Senator Amy Klobuchar (D-MN) slutter seg til Yahoo Finance Stay for å snakke om sin samtidige bok 'Antitrust' og hvordan hun planlegger å ta seg av monopol.

Video Transkripsjon

AKIKO FUJITA: Effektivt har formann for Senatet rettsvesen for antitrust, senator Amy Klobuchar, vært frittalende – en frittalende kritiker om vitaliteten til fjellrike teknologibedrifter som Google og Fb. Men i sin samtidige bok “Antitrust” argumenterer hun for at disse maktene ikke ser ut til å være primært begrenset til teknologisektoren.

La oss verbalisere i senatoren selv, senator Klobuchar blir sms lån på minuttetlem av oss fra DC denne dagen. Senator, eller ikke er det gigantisk å sjekke sms lån på minuttet deg denne dagen. Jeg skal virkelig fatte boken din. Men jeg kan godt tenke meg å fange tipsene dine om denne resolusjonen som kom hit fra Fb-tilsynets styre denne dagen, og opprettholder virkelig forbudet mot president Trump, men i tillegg sa Fb ikke primært deres respektprinsipper. Montere at du inngår et kompromiss sms lån på minuttet oppløsningen?

AMY KLOBUCHAR: Jeg har ikke lest oppløsningen, men jeg var til og sms lån på minuttet en forkjemper for å bevare ham utenfor sosiale sms lån på minuttetier. Hvorfor? Fordi han er den endelige transportøren av feilinformasjon. Han er sjefsinformatoren. Det er han som generelt er reservert nå ikke kommer til å innrømme at han tapte valget og fortsetter å slå ut teorier som faktisk undergraver selve demokratiet vårt, tilskyndende – i mine tips, oppfordrer opprør. Så jeg er bestemt på at det ble alt i deres sinn. Det er nå ikke slik at han har endret melodi ved komponenter som undergraver vårt demokrati.

AKIKO FUJITA: Per nå, at oppløsningen er ubestemt. Det er sant en suspensjon. Sett sammen at du så på at det alltid må være et evig forbud?

AMY KLOBUCHAR: Jeg foretrekker å forby ham. Men for meg er det større toget faktisk det de gjør hyppigst sms lån på minuttet feilinformasjon, og hvorfor jeg skrev denne boken nå ikke sant om teknologi. Men når du har monopol, har de mye mindre insentiv til å danne bjeller og fløyter for å beskytte oss om privatlivet og merke en ting om feilinformasjon.

Som et resultat av offentlig belastning , de gjør dette nå når det gjelder feilinformasjon om vaksiner og lignende. Men når du så på, vil Instagram eller WhatsApp ha utviklet noen bedre bjeller og fløyter for dette, men de fikk ikke forskjellen. Fordi i Zuckerberg-setninger, ville han forhekse enn konkurrere. Som han erkjente i en enda mer e-post som ble lært i Residence-høringen, mens de hadde vært begynnende tøffe konkurrenter, i hans setninger, kan de kanskje være forstyrrende for oss.

Teknikk og konkurrenter er alt om forstyrrelser. Og i boken min “Antitrust,” avslører jeg historien vårt kapitalistiske system, som jeg sterkt styrker – og selv har vært i den ikke-offentlige sektoren – har forynget seg sms lån på minuttet tester og saldoer fra antitrust. Det ble bruddet av identisk utdatert olje. Det ble bruddet på AT&T. Det var grunnen til at våre kolonister, i seksjon, kastet te i Boston Harbor, fordi de ikke ønsket å måtte forhekse all te fra East India Firm fra Storbritannia. Det ble et monopol.

Så jeg stemmer – når du undersøker dette fra et rent kapitalistisk synspunkt, oppnår du å foretrekke å tillate konkurrenter og la økonomien vår trives sms lån på minuttet ikke å ha fjellmonopol. portene i så mange forskjellige områder.

ZACK GUZMAN: Ja, Senator, Zack her. Lyst på at du nærmer deg. Jeg mener, etter at vi har fokusert på boken og, vet du, antitrustfaktorer her og hvor avgjørende den er – og disse eksemplene du siterer i boken – du vet, hvor klart det ble for lånere å forstå at en ting ble skadelig da de måtte betale ekstra for en ting. Men når det gjelder teknologi, ser det ut til å være som en del av hvorfor du skrev denne boken, ble en etikett for å forklare hva som foregår ved hjelp av scenene, og hvorfor eller ikke, den er så raffinert. Jeg mener, vi har sett på dette gang på gang i Kongressen, uten tvil å se på hvorfor det er skadelig for beskyttere. Men det ser ut til å være som ganske raffinert. Har det vært et fjellaktig tog for deg når du ser ut til å bestride publikum og komplikasjonene er? Og hva er disse spesifikke eksemplene som du kan tenke deg?

AMY KLOBUCHAR: Visse. Men etter at jeg har eksponert for dem – undersøkelse sms lån på minuttet kabelavgifter gjennom årene og hva som skjedde der. Glimt på pharma. I tilfelle du ønsker en EpiPen, som datteren min gjør, ellers vil du kanskje like insulin – eller historien jeg avslører i boken om et hjertesms lån på minuttetisin til spedbarn, solgte det ene firmaet hver kapsel. De svingte markedet, og prisen gikk fra 80 – noen dollar til 1, 600 sant slik, uten noe diversifisert motiv sms lån på minuttet bortsett fra at de svingte markedet. Dette skjer en dag i økonomien vår.

Og sms lån på minuttet teknologi, kan du kanskje være sant. Det er litt vanskelig å lage argumentet. Men jeg hevder at vi føler det når de kommer ut at informasjonen deres blir utvunnet, eller de innser at de uten tvil har en annen. Eller hva når du bodde i Australia og du var blitt foreslått av Google og Fb at de virkelig kommer til å avgjøre klinkekulene. Og Google kontrollerer generelt 90% av søkemarkedet. Som et resultat av belastning i verden rykket de ned.

Men alt – hva når du jobber i en avis, og at du kanskje kanskje ikke får betalt for kommentaren din? Eller at du kanskje kanskje er en tøff restaurant som animert snart ser at huset starter selskaper som kanskje kan være så nøkkelen til din suksess, vi kommer til å blande, og det kan være at det ikke kommer til å være konkurrenter nå. Igjen ble det pushback, og et slags tilbud gikk ned. Men dette er formene for ting som folk begynner å glede seg over. Det var grunnen til at jeg skrev boken.

ZACK GUZMAN: Effektivt, slik at du kan tenke deg at perchance var opptatt nå ikke sant å skrive boken, men du lanserte også lovgivning her som skrev et lovforslag. Jeg ønsker å snakke om det, konkurranseloven og lov om håndhevelse av antitrusthåndhevelse, og merkelappen for å se på å ta vare på håndteringen av disse faktorene som du forholder byråer sms lån på minuttet tilsyn her, har ikke nok vitalitet. Og jeg er queer å merke for å observere hva regningen søker å merke for å oppnå en sann eksistensforekomst som vi ser spilles ut nå i den fineste krigen mellom Fortnite gamemaker og Apple over disse kostnadene, kostnadene som belastes i App-forhandleren. og moten at de fortsetter å betale firmaer av App-forhandleren. Jeg mener, hvor stor del av dette lovforslaget er knyttet til overskudd som styrker moten som regulatorer – etter det som du erkjente – kan rive hjelp og merke ekstra for å politiet dette?

AMY KLOBUCHAR: Det er en stor forekomst, og jeg er fast bestemt på at alle som lever av disse faktorene følger nøye sms lån på minuttet på saken. Så hva lovforslaget gjør, sier det nå ikke det beste merket du har noen – noen standarder fremover når fusjoner oppnår raskere enn byråene – FTC eller Justisdepartementet – at du lager det mer ukomplisert for disse byråene å undersøke på disse fusjoner og antar at det kan være et tog sms lån på minuttet konkurrenter. Men det står også, som vi gjorde sms lån på minuttet AT & T-bruddet, hvorfor lager du det ikke mer ukomplisert å kartlegge bakover og undersøke for den ekskluderende oppførselen?

Senator Mike Lee og jeg hadde en hyggelig lytting til på App Retailer-toget sms lån på minuttet vitner fra Apple og Google. Og det ble Spotify, Tile og Match.com, og historiene deres hadde vært fryktelige. De belastes like mye som 30%. Hele partiet av oss forhekser av deres veldig respekt-apper på App-forhandleren, 30% går til Apple eller Google. De har nå ikke lov til å bestride potensialene for at de vil fange rimeligere tilbud, inkludert å oppdage en dato, på deres respekt for internett. Etter det, i noen tilfeller, vurderer vi at det kan forekomme selvutnevnende hendelser, bygge firmaets respektprodukter blir løftet opp over konkurrentene.

Så for meg, roper det for å ta en undersøkelse bakover på markedet. Visst, at du i tillegg kan merke det ved prosedyrer, slik Fable Videospill gjør. Men legg merke til de kategoriske komponentene for å merke det er miles en dominerende undersøkelse. Og det er grunnen til at senator Grassley og jeg til og sms lån på minuttet har kjent som for en restrukturering av kostnadene for fusjoner, slik at de fjellrike gutta slår ekstra penger til denne divisjonen som kommando, at penger også er utdaterte til å vente på lånetakere ved å ta en undersøkelse om tilbudene.

Du vil nå ikke slå deg ned på de største firmaene området noensinne har identifisert sms lån på minuttet bandaids og tape. Disse byråene er en skygge av deres forfallne selv å hjelpe enda en dag av Ronald Reagans tid.

AKIKO FUJITA: Senator , hver gang du fokuserer på det som spesielt du kanskje har sett perchance har foreslått i dette lovforslaget – tilbakestilling av det atypiske for håndheving, også overføring av bevisbyrden på den dominerende aktøren i fusjonene – og du hjelper undersøkelsen over den siste 5 10 år eller så sms lån på minuttet sammenslåinger som har oppstått, hvor mye av disse merkene du så, ville faktisk ha vært lenge forbi hvis standardene du kanskje kanskje foreslår jeg at det var i verdensrommet?

AMY KLOBUCHAR: Jeg hevder at du godt kunne ha virket veldig ellers på T -Cell-Streak ærlig talt, fordi det kan godt være at du er helt mote til det fineste– og jeg antagoniserer den sammenslåingen. Dere er alle mote til så få firmaer i et rom at bygningen vi hadde, hadde mange konkurrenter som hadde nytte av lånetakerne. AT&T Time Warner– Jeg vet ikke. Det kan godt hende at det også måtte virke som om det ellers. Som du vet, utfordret justisdepartementet det.

Jeg kan ikke realisere meg etter hver eneste sak for deg. Men jeg opprettholder til og sms lån på minuttet å gjøre en mindreårig alternativ til standardene, som å si om det er mil eller ikke en ekte fjellfusjon – jeg valgte beløpet $ 5 milliarder dollar og oppover – at byrden er for virksomhetene å anta at denne fusjonen ville nå ikke såret konkurrenter. Selv en alternativ som den som er mest formet av noen republikanere, jeg kjenner, det er nå ikke til å veksle moten som denne prosedyren går i stykker. Det endrer valg av oss lage. Og de stammer også fra å ta en undersøkelse og si: Jeg vet ikke om vi uten tvil kommer til å anta dette.

President Obamas forfallne antitrustleder, Invoice Baer, ​​erkjente at de hadde tatt en spørreundersøkelse sms lån på minuttet tilbud som på ingen måte trenger å ha gjort det ut av styrerommet. Det er slik skrøpelige håndhevelsesmekanismene våre har endret seg, i seksjon på grunn av kjennelser fra domstolene. Og ja, det kan godt hende vi tar et sfærisk sete og håper at domstoler skal veksle mellom deres sinn og avvise Bork-teoriene som førte dem til dette alternativet i tolkning av de autoriserte antitrustretningslinjene. Jeg vet sant ikke at det kommer til å skje i 60 eller 100 år. Og da skal vi ha skvatt så store konkurrenter og så mange dinky startups.

De er i stand til å stamme, men er de faktisk i kommando for å konkurrere i alle fall ? Jeg sant kartlegging av historien som en manual. Jeg undersøker om den topartiske styrken fremover. Vi må merke noen enkle, rimelige ting for å øke konkurrentene igjen.

AKIKO FUJITA: Og når du ser det atypiske at at du kanskje vil oppleve perchance i teknologisektoren, hvordan ellers merket du så det ville kartlegge? Vi snakker om fire eller fem dominerende spillere denne dagen. Og likevel er det mange oppstart som kan oppstå ved rørledningen som var i et plot for å øke store mengder penger. Noen vil hevde, undersøkelse, det kan være en reservert avtale sms lån på minuttet konkurrenter tilgjengelig. Hvilken merkelapp forholder du deg til det?

AMY KLOBUCHAR: OK, klokt, en stor forekomst i teknologirommet kan godt være være Fbs grep om Instagram og WhatsApp. Mange av – det gikk en dag i Obama-intervallet. Og mange av oss som jobber der nå sier, ja, vi må ha sett på det ekstra nøye.

Jeg hevder at du godt kan fortelle deg nå når vi har startups. Det er passende. Men når du faktisk undersøker hva som skjer sms lån på minuttet økonomien som helhet, har disse mega gateway-firmaene for stor vitalitet i dag, ikke sanne teknologiske oppstart, men for stor vitalitet over økonomien hyppigst. Og det vil nå ikke bety at vi avskaffer dem. Jeg er fornøyd sms lån på minuttet at de lykkes. Jeg er ærlig fornøyd sms lån på minuttet at de trener av en rekke av oss. Jeg er fornøyd – du vet, jeg bruker Fitbit. Jeg har skaffet meg en iPhone. Det er sant.

Men en dag kommer du fra å si: OK, sant som vi gjorde sms lån på minuttet AT&T, nå må vi få dem til å avtale disse kildene, så vi er i posisjon til å til og sms lån på minuttet ha sanne konkurrenter. For som jeg erkjente, er personvernet – det er sant. Informasjonsutvinning – det stemmer. Feilinformasjonen som er tilgjengelig om vaksiner, valg og alle andre deler – det ble sant. Jeg dømmer sant at vi er i posisjon til å merke bedre. Vi må ikke snu oss inn i Kina sms lån på minuttet et fjellaktig firma som kontrollerer livene våre.

ZACK GUZMAN: Og senator, til slutt, Jeg ønsker virkelig å skifte til et par av de forskjellige faktorene vi ser på, spiller ut her nå også utendørs antitrust. Sosial rettferdighet har helt klart vært en som mange mennesker så nøye på nå. Politireformeringsfaktorer – helt klart et fjelltog der i Minnesota og over hele landet etter drapet på George Floyd. Men nå har vi ikke først og fremst sett på omtale av alternativt på den føderale scenen å peke på. Og det kan godt hende du skjønner, bli sms lån på minuttet på hver og en av disse tingene for å merke marijuana-reformen også.

Som vi vet, merking av politi som er veldig diversifisert på tvers av raselinjer. På det omvendte kan det nå være krig for å legalisere marihuana. Identisk i Senatet, men nå har vi ikke først og fremst sett stor utvikling der fra Leader Schumer ennå. Er det en ting som du kanskje kanskje undersøker som en perchance, er det uten tvil sant og forteller om en alternativ som kan godt gjøres på et føderalt stadium? Og hvorfor har vi ikke sett på at en ting først og fremst forekommer i Senatet?

AMY KLOBUCHAR: Effektivt styrker jeg legaliseringen. Jeg vedlikeholder at det er animert å rive disse midlene. Senator Schumer er veldig støttende. Han har ledet en av alle midlene til legalisering.

Men gjennomgår tips, vi er reservert på 50 – 50 i Senatet. Andre mennesker gjør deg oppmerksom på det. Visst visepresident Harris kan oppnå og ødelegge noen bånd. Men under de moderne prinsippene, må du alltid være nødt til å fange til 60 sms lån på minuttet mindre det sms lån på minuttetfører noen merking av beskatning. Det kan tenkes at du kanskje kanskje merker en ting sms lån på minuttet en legaliseringsregning på en regning til som nå ikke krever 60 stemmer.

Den andre tingen du ba om ble George Floyd Justice in Policing Act. Og helt klart, det har truffet min omvendte animerte. Vi hadde vært – det ble et øyeblikk av forløsning sms lån på minuttet juryens dom. Så fornøyd sms lån på minuttet velgerne som kom hit fremover etter å ha påtatt seg byrden for farvel da de snakket om hvordan de kanskje ville ta igjen en dag på kvelden og tenkte at de måtte ha prestert ekstra. Nei nei. Det er nå ikke dem som alltid må ha prestert ekstra. Det er oss.

Og det kan godt hende vi også holder oss utenfor nå og ikke forveksler ansvarlighet sms lån på minuttet dommen sms lån på minuttet passende rettferdighet. Og passende rettferdighetspotensial som en dinky bit som Daunte Wright nå ikke ville fanget stoppet igjen for å ha en utløpt fane og ende opp sms lån på minuttet skudd. Lovlig rettferdighetspotensial som han vil komme til hus– vil rive hus og spise middag sammen sms lån på minuttet moren. Lovlig rettferdighetspotensial for at de ikke bruker chokeholds lenger.

Og det er derfor Cory Booker leder angsten sant nå i George Floyd-lovforslaget. Jeg er tydelig støttende, en av alle sms lån på minuttetsponsorene. Og han gjør en gigantisk utvikling sann nå når han forhandler om den. Og som du vet, gjorde president Biden i sin Disclose of the Union det veldig klart at han trenger å fange det som ble utført tidligere enn jubileet for George Floyds død. Så jeg vil virkelig forholde meg, innstilt på det. Det skjer en viss utvikling.

AKIKO FUJITA: Effektivt håper vi å få deg til å hjelpe deg antagelig når du er der kan det være utvikling der. Minnesota Senator Amy Klobuchar, eller ikke er det gigantisk å ta kontakt sms lån på minuttet deg denne dagen. I virkeligheten nyt tiden din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *