(Bloomberg) – FBI arresterte en mann etter at en sms lån på minuttetarbeider ved en vestlig Maryland-restaurant rapporterte å se ham på bilder av oss som angrep det amerikanske hovedstaden. En mann i Texas pleide å bli siktet etter at ekskona identifiserte ham i en sosial sms lån på minuttetia-video og referert til som autoriteter og bemerket at det pleide å være et ærlig bilde.

Antagelig i utgangspunktet mest uten smerte identifisert interloper hadde det samme hodeplagget sms lån på minuttet bjørneskinn sms lån på minuttet horn, og bar det samme seks fots spydet, som han gjorde på sin Facebook online side. Påtalemyndigheter referert til som det “særegne klær” i siktelsesdokumenter.

Disse og mer diminutive utskrift hentet fra rettsdokumenter viser hvordan FBI raskt har identifisert mer enn 275 mistenkte. – antallet forventes å utvikle seg raskt – knyttet til siste ukes Capitol-opprør. Ekstra enn 98 hadde blitt arrestert, helt sikkert sms lån på minuttet videoen tatt eller sosiale sms lån på minuttetier lagt ut av folket selv. Og etterforskere, forelesere og innbyggerne er avslappende, selv om de sender bilder og nettsteder som kan sammenlignes sms lån på minuttet Twitter Inc., YouTube og til og sms lån på minuttet arkiv av den nå nedlagte Parler-plattformen som foretrekkes av ærlige svevende aktivister.

Ekstra enn 140, 000 biter av digitale sms lån på minuttetier hadde blitt mottatt av FBI. “Og vi leter etter alle etterforsknings- og etterretningsleder,” instruerte Steven D'Antuono, assisterende direktør skyldig i FBIs Washington Field Work of Work, journalister. “Vi fortsetter å kreve mer.”

FBI har åpnet en portal for å nøye seg sms lån på minuttet pekere og digitale sms lån på minuttetier som skildrer opprør og vold i og rundt Capitol 6. januar, da en pøbel som støtter President Donald Trump svermet konstruksjonen, skalerte partisjoner, knuste boligvinduer og slo politimenn. Beleiringen etterlot oss fem ubrukelige, forsinket sertifiseringen av den valgte president Joe Bidens seier og utløste et tilbakeslag blant lovgivere som anklaget Trump onsdag.

FBI har nektet å presentere mange diminutive utskrifter av hvordan det driver jakten, men en politiavdeling sier at den hjelper byråets hyperkobling navn og ansikter sms lån på minuttet ansiktsgjenkjenningsdiagram. Og en sti for å erklære informasjon som ble etterlatt av opprørernes mobiltelefoner, kan godt indikere lønnsomt. Operatørleverandører er forpliktet til å bla over info i samsvar sms lån på minuttet søkegarantier.

Mens den digitale dragneten har vist seg å være lønnsom for håndhevelse av lovgivningen, sms lån på minuttetfører den risiko for de mange frivillige sleuths som reposterer slørbilder de gir er lovbrytere.

Å feilsøke ethvert individ som en opptredende – eller til og sms lån på minuttet å finne ut nøyaktig hvilken som helst person som pleide å være på Capitol, men som ikke lenger tok hensyn til forbrytelser, – kan dessuten til og sms lån på minuttet være injurierende. , kanskje utløsende bøter, rettssaker og kjære forlik sms lån på minuttet oss ​​på det andre stoppet for disse innleggene på Twitter og Facebook Inc..

“Noen som tenker 'Å, jeg kjenner den personen' vil ærlig navn myndighetene. Det er tryggere juridisk, og det er tryggere kroppslig, ”sa Sandy Davidson, en kunnskapsrik lovgivning om førstegangs modifisering og emeritus professor ved College of Missouri-Columbia. “Du har utført borgerens forpliktelse uten å legge deg i vondt av ærlig skade og uten urettmessig skadelig berømmelse av en person til.”

Boston Bomber

Av oss feilidentifisert da Capitol-demonstranter kan føre til retten og forsøke å få erstatning for å kompensere dem for omdømmemessig skade eller tapte lønn i tilfelle de samler sparken som et sluttresultat. I et fremtredende tilfelle av digital feilidentifisering, ble en Brown College-student identifisert av cybervaktantene feilaktig som en mistenkt i 2013 Boston Marathon-bombingen på grunn av hans likhet sms lån på minuttet et fotografi sirkulert av politiet. Han var ikke begeistret, men familien pleide å bli jaget da tittelen hans tidligere var knyttet til saken.

Andre spesialister advarte mot omfattende overvåking av oss som dessuten kunne gå opp hadde vært på Capitol. bare for å legge til en ærlig politisk demonstrasjon.

“Ingenting forbyr oss i offentligheten å dele informasjon sms lån på minuttet lovhåndhevelse,” sa Greg Nojeim, direktør for frihets-, sikkerhets- og kunnskapsoppdraget på Senter for demokrati og kunnskap. “Rettshåndhevelse må være forsiktig sms lån på minuttet å være sikker på at postene den mottar miles er lønnsomme for å etterforske kriminalitet, kontra etterforskning av ytringsfrihet.”

Myndighetene sikter i mellomtiden metodisk gjennom den digitale veien som er igjen av mobben. Arrestasjonsdokumenter snakker sms lån på minuttet ledetrådene som er igjen på bilder, og beskriver hele dine sms lån på minuttetarbeidere og bekjente som har ført myndighetene til mistenkte etter å ha gjenkjent bildene sine i informasjonsanmeldelser eller på sosiale sms lån på minuttetier.

Michael Sherwin, fungerende Amerikansk lisensiert kunnskapsrik for District of Columbia, sa at det er “tusenvis av kapasitetsvitner” som kan føre til “hundrevis av forbrytelser” i en etterforskning som kan strekke seg over måneder.

Det er en i hver av i utgangspunktet de mest gigantiske etterforskningene i Justisdivisjonens historie, sms lån på minuttet et bredt utvalg av selskaper som hjelper til sms lån på minuttet å gjøre omstendigheter, inkludert Federal Bureau of Investigation og US Marshals. Alle 56 arbeidsplassene for FBI-emner er entusiastiske.

Facebooks Back

Uten referanse til størrelsen, undersøkelsen til tittelen og anskaffe oss som svermet Capitol kan være noe enkelt, sa Milan Patel, historisk sjef for FBIs cyberavdeling.

Selskapet kan verve Facebook og Twitter til å starte opp til mobiloperatørene hvis luftbølger ble utryddet av opptredere, sa Patel i et intervju.

“Sosiale sms lån på minuttetiebedrifter lar dette feste i mange år, men du ser et hav erstatte,” sa Patel, nå verdens sjef for administrert sikkerhet. produkter og tjenester hos BlueVoyant LLC. “De kommer ikke lenger til å stene veggen fra nå av.”

Patel skisserte godt likt prosess. Etterforskere kan gjenta ett infonivå – et fotografi eller en tittel eller en id for sosiale sms lån på minuttetier – og stevne Facebook eller Twitter. De vil kreve ytterligere info, har lyst på vedkommendes online persona, deres innlegg, venneliste, tilknyttet mobilnummer og informasjon om deres erklæring.

“Du svarer på denne informasjonen og levering kartlegge hvor disse av oss er, hvor de var i forrige og du leverer å sette dem inn på åstedet, ”sa Patel.

Som sosiale sms lån på minuttetier kan telekommunikasjon være velkjent. til undersøkelser, og være forpliktet til å oppbevare og omsette abonnentens navnelogger og erklære info så snart de blir stevnet eller utstyrt sms lån på minuttet en fullmakt, sa Jennifer Lynch, overvåkingsdirektør i Digital Frontier Foundation.

Transportører og On-line selskaper lærer at de samarbeider sms lån på minuttet håndheving av lovgivningen.

Facebook har “jobbet for raskt å presentere svar på behagelige ærlige forespørsler,” sa Andy Stone, en talsmann for firmaet. “Vi setter i gang fullstendig, deaktiverer kontoer og jobber sms lån på minuttet lovhåndhevelse for å gi beskyttelse mot å erklære trusler mot offentlig sikkerhet.”

Trådløse transportører støtter også myndighetene for å stille mistenkte til etterforskning. “Det er team som allerede arbeider sms lån på minuttet lovhåndhevelse sms lån på minuttet henvisning til hva som fant sted,” sa Verizon Communications Inc., administrerende direktør Hans Vestberg, journalister Jan. 10.

Ansiktsgjenkjenning

Minst en politiavdeling hjelper etterforskere sms lån på minuttet å bruke ansiktsgjenkjenningsdiagram. Detektiver i Miami hadde lastet opp bilder av kapasitetsmistenkte i Capitol-opprøret korrekt til et system utstyrt av det intensivt holdte firmaet Clearview AI.

Offiserene viser bilder av kapasitetsmistenkte fra gir utstyrt av FBI. , å starte opp fra bilder de bor på sosiale sms lån på minuttetier og i informasjonsanmeldelser. Fram til nå har de overlevert som minimum seks kapasitetskamper til FBI, sa assisterende Miami-politimester Armando Aguilar.

“Det er mest tiltalende halvparten av brytingen når vi nå har videosikkerhet, Sa Aguilar. “Den motsatte halvdelen forsøker å etablere personen i videoen og gjøre saken klar over at personen vi har identifisert, uten tvil er vår mistenkte.”

Clearview Chief Govt Officer Hoan Ton-That sa at siden Capitol-opprøret hans firma har sett en økning i bruken av sine produkter og tjenester. Klienter legger til et fotografi, og systemet sammenligner det sms lån på minuttet en database sms lån på minuttet milliarder bilder skrapet fra LinkedIn, Facebook, Twitter og andre sosiale sms lån på minuttetieplattformer.

Det har gitt bekymringer blant talsmenn for borgerfrihet og personvern.

“FBI har tusenvis av tips om Capitol-angrepet, og av oss la ut sin egen informasjon online fra et eller annet nivå i konstruksjonen,” sa Digital Frontier Foundation Lynch. “Denne overgangen må være avslappende når denne etterforskningen begynner, ikke lenger på ansiktsgjenkjenningsevner.”

Ton-That sa at Clearviewes ansiktsgjenkjenningsevner aldri lenger er utryddet for å vise borgere på en video. formet grunnlag, men er utryddet for å analysere forbrytelser etter at de har funnet sted.

“Det er ikke lenger en 24 / 7 overvåkingsevne,” Ton- sms lån på minuttet det sagt. “Det er mest tiltalende utryddet etter sannhetsovervåking.”

For flere artikler som liker dette, kan du snakke sms lån på minuttet oss ​​på bloomberg.com

Abonner nå for å beskytte fremover sms lån på minuttet i utgangspunktet den mest pålitelige informasjonskilden for virksomheten.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *