Ikke-offentlige datamaskiner (PC) forventes å fortsette sin faktiske vandring i 2021 etter et sterkt bruttosalg siste år, hovedsakelig på grunn av COVID – 19 pandemi som tvang sektoren til å jobbe og lære eksternt. Spesielt, per et dokument fra Canalys, anslås verdens PC-marked å fange større 8% i 2021, og det forventes at totale forsendelser vil skyve oppover til 496. 8 millioner gadgets, som sitert i en Industry Wire-artikkel.

Artikkelen nevnte at PC-markedet skal støttes av faktorer som tilsvarer etterslep av instrumentet ordrer fra 2020 som godt kan bli styrket av arbeidere og studenter, som er stille plaget av de pandemi-ledede begrensningene. Videre uttalte artikkelen at forespørsel om Chromebooks og piller må være sterk i år og sjekke et oppadgående trykk på 30% og åtte%, henholdsvis sms lån på minuttet utdanningssegmentet som er den viktigste driveren for forbedring. Canalys forventer i tillegg at det bredere kommersielle segmentet vil få større distribusjon av Chromebook og piller.

Spesielt la PCer allerede merke til stabile forsendelser i 2021, stigende 13. 1% hvert år, per et dokument fra Global Recordsdata Corporation ( “IDC”). Faktisk nevnte IDC i dokumentet at den siste tiden PC-markedet la merke til en så sterk forbedring pleide å være i 2010 da markedet var vitne til året over- år forbedring av 13. 7%. I fjerde kvartal av 2020 økte verdensforsendelser av PCer 27. 1% på årsbasis.

Dokumentet ekstra uttalte at spill-PC-er og være oppmerksom på at bruttosalget la merke til rekordhøye siste år. Dette er fordi å øve på sosial distansering betydde at folk måtte ty til varierte underholdningsstiler hjemme for å fortelle om å dempe trusselen om eksponering for viruset.

Faktisk reflekterende av alt -tid høyt bruttosalg av spill-PCer, merket USA sterk forbedring i brutto salg av spillmaskinvare siste året. I henhold til et dokument fra NPD Neighborhood merket spillmaskinvare tosifret prosentandel av 35% i 2020. Samlet sett brukte forbruket på videorekreasjonsprodukter i tillegg et stabilt siste år da kjøperne forble engasjert i spill. Komplett utgifter til videorekreasjonsprodukter i USA nådde $ 57 milliarder dollar 2020, vitne til et oppadgående trykk på 30% fra 2019.

5 Aksjer for å holde tilbake en forutsigelse på

Verdens PC-marked ser ut til å være i stand til å fortsette sin faktiske tur i 2021 etter ønske forventes å forbli stabil. Dette gjør det til en faktisk tid å undersøke navn som kanskje vil fange glede i denne vedvarende oppsvinget. Spesielt opprettholder vi nå utvalgte fem slike aksjer som løfter en Zacks Nefarious # 2 (Take) eller 3 (Take hang of). Du kan kanskje gå over til å utforske hele listen over dagens Zacks # 1 Nefarious (Stable Take) aksjer her .

Apple Inc. AAPL designer, produserer og markedsfører smarttelefoner, private datamaskiner, piller, wearables og utstyr over hele verden. Selskapet har foreløpig Zacks Nefarious # 2. Zacks Consensus Estimate for sin slanke årsinntekt forhøyet 10. 9% en dag av de siste 60 dagene. Selskapets forventede avgift for forbedring av inntjeningen for det glatte året er 49. 3%.

Microsoft Corporation MSFT utvikler, lisensierer og hjelper verktøy, produkter og leverandører, dingser og alternativer over hele verden. Dets ekstra ikke-offentlige databehandlingssegment gir Residence windows langvarig lisensiering av utstyrsprodusenter og annen ikke-kvantitetslisensiering av Residence windows operativsystem. Det gir i tillegg gulv, PC-utstyr, PC-er, piller etc. Det har foreløpig en Zacks Nefarious # 2. Zacks Consensus Estimate for sin slanke årsinntekt økte 9,1% en dag av de siste 73 dager. Selskapets forventede inntjeningsforbedringsavgift for det glatte året er 30. 4%.

NVIDIA Corporation NVDA opererer som et visuelt databehandlingsselskap over hele verden. Selskapets GPU-segment tilbyr prosessorer, som består av GeForce for PC-spill og vanlige PC-er. Det har foreløpig en Zacks Nefarious # 2. Zacks Consensus Estimate for sin slanke årsinntekt forhøyet 15. 1% en dag av siste 60 dager. Selskapets forventede inntjeningsforbedringsgebyr for det glatte året er 32. 7%.

Excellent Micro Devices, Inc. AMD opererer som et halvlederselskap over hele verden. Selskapet tilbyr x 86 mikroprosessorer for stasjonære PC-er under AMD Ryzen, AMD Ryzen PRO, Ryzen og andre prosessormerker. Det har foreløpig en Zacks Nefarious # 3. Zacks Consensus Estimate for sin slanke årsinntekt økte 7,2% en dag av de siste 73 dager. Selskapets forventede inntjeningsforbedringsgebyr for det glatte året er 57. 6%.

Alphabet Inc. GOOGL tilbyr produkter og leverandører av markedsføring og markedsføring på nettet. Spesielt Alphabet's Google tilbyr sitt Chrome-operativsystem, som hjelper til å kjøre Chromebook-bærbare datamaskiner. Alfabetet har foreløpig en Zacks Nefarious # 3. Zacks Consensus Estimate for sin slanke årsinntekt forhøyet 10. 7% en dag av de siste 60 dagene. Selskapets forventede inntjeningsforbedringsgebyr for det glatte året er 17. 8%.

Tid til å investere i passet marihuana

Bør du handle for å få gode poeng, kan det ikke være en større tid å fange inn en ung erstatning primet for å skyrocket fra $ 19. 7 milliarder hjelp i 2019 til en forventet $ 73. 6 milliarder av

Etter en ryddig feiing av 6 folkeavstemninger i 5 stater, er pot nå behagelig i 49 stater pluss DC føderal legalisering forventes raskt, og det er i de fleste tilfeller en stille større bonanza for handelsmenn. Selv før den nyeste bølgen av legalisering, har Zacks Funding Study foreslått pot-aksjer som holder skudd opp så høyt som + 285. 9%

Du er invitert til å studere Zacks 'Marijuana Moneymakers: An Investor's Handbook. Det aspekter en pent tidsbestemt vitneliste over pot aksjer og ETFer sms lån på minuttet karakteristiske forbedringer gjennomførbare.

På nåværende tidspunkt, last ned Marijuana Moneymakers GRATIS >>


Ønsker du de nyeste anbefalingene fra Zacks Funding Study? På den nåværende tiden kan du godt laste ned 7 mest produktive aksjer for de neste 32 dager. Klikk på for å fange dette gratis dokumentetUtmerket Micro Devices, Inc. (AMD): Beskriv lagerstatusFor å lese denne artikkelen på Zacks.com, klikk her.Zacks Funding Study

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *