Fintech-oppstart Payhawk har samlet inn en finansieringsrunde på $ 24. QED Traders leder runden sms lån på minuttet en unik investor Earlybird Digital East som i tillegg tar del. Payhawk konstruerer en enhetlig maskin for å unngå å kaste bort hele pengene som går ut og inn.

Endelig kan selskaper som bytter til Payhawk erstatte flere produkter og tjenester de allerede bruker, og som ikke hadde interaksjon sms lån på minuttet suksess sms lån på minuttet hver eneste diversifiserte. Payhawk lar deg scenariere firmakort på personalet ditt, organisere fakturaer og spore betalinger fra et enkelt grensesnitt.

Etter at du har registrert deg, får mulighetene deres viktige poeng sms lån på minuttet et hengiven IBAN. Du vil i tillegg koble til din unike sjekkekronikk, laste penger til Payhawk-kronikken din og stamme fra den i masse hvordan.

Sammenlignet sms lån på minuttet diversifiserte selskaper som driver sms lån på minuttet samme varer, presenterer Payhawk hver eneste kunde de har IBAN, noe som betyr at de vil motta tredjepartsbetalinger.

En av de viktigste aspektene ved Payhawk er at muligheter kan føre til virtuelle og fysiske kort for personell sms lån på minuttet forskjellige prinsipper. I tillegg vil du opprettholde en kroppsbygning av arbeidstakernes budsjett, konfigurere en godkjenningsarbeidsflyt for enorme transaksjoner og la Payhawk ta seg av kvitteringssekvensen fra disse korttransaksjonene.

Du vil i tillegg laste opp fakturaer for å unngå å kaste bort et øye på dem gjennom Payhawk. Oppstarten prøver å hente ut rekorddata fra disse fakturaene robotisk for mindre vanskelig avstemming. Payhawk tillater deg i tillegg å refundere ansatte. Leverandøren fungerer som en eneste sannhet om firmaets utgifter. Endelig at du bare i tillegg kunne koble Payhawk til din unike ERP-maskin.

Som en instrument-som-en-leverandør-løsning betaler du en måned til måned abonnementsavgift som kan variere i forhold til ikke-essensielle aspekter og antall livlige kort. Kjøpere legemliggjør LuxAir, Lotto 24, Viking Life, ATU, Gtmhub, MacPaw og By Miles. Totalt har oppstarten 200 klienter.

Firmaet har økt sms lån på minuttet suksess ettersom inntekten doblet seg i 1. kvartal 2021. Foreløpig aksepterer det klienter innen EU og U.Ok. likevel planlegger den absolutt allerede å stamme større enn disse markedene. Neste planer Payhawk å starte kredittkort, flere valutaer og strammere integrering sms lån på minuttet selskapets monetære institusjonskontoer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *