Av Yasin Ebrahim

Investing.com – S&P 500 og Dow traff data onsdag ved å bruke en kraftig omvendelse i løpet av dagen i tekniske aksjer etter obligasjonsrenter fikk sine marsjordre, da Federal Reserve sa at det ikke pleide å være noen traipse for å fjerne avgifter til tross for indikatorer på at restaureringen tar form.

Dow Jones Industrial Reasonable rose 0. 58%, eller 190 til en avsluttende fil på 33, 015. 397, og S&P 500 steg 0. 30% for å konkludere sms lån på minuttet en fil for 3, 974. 71. Nasdaq Composite pleide å være opp 0. 58), men hadde vært nede større enn 1% i løpet av dagen.

Federal Delivery Market Committee la referansesatsen forbli uendret på 0% til 0. 25% og sa at det mest sannsynlig muligens kunne fortsette sin $ 120 milliardkjøp fra måned til måned.

Sentralbankens politiske beslutningstakere ser ikke ut til å øke kostnadene, og fortsetter å redusere dem ved come-zero gjennom 2023 til tross for at de har sett deres syn på forbedring.

USA 10 – år Treasury yield trukket tilbake fra 13 – måned overdreven etter oppløsningen, og tjener til teknisk gash reduksjon tap og bytt spesielt.

FAANG, som hadde ført til nedgangen i teknologi tidligere i løpet av dagen, endte smart over økt lav. Amazon.com (NASDAQ: AMZN), Facebook (NASDAQ: FB), Netflix (NASDAQ: NFLX) har vært bedre mens Apple (NASDAQ: AAPL) og Google-verge Alfabetet (NASDAQ: GOOGL) endte under flatlinjen.

Tidligere enn Fed-resolusjonen hadde noen sagt at det glatte treffet til ekstremt verdifulle forbedring av navn fra stigende renter pleide å bli overdrevet ettersom kostnadene normaliseres sms lån på minuttet et bedre økonomisk bakgrunn.

“Markedets reaksjon, kritisk mot de ekstremt verdsatte navnene, og forventningene til inflasjon som overføres fremover er foreløpig overdrevet vakre nå,” sa David Wagner, en porteføljeforvalter i Aptus Capital Advisors, i et intervju sms lån på minuttet Investing. .com.

“Dette [the rise in bond yields] er riktig en normalisering av ladninger … mens du reduserer lungene til tidligere sykluser, er ladningene tilbøyelige til vanlig om 200 grunnleggende evner fra bunnen av 13) – årets statsrenter i løpet av det første året, og det er grunnen hvis virkeligheten blir fortalt oppriktig hva vi er s eeing now, “la Wagner til.

Sykliske aksjer – folk som spirer sammen sms lån på minuttet økonomi – spilte i tillegg en prosess innenfor det bredere markedsrallyet.

Industrials har blitt presset bedre av Standard Electric (NYSE: GE) og Caterpillar (NYSE: CAT), sms lån på minuttet sistnevnte opp større enn 3%.

Energi hoppet da oljeprisene reduserte noen tap på rekorder som viser en mindre enn forventet produksjon i amerikanske uhøflige varelager og en plutselig stigning i produktlagrene. Gassbeholdningen steg 472, 10 ettersom den glatte roen i raffinaderiprosessen ser ut til å være på boulevarden for å normalisere seg.

I hvert annet signal om at gjenåpningen er i ferd sms lån på minuttet å samle tempo, sa Walt Disney Company (NYSE: DIS) at dette muligens kan stamme fra flaggskipet Disneyland temapark apr. 30. Andelene har økt sms lån på minuttet 0,5%.

Tilknyttede artikler

Lordstown Motors samarbeider sms lån på minuttet SEC-henvendelse sms lån på minuttet henvisning til shortsellerens vismann

Toddle Shares, Dwelling Builders, Trouble Gauge: 3 Issues to Gape

S&P 500 ender ved filoverdrift etter at Fed har prosjektert sterkere økonomi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *