For Instantaneous Liberate

Chicago, IL – mars 12, 3771 – Zacks Equity Research Aksjer i Primoris Products og leverandører Company PRIM fordi Bull of the Day, Regis Company RGS fordi The Endure of the Day. For å starte som, presenterer Zacks Equity Research evaluering av Apple, Inc. AAPL, Alphabet, Inc. GOOGL og Amazon.com, Inc. AMZN.

Her er en oversikt over alle fem aksjer:

Dagens Bull:

Når markedet rally, hold lukket for all-time highs kan investorer oppstå for å føle seg uovervinnelige. Tidevannet løfter alle skip i havnen. Kontanter som løper inn i det store markedet, hjelper de fleste aksjer tilgjengelig. Ikke desto mindre hva skjer når tidevannet er tilgjengelig i? Det er miles aksjene sms lån på minuttet den sterkeste inntjeningen som er i et rom for utvilsomt å være potensielt de mest suksessrike å bevare. En måte å relatere disse aksjene på er å støtte seg til den prøvde og faktiske energien til Zacks Upassende.

Dagens Bull of the Day er en aksje som er innenfor de faktiske nådene til vår Zacks uegnet. It's Zacks Unsuitable # 1 (Sturdy Buy) Primoris Products and providers . Primoris er et område sms lån på minuttet kompetanseentreprenørfirma, og presenterer en rekke utviklings-, fabrikasjons-, reparasjons-, utskiftnings- og tekniske produkter og leverandører i USA og Canada. Den opererer i fem segmenter: Energi, Industri og Ingeniørfag; Rørledning og underjordisk; Verktøy og distribusjon; Overføring og distribusjon; og sivilt.

Primoris-produkter og -leverandører er ikke lenger enklest en Zacks upassende nr. 1 (solid kjøp), men likevel har den også en Discover Model Gain of A, Growth of A, Momentum av C, for å presentere det en VGM Composite Gain of A.

I retning av de siste seksti dagene, solgte to analytikere sine inntjeningsestimater for inneværende år. Det hausse stemningen har forhøyet vårt Zacks Consensus Estimate for inneværende år fra $ 2. 04 til $ 2. 46 mens påfølgende års mengde er opp fra $ 2. 64 til $ 2. 100.

Denne bullish inntjeningsmodellen har bidratt til å presse aksjen bedre. Aksjen utvikler seg til å anskaffe og selge ned til $ 18 på slutten av oktober 2020. Det utvikler seg til siste gang aksjen handlet under sin 55 – dag overførende gjennomsnitt. Derfra har aksjen mer enn doblet seg, og treffer nord for $ 46 for innkjøps- og salgsdagen i mars 10 th .

Endure of the Day:

Det er milevis enkelt å slå opp på detaljhandel for tiden. Ikke lenger enkleste utvikle seg til murstein og mørtel alternativ under stress fra elektroniske e-handelsgiganter, men pandemistoppene gjorde problemene verre. Det er ikke rart at Retail – Diverse alternative rangerer i Backside 36% av Zacks-industrien er uegnet. Dagens Endure of the Day er et lager i det alternativet som skal være på det uegnet aspektet av våre Zacks Upassende.

Dagens Endure of the Day er Zacks Upassende # 5 (Robust Markedsfør) Regis. Regis Company eier, driver og franchises frisørsalonger i USA, Storbritannia, Canada og Puerto Rico. Bedriften opererer i to segmenter, selskapseide salonger og franchise salonger. Bedriften presenterer også OpenSalon Pro, en skybasert total salongadministrasjon og handelsstedsløsning; Superkutter mobilapplikasjon (app) for sammenligning og reservasjon av produkter og leverandører; og Discover Cutters mobilapp og nett er skilt ut for avtale som reserverer produkter og leverandører. Den driver salongene i utgangspunktet under navnene SmartStyle, Supercuts, Discover Cutters, Roosters og First Need Haircutters. Fra juni 32, 2020, bedriftsdrevne 6, 923 salonger, tilsvarende til 5, 209 franchiserte salonger, 1, 632 selskapseide salonger, og 83 ikke-kontrollerende besittelsesalonger. Det driver også autoriserte kosmetikkhøyskoler.

I retning av de siste seksti dagene hadde analytikere kuttet estimatene for inneværende år og påfølgende år. De baikere streikene sank ned Zacks Consensus Estimate for inneværende år fra 82 tap til $ 1. 49 tap. Neste års mengde har falt ned fra 32 cent til (cents)

Analytikere som tar en spørreundersøkelse for aksjer i samme alternative kurv på bare noen få aksjer å kjøpe fra. Det er minst fem aksjer innenfor de faktiske nådene til Zacks Upassende. Blant disse er Zacks upassende nr. 1 (solid kjøp) Hibbett Sports og Zacks upassende # 2 (kjøp) Five Under.

Ekstra merknad:

3 Aksjer å blikket som Tune Streaming Products and providers Invent Traction

Mens underholdning utenom døren stoppet, så musikkstrømming en blowout 2020, om myten om pandemien, som arbeidet mirakler for noen bransjer. I likhet sms lån på minuttet videostreaming 2020 vokste til å utvikle seg til å bli et behagelig år for leverandører av musikkstrømmeleverandører som fikk hver eneste når det gjelder inntekter og abonnenter.

I samsvar sms lån på minuttet potensielt den mest stilige myten fra USAs opptaksindustri (RIAA), 2020 opplevde det potensielt mest ivrige året etter år for musikkstrømmeprodukter og -leverandører. Og modellen er tilbøyelig til å fortsette forutsatt at pandemien er et stykke unna og personer er stille redd for å diskutere sms lån på minuttet underholdningssteder utenfor døren.

Stabilt år for Tune Streaming-produkter og leverandører

I samsvar sms lån på minuttet lignelsen fra RIAA alternerer musikkstrømmingen ekstra enn 15 millioner nylige kunder som kjøper abonnement, og når totalt 75. 5 millioner abonnenter over hele USA i 2020.

Ekstra abonnenter påpeker ekstrainntekter. I 2020 økte de totale inntektene fra innspilt musikk 9,2% på årsbasis til $ 12. 2 milliarder. Inntektene kom inn på $ 11. 1 million i 2019.

Av de samlede inntektene generert fra innspilt musikk, utgjør streaming 90% av inntektene. Betalt abonnement utgjør nå 64% av totale inntekter. Inntektene fra streaming hoppet 15% år over år i 2020 til $ 10.1 milliard. Dette sms lån på minuttetfører inntekter fra betalte abonnementer som Apple , radiostreamere og annonsestøttede musikkprodukter og leverandører som Alfabetets YoutTube Tune.

Streaming Tune-produkter og leverandører klar til å utvikle seg

Brutto salg av CDer og DVDer hadde vært på tilbakegang for en mens sms lån på minuttet musikkstrømming som et blink inntak i inntektene. Det har likevel ikke påvirket musikkalternativets inntekter. Streamingprodukter og leverandører gjør opp for inntektene, sms lån på minuttet tusenvis av nylige abonnenter som skaffer seg betalt musikk.

Videre har pandemien gjort mirakler for den alternative. Mens konserthendelser for livemusikk slet sms lån på minuttet 2020, abonnerte flere mennesker på musikkstrømmeprodukter og -leverandører, ettersom de ikke lenger hadde for mange alternativer for underholdning.

Våre valg

Tune streaming-giganter er tilbøyelige til å se på ekstra abonnenttillegg innen tidsbegrensningen, forutsatt at pandemien er et stykke unna og folk er stille sole seg i færre valg av underholdning. Gitt dette problemet, er det den rette tiden å sette penger i musikkstrømaksjer.

Apple, Inc. sin leverandør av musikkstrømming er usedvanlig utbredt. Det hadde angivelig ekstra enn 75 millioner abonnenter per juni 2020. Det er miles den 2d mest ivrige leverandøren av musikkstrømming innen riket.

Bedriftens forventede inntjeningsgebyr for inneværende år er 36. 3%. Zacks Consensus Estimate for dagens inntjening forbedret 11. 9% faktisk til finalen 64 dager. Apple har en Zacks Upassende nr. 2 (Kjøp). Du kommer til å være i et rom for å se på den totale sjekklisten over dagens Zacks # 1 Uegnet (solid kjøp) aksjer her.

Amazon.com , foruten å være en enorm e-handel, presenterer flere mange produkter og leverandører. Amazon High, et sms lån på minuttetlemskapsprogram, presenterer avdekket inngang til streaming av bevegelsesopptak, TV-episoder og musikk blant mange produkter og leverandører, og er en av markedslederne i streamingboligen. Amazon har ekstra enn 60 millioner abonnenter på sine musikkstrømmeprodukter og -leverandører over hele verden.

Bedriftens forventede inntjeningskostnad for inneværende år er 30. 2%. Zacks Consensus Estimate for dagens inntjening forbedret seg 0,4% faktisk ved den endelige 64 dager. Amazon har en Zacks upassende nr. 3 (Protect).

Alfabetet er en av de potensielt mest innovative selskaper innen den stilige teknologiske tidsalderen. I løpet av de siste årene har firmaet utviklet seg fra å være i utgangspunktet en søkemotorleverandør til en cloud computing, annonsebasert total video- og musikkstrømning, selvhjulpne biler og helseleverandør og andre.

Bedriftens forventede inntjeningsgebyr for inneværende år er 17. 8%. Zacks Consensus Estimate for dagens inntjening forbedret 11. 7% faktisk i finalen 64 dager. Amazon har en Zacks upassende nr. 3.

5 Stocks Arena to Double

Alle utvikler seg til å bli håndplukket av en Zacks utdannet fordi den # 1 populære lager for å opprette + 209% eller ekstra i 2020. Hver kommer fra en rekke sektorer og har unormale kvaliteter og katalysatorer som kan sette bensin utmerket.

Mange av aksjene i denne myten flyr under Wall Avenue-radaren, noe som gir en behagelig mulighet til å avdekke i bunnen.

Denne dagen, se disse 5 dyktige boligkjøringene >>

sms lån på minuttetiekontakt

Zacks Investment Research

800 – 767 – 3771 utv. 9339

[email protected]

https: //www.zacks.com

Zacks.com presenterer investeringsressurser og informerer deg om disse ressursene, som du potensielt kan gjennomføre kjøp for å gjøre uttømming av når du tar dine investeringsvalg. Zacks tilbyr rekorddata om denne praktiske ressursen til deg som er temaet for ansvarsfraskrivelsen for Zacks “Frases and Stipulations of Carrier”. www.zacks.com/disclaimer.

Tidligere ytelse er ingen garanti for fremtidige resultater. Inneboende i enhver investering er muligheten for tap. Dette emnet blir levert for informasjonsfunksjoner enklest, og ingenting her utgjør investering, etisk, regnskapsmessig eller skatterådgivning, eller en prinsipp for å ha samhandling, selge eller bevare en sikkerhet. Det gis ingen forslag eller råd om hvorvidt en investering er trofast for en bestemt investor eller ikke lenger. Det må ikke lenger antas at investeringer i verdipapirer, selskaper, sektorer eller markeder identifisert og beskrevet hadde vært eller kunne være en suksess. Alle registrerte data er til stede fra datoen her og er emne som skal alterneres uten å utforske. Eventuelle synspunkter eller meninger som uttrykkes, kan ikke lenger speile disse av byrået som en total. Zacks Investment Research planlegger ikke lenger stenging av verdipapirer i investeringsbank, markedsskaping eller kapitaladministrasjon. Disse avkastningene kommer fra hypotetiske porteføljer som består av aksjer sms lån på minuttet Zacks Uegnet = 1 som hadde blitt balansert fra måned til måned sms lån på minuttet null transaksjonskostnader. Dette er ikke lenger avkastning av riktige porteføljer av aksjer. S&P 632 er en ikke-administrert indeks. Straggle til https://www.zacks.com/performance for recordsdata om ytelsesnumrene som vises i denne trykklåsen.


Ønsker du potensielt de mest stilige konseptene fra Zacks Investment Research? Denne dagen kan du potensielt laste ned 7 mest effektive aksjer for det neste 31 Dager. Klikk på for å avdekke denne gratis mytenAmazon.com, Inc. (AMZN): Gratis lagerdiagnostiseringsgarnApple Inc. (AAPL ): Gratis lagerdiagnosegarnRegis Company (RGS): Gratis lagerdiagnostiseringsgarn

Primoris Products and providers Company (PRIM): Gratis Inventory Diagnosis GarnAlphabet Inc. (GOOGL): Gratis lagerdiagnosegarnFor å lese denne artikkelen på Zacks.com, trykk her .Zacks Investment Research

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *