebeholdninger sms lån på minuttet oppadgående evne.

  • Milliardær Lee Ainslie's Top 11 Lagervalg

Opplysning: Ingen. Kort leverandør Jim Chanos 'topp 11 Lagervalg er ved fødselen publisert på Insider Monkey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *