sms lån på minuttetlemskapsplattform Patreon tredoblet verdsettelsen til 4 milliarder dollar i en $ 155 million ny sfærisk finansiering. Jack Conte, Patreon sms lån på minuttetstifter og administrerende direktør slutter seg til Yahoo Finance Dwell for å diskutere hvordan firmaet har det midt i pandemien og ødelegger utsiktene for skaperens finansielle system opp-pandemi.

Video Transkripsjon

JULIE HYMAN: Patreon er et firma som lar skapere heve penger fra sine lånere og de som gleder seg over deres arbeid, enten det er musikk eller kunst, eller podcaster. Og firmaet som er passende i den siste sfæriske finansieringen har en verdivurdering på 4 milliarder dollar. Jack Conte er sms lån på minuttet oss ​​nå. Han er sms lån på minuttetstifter og administrerende direktør i Patreon.

Jack var sms lån på minuttet oss ​​for tolv måneder siden i går, ettersom vi ikke engang var en måned på alt dette, Jack. Og på samme måte har du allerede sett en ubegrenset uptick som jeg husker, i samlingen av oldsters som signerer på plattformen din, både på skaperfasetten og på beskytterfasetten. Og det er klart at du kanskje bare har sett noen få verbaliserte siden da, avslører sms lån på minuttet meg om hva som har skjedd, hva tallene oppfatter glede i nå.

JACK CONTE: Spesielt. Så Patreon har nå over 200, 10 skapere som tjener penger på plattformen. Det er fra omtrent 7 millioner lånere. Firmaet sender nå over en milliard dollar per år til geniale folk, som jeg er dappere i. Og jeg tenker at det er en skikkelig markør for hva som skjer på denne planeten som er passende nå. sms lån på minuttetlemmene begynner å vurdere at kreativitet er et riktig, levedyktig og bærekraftig liv for folk. Og det er grunnen til at et hav erstatter på denne planeten.

Det var tidligere 10 for mange år siden, du kunne ikke være en liten industri du har vært både Coldplay og deltatt i Staples Center, eller du er et lokalt band som deltar i øl og pizza på en bar. Og det er riktig grunn, vi er i en diversifisert verden nå. Det er denne komplette generasjonen av offisielle skapere som ikke ser ut til å være passende form for å komme seg, de dreper det. De tjener penger og bygger selskaper og bygger drømmene sine, og det er grunnen til at det er en spennende tid å være i live for geniale folk.

MYLES UDLAND: Og Jack, firmaet ditt er ikke en fersk, dere hadde eksistert i åtte år nå. Hvor diversifisert jeg er, er landskapet nå enn det var passende for tre-fire år siden. Jeg antyder at hver person har skapernes økonomiske system verbalisert på tungespissen, og vi er i stand til å krig gjennom de totale diversifiserte selskapene og produktene i sameiet, men definitivt fra investorområdet, antar jeg, hvor mange mennesker som slår ned dør over de siste kvartalene som kunngjør, vennligst konsumer pengene våre som kan tilskrives det glede i noen av disse egenskapene er form for overføring til ruten din.

JACK CONTE : Du ga navnet, Myles. Det er nettopp det som skjedde. Og det har vært vilt å leve gjennom det eller ikke. Jeg antyder at for mange år siden da Patreon løftet inn penger, bygde vi tidligere plassene våre, så de første 30 minuttene av banen, ville vi gjenta hva skaperne hadde vært og slik mange skapere det hadde vært og hva skaperen mente som et notat. Og nå kan det ikke være ekstra omvendt. Du skjønner at hver person ser det nå, hver person ser det lange tømmeret. Alle amerikanere ser hvor denne verden går.

Jeg tenker på hva vi kaller det er 2. renessanse. Vi har faktisk opprinnelsen til en ny renessanse, en verden der titusenvis av geniale mennesker bygger selskaper og bygger sine drømmer og får det til å skje. Til et vitnemål. Jeg tenker på at det kommer til å stamme fra den første renessansen, og gleder meg over en blip. Jeg antyder at verdens kunst og kreativitet, eller ikke, det blir finansiert og akseptert til et vitnemål som jeg tenker på er utrolig uvanlig og i det vesentlige spennende. Så ja, vi kunne ikke være ekstra levende til det. Det kunne ikke være ekstra erstatning enn det var for et år siden.

JULIE HYMAN: Jack, hva gjør det dette beskriver oppfatter glede når ting starter opp, og som skaperne kanskje også kan supplere eller kanskje til og sms lån på minuttet erstatte noen av deres Patreon-fortjeneste sms lån på minuttet fortjeneste i den rette verden?

JACK CONTE: Jeg antyder at jeg ikke kan leve opp for at verden skal lansere hjelp. Jeg tenker på at vi antagelig er alle der. Jeg grubler eller ikke, det vil være en stor komponent for skapere når verden åpner hjelp. Skaperne går slik at du kanskje kanskje kommer fra deres levende selskaper om igjen, de går slik at du bare muligens kan dra på tur på nytt, de går slik at du bare muligens kanskje møter deres fans, vert personlige arrangementer i nabolaget. Dette er alle ting som er fantastiske kjente deler av skaperbedriftene.

Og det er vi glade for. Jeg antyder, jeg grubler over eller ikke, det blir stort. Heldigvis er sms lån på minuttetlemskap en faktisk poeng kjent seksjon og har endret seg til en storslått ekstra kjent del av skaperselskaper i løpet av det siste året. Skaperne er en form for naturlig å lære at det er viktig for dem å diversifisere inntektsstrømmene sine. Så du fikk en sms lån på minuttetlemsbransje, du fikk en annonseinntekt, du fikk en, en begivenhetsindustri. Og jeg tenker på at skapere kommer til å fortsette sms lån på minuttet å opprette det. Vi ser på egenskapene som overføres i den ruten. Skaperne finner ut måter å danne seg for å bygge sammen en hel haug selskaper. Og jeg tenker på at det er spennende for Patreon også.

MYLES UDLAND: Og Jack, som kan tilskrives vår form for bygging her i sms lån på minuttetia, tydelig høye tanker for oss i Yahoo Finance, er det som skjer i både nyhetsbrev og dessuten i lyd. Så jeg ønsket å bygge en sak for deg som var passende hvordan du kikket inn streikene som Substack har laget, hva Spotify gjør i podcaster, det er to områder som jeg er veldig nær følgesvenn av Patreon sms lån på minuttet. Og en form for hvordan jeg først vokste til å bli bevisst på Patreon var gjennom podcastere som hadde tjent penger gjennom avdekket på den måten. Gyldig ukjent sms lån på minuttet hvordan disse styrkene kanskje endret noen av disse selskapene?

JACK CONTE: Du skjønner, det jeg tenker på er å forekomme passende nå, vil muligens være at alle disse tingene er sms lån på minuttetvind for kreativitet og for geniale selskaper. Mengden penger som helles i dette økosystemet som er passende nå, vil muligens kunne tjene ekstra skapere, eller ikke gjøre det ekstra geniale selskaper. Dens finansieringsskapere i en modell som de aldri har blitt finansiert tidligere enn. De totale selskapene som nå tar narkotika, jeg er i en Slack-kanal sms lån på minuttet 300 selskaper som bygger for skapere, 300 selskaper som bygger for geniale folk å stamme fra selskapene.

Dette er ikke ting som fjernes fra Patreon eller fjernes fra Spotify, dette er ting som er sammen sms lån på minuttet til fordel og evne og bærekraft ved å være en offisiell skaper. Så alle disse tingene peker på denne ene ruten for å konstruere skaperens økonomiske system større og hjelpe ekstra geniale mennesker sms lån på minuttet å stamme fra det de kommer mest effektivt. Så ja, jeg oppnår ikke at jeg tenker på hva andre av oss muligens kan tenke på er en form for en tidligere observasjon på konkurranse her. Alle disse tingene hjelper geniale folk, bygger ekstra skapere som skaper ekstra skapere på denne planeten, og alle disse tingene er bare passende for det geniale økonomiske systemet.

JULIE HYMAN : Så Jack, snakker om å konstruere det hele større, så vi snakket i begynnelsen om hvordan verdsettelsen din nå er 4 milliarder dollar. Det var passende over, jeg tenker på at det var $ 1,2 milliarder dollar for ikke så lenge siden september. Så det er en ganske veldig passende utvikling, og vi anskaffet oss for å bygge en sak til. Jeg antyder, som Myles erkjente, stirrer vi på de monetære markedene, vi stirrer på de totale børsnoteringene, vi stirrer på alt det SPAC tilbyr, passende. Fristes du av noe av det, hva stammer du fra, hva vil overbevise deg om å komme inn på de offentlige markedene på noen måter?

JACK CONTE: Vi lever ikke til det som er passende nå. Jeg antyder, selvfølgelig, at vi trenger å utvikle oss som en fast og opprinnelig åpenbar at fondene våre er i form og kommer tydelig fra at våre regnskapsgrupper gjør seg klare for noe glede i det indirekte. Men vår mengde som er et viktig fokuspunkt nå, vil muligens være å bygge for geniale mennesker og fordoble produkt- og ingeniørarbeid og leie ut disse gruppene og gjøre produktet så passende som tilsynelatende.

Jeg antyder, Jeg tenker, spesielt i dag bærer skapere alternative skapere, bærer så stor innflytelse, skapere skynder seg hvor de enn ønsker å dra, og uansett firma som betjener dem mest effektivt, er firmaet som skal berge sameiet, og vi er skapere kommer til å bruke tiden sin og energi og fokuspunkt og løfte fansen. Og så vi er passende, vi dobler ned på produktet, vi er spesialister på å gjøre det så passende som tilsynelatende. Og selvfølgelig, alt det som truer i gapet likevel eller ikke, det er hensiktsmessig, det er ingen planer, eller ikke, det er ikke det vi lever til, passende nå, eller ikke det inntar vår tid eller energi. Det er ingenting i den hurtige horisonten der.

JULIE HYMAN: Jack, eller ikke, det er stort å snakke sms lån på minuttet dere alle over igjen. Likevel, helt om igjen, omtrent tolv måneder senere siden vi avsluttet snakket og tydelig, har dere vokst ganske mye. Så gratulerer til deg. Nå føler jeg glede i at jeg må opprette noe etter å ha snakket sms lån på minuttet deg. Jack Conte, Patreon sms lån på minuttetstifter og administrerende direktør. Vær frisk, Jack. Takk.

JACK CONTE: Takk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *