(Bloomberg) – Parler, den kontroversielle konservative sosiale sms lån på minuttetieappen, ble straks nektet tilbakemelding til Apple Inc.s App-forhandler for øyeblikket etter at den ble så snart sparket av plattformen i i kjølvannet av Capitol-opprøret 6. januar, dokumenter kjøpt av Bloomberg-listen.

På onsdag minimerte Parler LLC sine tre endelige iOS-utviklere, i samsvar sms lån på minuttet en bestemt person som er kjent sms lån på minuttet emnet. Firmaet eliminerte totalt syv grupper, hvorav de fleste hadde vært entreprenører. Den motsatte gruppen jobbet sms lån på minuttet Parler TV og kvalitetssikring, sa den bestemte personen, som ba om ikke å bli identifisert og diskuterte de dypeste spørsmålene.

Da den i utgangspunktet eliminerte Parler fra App-forhandleren i januar, Apple ba det sosiale samfunnet om å veksle moderasjonspraksis. Apple sa at Parlers nylige retningslinjer for nabolag, som ble lansert da transportøren kom på nettet februar 15, hadde vært utilstrekkelige til å overholde App Retailer-reglene.

“Etter å ha gjennomgått de nylige dataene, slutter vi nå ikke å anse at disse justeringene er tilstrekkelige for å være i samsvar sms lån på minuttet retningslinjene for evaluering av appforhandlere ”skrev Apple til Parlers politiske sjef feb. 25. “Det er nå ikke noe bygg for hatefullt, rasistisk, diskriminerende hviskemateriale på App-forhandleren.”

Apple inkluderte mange skjermbilder for å øke avvisningen. Noen skjermbilder, gjennomgått av Bloomberg, viser klientprofilbilder sms lån på minuttet hakekors og andre hvite nasjonalistiske bilder, og klientnavn og innlegg som ville være kvinnehatende, homofobe og rasistiske.

“Som du vet, er utviklere påkrevd å implementere solide moderasjonsfunksjoner for proaktivt å identifisere, forhindre og filtrere dette stødende hviskematerialet for å gi beskyttelse for brukernes helse og sikkerhet, ”la Apple til i sitt brev til Parler, en kopi av den ble så snart den ble kjøpt av Bloomberg.

“Hvis sannheten blir fortalt, viser enkle søk skjuler veldig anstøtelig hviskemateriale, inkludert uten problemer identifiserte støtende bruk av nedsettende uttrykk når det gjelder jogge, tro og seksuell orientering, så vellykket som nazisymboler,” Apple skrev “Av disse årsaker kan ikke appen din returneres til App-forhandleren for distribusjon før den er i samsvar sms lån på minuttet reglene.”

Parlers nabolagsretningslinjer hadde blitt skrevet av Chief Coverage Officer Amy Peikoff, jeg i samsvar sms lån på minuttet to personer som er kjent sms lån på minuttet emnet. Parler svarte ikke virkelig på en quiz for observasjon på onsdag.

Studer mer: Parler Reboot er presset av Ayn Rand Devotee og på ingen måte Trumper

Parler gikk offline etter opprøret ved US Capitol. Amazon Web Services minimerer bånd sms lån på minuttet Parler, og Google og Apple eliminerte Parler fra deres mobile app-utsalgssteder. Parler-nettsiden ble lansert i februar sms lån på minuttet sterkere fra nettskyfirmaet SkySilk Inc.

(Oppdateringer sms lån på minuttet beskrivelse av skjermbilder i femte ledd.)

For flere artikler dette, vennligst søk rådene fra oss på bloomberg.com

Abonner nå for å forsvare deg frem sms lån på minuttet de mest pålitelige nyhetene i bransjen.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *