Tekniske selskaper som tilsvarer Google aksepterer gebyr for å annonsere svindel, hvoretter tilleggsbetalinger fra regulatorer for å publisere advarsler – en konvensjon komiteen beskriver som ” råtten.” Foto: Pavlo Gonchar / SOPA Photos / LightRocket etter metode fra Getty Photos

En fabel fra Arbeids- og pensjonskomiteen ser på regjeringen til å “handle snarlig og avgjørende” for å beskytte pensjonssparere, mer enn 5 år fra innføringen av pensjonsfrihetene, som har satt oss i fare for en mye større forskjell av svindel og svindel.

Fabelen advarer om at regelmessig siterte tall av omfanget av pensjonssvindel truer sms lån på minuttet å undervurdere kommandoen.

Faren truer sms lån på minuttet å bli verre enn større, sms lån på minuttet COVID – 19 pandemi svindlere nye muligheter.

Komiteen sa at den i løpet av undersøkelsen hørte at pensjonssvindlere har flyttet på nettet, sms lån på minuttet regulatorer maktesløse til å ta seg av søkemotorer og sosiale sms lån på minuttetier. å fortelle for webhosting rip-off reklame når de vedtar brukte sms lån på minuttetier.

Tekniske selskaper tilsvarende til Google (GOOGL) aksepterer gebyr for å annonsere svindel, hvoretter tilleggsbetalinger fra regulatorer for å publisere advarsler – en konvensjon komiteen beskriver som “råtten.”

Komiteen har sagt regjeringen må nå revurdere sin beslutning om å utelukke monetære skader fra den kommende sikkerhetsproposisjonen og bruke den til å lovfeste mot online finansieringssvindel.

I samme tilfelle som brukt i sms lån på minuttetia, bør det alltid kreves at online-utgivere er sikre på at det blir feiret pengekampanjer.

Fabelen krever dessuten flere bedrifts arbeidsstyrker som er satt opp for å utforme pensjonsbedrageri. for å bli styrket.

Den fredelige Mission Bloom bør alltid omdøpes til Pensjonssvindelsenteret og gis viet finansiering og bemanning for å regulere en etterretningsdatabase og lovhåndhevelse.

For øyeblikket har fragmenteringen av rapportering, etterforskning og håndhevelse gjort det ikke lenger enkelt å takle pensjonsvindel.

LES MER: Online-svindel skyter i været som bompenger når £ 1,7 mrd på tolv måneder

Komiteen sa videre at Financial Conduct Authority (FCA) må “heve sin rekreasjon “og publiser informasjon om håndhevelsesstrømmen, sms lån på minuttet komiteen som hører en forgrening av kritikk om at den ikke lenger er effektiv i å stoppe svindel, straffe svindlere eller hente utbytte.”

En talsmann fra Google sa: “Det er en forrang for oss å opprettholde lånetakere og troverdige firmaer som arbeider innenfor den monetære sektoren. Vi tar uærlig endringspraksis og villedende annonser veldig alvorlig og studerer dem for å være et brudd på retningslinjene våre.

“Ved å avslutte tolv måneder oppdaterte vi retningslinjene for monetære leverandører og produkter og fjernet 3.1 milliarder umoralske annonser fra våre plattformer, hvorav 200 millioner har vært annonser relatert til monetære leverandører og produkter. Når annonser utfyller ikke lenger følger retningslinjene våre; vi tar strøm for å ta dem. “

I løpet av repsøket bredt, de siste tolv månedene, har det jobbet tett sms lån på minuttet FCA, deling av filer og ferdigheter. Tidlig 2020 ba den FCA om å grynte selskapet når de utvikler tillegg til advarselslisten og den utfører alle tillegg.

Google sa dessuten at de har strenge retningslinjer som styrer annonseformene som tillater å bryte på plattformen. Den sa at den håndhever denne politikken kraftig, og hvis den finner annonser som tilsynelatende vil være i strid, vil den kvitte seg sms lån på minuttet dem.

Stephen Timms MP, leder for Arbeids- og pensjonskomiteen. , sa konsekvensen av slapp lovgivning og en glidning til on-line har resultert i “en online gratis for alle, der svindlere kan reklamere sms lån på minuttet straffrihet mens teknologigigantene strekker lommene sine fra inntektene fra deres forbrytelser.”

sms lån på minuttet verdensselskaper som tilsvarer at Google er en økende form for innflytelsesrike som leverandører av filer, blir beskyttere som jakter på monetær anbefaling sviktet ved ikke lenger å få det samme beskyttelsesnivået de nettopp mot annonser som vises på fjernsyn eller i en avis.

“Det må nå være paritet i hele sms lån på minuttetia for å være sikker på at alle annonser er regulert, og myndighetene bør alltid bruke sin On -line Security Bill to act. “

En talsmann for FCA sa:” Vi ønsker Work and Pens velkommen. ionekomiteen fabelte sms lån på minuttet å holde pensjonssparere og likte sjansen til å presentere bevis. Vi kan formidle forslagene som kommer, sammen sms lån på minuttet våre partnermyndigheter. Å håndtere svindel er en forrang for FCA, og vi har viet betydelige kilder til det de siste par årene i hver forebygging og jakt.

“Vi deler ansvar for å forstyrre disse svindel sms lån på minuttet andre tilsynsmyndigheter og lovhåndhevelse, og bør alltid fortsette å jobbe sms lån på minuttet alle organer som ønsker å bekjempe svindel og svindel for å forhindre ytterligere skade for lånetakerne. ”

LES MER: Coronavirus: Flertallet av små bedrifter gamle interne mest penger til hindre flytende stengning Tolv måneder

Fabeln følger studien lansert av Hvilken? avsluttende uke, som snublet over svindel, har skutt i været i ferske år og siden innledningen av coronavirus-katastrofen. Prognosen for Crawl Fraud-tall antyder at ofre mistet £ 1,7 milliarder ($ 2,4 milliarder) i løpet av 12 måneder – som fungerer ut på £ 3, 234 rapportert tapt for svindel hvert minutt. Mange svindler vil dessuten lenge ikke ha blitt rapportert i løpet av denne varigheten, noe som betyr at den faktiske muligheten truer sms lån på minuttet å bli mye økt. handlinger på nettet.

A Hvilken? utsikt over mer enn 200 finansiering av rip-off ofre snublet over det mens en av syv (15%) har blitt målrettet av mobiltelefon, at mengden ble dverg av de som ble lokket inn ved hjelp av online strategier. Fire i 11 (39%) ofre har blitt målrettet etter metoden for elektronisk post (12%), søkemotorer (11)), annonser på Fb (9%) eller andre ikke-sosiale sms lån på minuttetier eller søkemotorer on-line annonser (8%).

Konsekvensene for ofrene vil muligens antagelig også være ødeleggende. Gjennomsnittlig tap på “klone” -svindel, de som bruker nettsteder som dupliserer legitime selskaper, modererer £ 64, 000 – men Hvilken? har hørt fra ofre som har mistet seks opt-summer.

Se: Svindlere som trives under lockdown

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *