OPPDATERING: Rolig lørdag, Apple fjernet Parler fra App-forhandleren.

“Nå består vi ofte av støttede forskjellige fasetter av læring som er representert i App-forhandleren, men det kan ikke være noe formål på vår plattform for trusler om vold og ulovlig prosess, uttalte Apple i en påstand utstyrt sms lån på minuttet snill . “Parler har ikke lenger tatt tilstrekkelige tiltak for å møte spredningen av disse truslene mot folks sikkerhet. Nå består vi av suspendert Parler fra App-forhandleren til de er trygge på baksiden av disse betraktningene. ”

Parler, den sosiale sms lån på minuttetia-appen som er aktuell blant Trump-lojalister og korrekte personer. , modifisert på en måte fra Google Play-forhandleren gradvis fredag ​​- sms lån på minuttet seiersgiganten som hevdet at Parler ikke klarte å fange “grovt avsløre materiale som innlegg som oppfordrer til vold.”

På fredag , Apple hadde advart Parler, som stiler seg selv som en “ytringsfrihet” som er forskjellig fra Twitter eller Facebook, om at appen står overfor et forbud fra App-forhandleren innen 29 timer hvis den ikke fanget, avslører materiale som “oppmuntrer ulovlig prosess.”

Før det ble endret til utestengt fra Apples App-forhandler, Parler ble omgjort til trending-app nr. 1 på lørdag i USA. Som svar på Apples bekymringer oppfordret Parler teknologibedriften til å ha tatt voldelig tale og krever ulovlig prosess på appen sin “veldig alvorlig i flere uker” gjennom en moder meningsoppbygging i formål “i mellomtiden.” I henhold til Apples pekepinner krever det at apper inneholder solide avsløringsplaner for materiell moderering i hensikt.

“Parler har ikke lenger opprettholdt sin dedikasjon til felles og fanger stygg eller farlig avslørende materiale som er oppmuntrende vold og ulovlig prosess, og er ikke lenger i samsvar sms lån på minuttet retningslinjene for evaluering av appforhandlere, ”oppfordret Apple appfirmaet i et forhør lørdag.

Flyttene kom som Twitter permanent forbød Donald Trump, sms lån på minuttet henvisning til sannsynligheten for at den fornærsms lån på minuttete halt-and-presidenten vil oppmuntre til ekstra vold blant sine støttespillere. Trump-kontoer på Facebook, Instagram, Snapchat, Twitch og andre plattformer ble dessuten blokkert på ubestemt tid eller permanent etter sin hensikt sms lån på minuttet å organisere og støtte den opprørsmassaen som okkuperte USAs hovedstad 6. januar i et dødelig sammenstøt sms lån på minuttet politiet.

I en påstand uttalte Google at “for å beskytte spesiell persons sikkerhet på Google Play krever våre mangeårige forsikringer at apper som viser bestemt persongenerert, avslører materiale, omfatter moderasjonsforsikringer og håndhevelse som blir kvitt av alvorlig avsløre materiale som innlegg som oppfordrer til vold. ” Det fortsatte, “Vi er fortrolige sms lån på minuttet fortsatt innlegg i Parler-appen som søker å stimulere til pågående vold i USA.” og uttalte at “I mildhet av denne pågående og presserende trusselen mot offentlig sikkerhet, suspenderer vi appens oppføringer fra Play-forhandleren til den tar opp disse hensynene.”

Google Spillforbud reduserer Parlers synlighet, likevel takket være Androids opprinnelige arkitektur at modellen av appen ikke er spennende for hånden som en øyeblikkelig nedlasting fra Parler-nettordren.

Apples eliminering av Parler for iOS er et ekstra viktig slag, gitt at teknologikolossens App-forhandler er den høyeste konstruksjonen til trygge apper for sine iPhone- og iPad-enheter (til tross for den ubestridelige sannheten at brukere som allerede består i iOS-appen, er uoppspente i et dilemma for benytt det etter en eliminering fra App-forhandleren).

Parler-grunnlegger og administrerende direktør John Matze, i et innlegg på appen fredag, avviste handlingene fra tech-gigantene , anklager dem for dobbelt krav. “Krav gjelder ikke lenger for Twitter, Facebook og til og sms lån på minuttet Apple selv, gjelder Parler,” skrev han. Matze uttalte at Parlers samfunnspekere forbyr voldelig tale (inkludert “trusler om vold” og “talsmann for overhengende lovløs handling”) og hevdet at firmaet ofte har håndhevet disse reglene.

” [W] e WONT hule til politisk motiverte selskaper og disse autoritærene som forakter ytringsfriheten! ” Matze skrev. I takt sms lån på minuttet eksekutjonen, “De fleste folk på Parler er ikke-voldelige folk som prøver å dele sine meninger, matbilder og ekstra.”

Matze la i tillegg ut et skjermbilde innenfor appen til Apples forhør til firmaet som skisserer “viktige brudd på App Retailer.”

“Vi prøver å forsikre oss om at Parler i utgangspunktet er ansvarlig for din totale persongenerert avslører materiale som er mest moderne i tjenesten din, og for å sikre at dette avslører materialet oppfyller App Retailers behov for beskyttelse og sikkerhet for brukerne våre, ”sier Apples avhør 8. januar. “Vi fikk ikke distribuere apper som mest moderne farlig og stygg avslører materiale.”

Av Apples sunn fornuft, hevdet Matze, Apple “må være ansvarlig for ALLE handlinger” tatt av potensielle kunder på deres telefoner, inkludert “Hver bilbombe, enhver ulovlig mobiltelefondialog, alle ulovlige forbrytelser dedikert på en iPhone.” Han hevdet i tillegg at Google ikke sendte Parler en forklaring på hvorfor den bestemte seg for å forby appen raskere enn eliminering fra Play-forhandleren.

Basert på 2018, Parler kan skryte av sin hands-off konstruksjon til moderering, i uforenlighet sms lån på minuttet forsterket politistyring fra vanlige sosiale nettverk som Facebook og Twitter.

Mens Trump selv foreløpig ikke lenger utgjør en myte om Parler, er sønnen Donald Trump Jr. aktiv i appen, det samme er korrekte cruise-figurer som Fox News 'Sean Hannity og Tucker Carlson og Receive . Devin Nunes (R-California).

“Vær i kontakt fritt og spesifiser deg frimodig, uten alarm for å bli” deplatformet “i dine synspunkter,” sier firmaet på nettordren. «Rob sms lån på minuttet ekte folk, ikke lenger roboter. Parler er folkemessig og privatlivssentrert, og forsyner deg instrumentene du i tillegg vil utgjøre for å kuratere Parler-opplevelsen din. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *