Google og San Jose hang avslørte en utviklingsplan på $ 200 millioner. San Jose-ordfører Sam Liccardo (D) blir sms lån på minuttet Yahoo Finance Stay for å snakke om.

Video Transcript

AKIKO FUJITA : Riktig tar Google en lære om å dramatisk forlenge sin tilstedeværelse i metropolen San Jose og avdekke en nylig megakampus på $ 200 som innebærer 4, 000 husmode på tvers av 80 dekar. Det er en del av Googles større plan de har presentert tidligere denne 365 dager på $ 7 milliarder investeringer for å utvide posisjonen til forretningsleiligheter og platesentre over hele landet.

La oss informere i borgermesteren i San Jose, Sam Liccardo som ble sms lån på minuttet oss ​​på romantiden. Ordfører, eller ikke lenger er det faktisk å konsultere deg. Helt en betydelig kunngjøring til metropolen din. Fokuser på sms lån på minuttet meg om de industrielle fordelene du bare ser på, spesielt i en tid da metropolen elsker så mange byer, faktisk har forsøkt å hoppe økonomisk fra denne pandemien.

SAM LICCARDO: Riktig, takk, Akiko. Det er miles en veldig alvorlig tid for byer over hele landet. Og eller ikke lenger er det ikke lenger hensiktsmessig, det er snakk om å sprette til å delta, men å hoppe på å delta ekstra rettferdig. Vi så hvordan restaureringen gikk fra den siste lavkonjunkturen. Og alle av oss vet at her i California slet mange familier voldsomt sms lån på minuttet stigende husleier og stigende huspriser på en tid som de ikke delte innenfor den store velsignelsen. Og så, det som faktisk er obligatorisk sms lån på minuttet denne satsingen er at Google vil få det om viktigheten av å støtte rettferdighet lokalt. Og så gjør de overveiende investeringer i utdanning, rimelige boliger og en rekke forskjellige måter å faktisk streve sms lån på minuttet å bære alternativene for alle våre innbyggere.

AKIKO FUJITA: På den inngangen er det mest sannsynlig at du antagelig antagelig også vil henge 4, 000 boligmoder som inngår som en del av satsingen, 25% av den rimelige boligen. Til ditt punkt har de fleste av disse teknologibedriftene vært under belastning for å bidra til de økende boligkostnadene i Bay Keep. I hvilken grad slutter du å se på dette som en mal for varierte byer, til og sms lån på minuttet passende slag i det ytterste av California, for å merke seg når disse selskapene forlenger fotavtrykket?

SAM LICCARDO: Riktig, det er helt klart et vesentlig eksempel på hva et seriøst selskap som elsker Google kan slutte. Det du ser på skjermen er et felleskapsfond på omtrent $ 200 millioner som de organiserer for fordeler i samfunnet. Så effektivt som hva du ser på skjermen, har de dedikert, som du nevnte, 4, 000 husmode, 1, 000 av det kan være leieavtaler og rimelig. De foretar dessuten kritiske investeringer i parker og stier og en rekke forskjellige leverandører og produkter som vil være avgjørende for et samfunn.

Så det er faktisk veldig minneverdig for metropol San Jose, den største indre mest sektorinvestering vi noensinne har sett, ca 7 millioner kvadratmeter. Vi innser at dette sjelden kommer til å bli replikert i alle metropoler, passende slag, fordi vi er veldig heldige å henge denne nye kvalen sms lån på minuttet Google. Men jeg mistenker at dette mønsteret hvor teknologien er et økende utvalg av å trene og få det faktiske faktum – og jeg burde nå ikke lede eller ikke lenger alt er teknisk, men sikkert vil Google få det – om det faktiske faktum at teknologi kan til og sms lån på minuttet være et splittende press økonomisk. Og eller ikke lenger vil det ta tak i noen presise intensjoner og investeringer for å finne det et press for å bringe amerikanere samlet for å lukke det gapet. Og her i San Jose, helt sikkert i sentrum av Silicon Valley, føler vi det gapet like akutt som noen.

ZACK GUZMAN: Og ordfører, jeg mener, du påpekte at det endret seg til den høyeste andelen – Akiko endret seg til å snakke om at der en fjerdedel kommer til å bli begrenset til leie i moderat prisede boliger der – den høyeste andelen de fleste utviklere var enige om. Og om du oppfatter eller ikke lenger, skylden der eller skylden Google har gitt for å ha presset opp husleie, presset amerikanere er fortjent eller ikke lenger, jeg mener, jeg brøler, det er amerikanere der som ikke bryr seg om hvorvidt eller ikke lenger det er fortjent eller ikke lenger fordi det er det faktiske faktum at de lever sms lån på minuttet. Så ta kontakt sms lån på minuttet meg om antagelig hva Google vil få på sin side av avtalen her ved å forplikte seg til det og tjene til, brøler jeg, løser bare noen få av disse leieavvikene i metropolen.

SAM LICCARDO: Ja, fellesskapsfordelene hadde vært knyttet til utvidelse i en bygbar leilighet som faktisk metropolrådet antagelig kunne gi til Google. Det er økte høyder, skiller seg ut i offentlig eid land, og i hvesing for å ettermontere gater og dynger andre, i sus for å finne denne metropolbyen faktisk fungerer. Det vil ikke lenger være å se på en konvensjonell teknologisk campus.

Den kommer til å være veldig opprinnelig, sikkert integrert sms lån på minuttet restauranter og boliger og en rekke offentlige områder i Paseos og parker. Men fordi det er en integrert innsats som vil kreve en rekke offentlige samarbeid og virkelig rettigheter til å gjøre i leiligheter som tidligere ikke hadde rett, endret det seg til en viss begrunnelse at greenbacks antagelig kunne være justert sms lån på minuttet de firkantede bildene.

AKIKO FUJITA: Ordfører, vi har hatt muligheten til å konsultere deg i hele retning av denne pandemien fra den tid da California vedtok på et øyeblikk denne låsingen. Siden da er det mest sannsynlig at du antagelig antagelig også vil henge omtrent lenge borte gjennom virusets bølger. Og det føles kjærlig at det er noe moment å velge i vaksinene, like effektivt som selskaper som åpner seg. Bygningen avbryter ting som ligger i metropolen riktig nå i setninger av den industrielle restaureringen? Hvor avskyelig er ruinen mens du vurderer den til den bygningen forventningene hadde vært?

SAM LICCARDO: mange samfunn, vi er en historie om to byer for de mange innbyggerne her som jobber innen teknologi. Og faktisk, for et teknologisamfunn, henger ting lenge borte. Og det er mest sannsynlig at du kanskje ikke lenger engang vet at det ble endret til en virulent sykdom når du så på baselinjen. Virkeligheten er at nå henger vi hundrevis av familier, spesielt i østlige San Jose og varierte deler av metropolen vår, som vi alle vet er ekskludert fra det eksplisitte økonomiske systemet. Kanskje de sparer ikke lenger henger teknologiske evner. De ser ikke ut til å være innenfor jobbene. I alle fall er mange av dem obligatoriske grupper som hadde blitt pålagt å eksistere hver dag og jobbet i restaurantkjøkkenet eller i matbutikken.

Og amerikanere er familiene som er mest seriøse. påvirket. Vår arbeidsledighetspris overstiger antagelig 15% eller 20 i mange av disse samfunnene ikke lenger et stykke fra bygge Jeg bor, la oss lede, i Sentral- og Øst-San Jose. Og men for mange innbyggere, mener jeg, vår arbeidsledighetspris i fylket er ikke lenger opptil 6%. Så man skulle tro at tallet ville påpeke at ting går ganske effektivt. Alle av oss vet at det er en stor divisjon i betydelige byer over hele landet. Og vi føler det så effektivt.

Og så, faktisk, vårt fokuspunkt vil være hvordan avvikle vi støtter å ta tak i alternativer for en rekke amerikanere som per sjanse også kan matche i bransjer som ikke lenger skal komme tilbake delta riktig bort? Jeg mener, innkvartering, luftfart, det vil også ta flere tiår å undersøke bare noen få av disse selskapene lykkes sms lån på minuttet å komme tilbake og henge disse jobbene så snart som flere. Og så er vi faktisk spesialister på hvordan vi klarer å finne amerikanere flyttet inn i de bransjene som er fjerntliggende.

AKIKO FUJITA: Og så snart vi snakker spesielt om teknologisamfunnet, tidlig, endret det seg denne forventningen om at amerikanere som var passende, ikke lenger ville komme tilbake til arbeidsstedene. Og, men i løpet av den siste måneden, har vi hørt typen av dette vedlikeholdet av selskaper som hevder at vi faktisk kommer til å skape interessante organer i posisjonen til virksomheten. Hva hører du om hva det hybridmiljøet de facto kommer til å se elske? Opprinnelse, du er avhengig av ekstra amerikanere for å gå tilbake til virksomhetsposisjonen enn forventet?

SAM LICCARDO: Jeg slutter . Og utvilsomt vil arbeid tilsynelatende være sms lån på minuttet oss ​​tidligere enn denne pandemien. Og jeg mistenker at vi alle har innsett plottet der det vil fungere. Men for en rekke moderne selskaper som faktisk er avhengige av kreativiteten til arbeidstakerne, mistenker jeg det jeg hører overveldende fra administrerende direktører er at de setter pris på å ha ærlige, passende forsøkende amerikanere som jobber i samme leilighet, spesielt på tvers av fagene. . Å ha salgs- og markedsføringsamerikanere og finne amerikanere og produksjonsamerikanere være vellykkede sms lån på minuttet å henge de geniale kollisjonene når de er i heisene eller i ødeleggerommet, vær vellykkede sms lån på minuttet å henge de sporadiske samtalene som er mest kontinuerlig faktisk obligatoriske å evnen til å imponere og iterere og løse utfordringer.

Og så hører jeg et økende utvalg av at amerikanere søker å finne amerikanere delta i stillingen som forretningsmiljø. Åpenbart sier dominerende investeringer som du ser sms lån på minuttet Google som ønsker å lage 7 millioner kvadratmeter i sentrum vårt noe om det faktiske faktum at teknologi er veldig i å holde ut sms lån på minuttet en mannekeng der vi nå henger amerikanere som jobber kollektivt. Som en konsekvens av at de innser at det er kostnaden i en genial industri.

AKIKO FUJITA: Ja, vi fortsetter å undersøke den leiligheten. Utilbørlig faktisk å finne en puls som snakker fra gulvet der. Borgmesteren i San Jose, Sam Liccardo, faktisk å konsultere deg på romanen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *