(Bloomberg) – Kryptovalutaen som skjøt høyere enn $ 45 milliarder verdivurderinger fordi den begynte å handle og selge på mandag, muligens kanskje også korriger toppen av isfjellet for en helt ny form for blockchain som håper å gjenskape hvordan folk jobber sammen sms lån på minuttet det brede nettet.

Mens prisstigningen tiltrukket overskrifter, satset fakta superhighway Computer Computer poke av Dfinity Foundation og dens grunnlegger Dominic Williams har utvilsomt vært i mønster i mange år. Ordningen er todelt – for å forsterke den urolige trasselen til de fleste blockchain-teknologier og plot shut gateekeepers elsker Amazon Net Products og selskaper fordi de sentraliserte, profitt-enhetene som hver blockchain og nettsider er avhengige av. Token, kalt Facts superhighway Computer Worth, eller ICP, tillater innehavere å styre nettverket.

Selv om Ethereum-blockchain har endret seg til sektorens mest modne, antas det å være uhastet som kan tilskrives hvordan dens instrumentet er lagret på tusenvis av separate, likevel koblede datamaskiner, alle diagrammer fra sektoren som har blitt enige om å erklære nettverket. Hvilket diagram Ethereum behandler 30 transaksjoner per sekund. Og mens Ethereum er desentralisert, er datamaskiner som kjører nettverket avhengig av skybaserte databaserte databehandlingsselskaper fra giganter som elsker Amazon og Google.

“Temaet Dfinity adresserer strekker seg utover riktig blockchain-teknologi,” Mira Christanto og Wilson sms lån på minuttetiam, analytikere ved Messari, skrev på et forskningssted denne uken. “Det tar for seg punktene som plager forfalsket nett, mye som ganske lav filsikkerhet og et oligopol bestående av gigantiske teknologibedrifter.”

Hver Ethereum og fakta-motorvei-datamaskinen er fryktelige sceneprotokoller, hvilket diagram de viser er ryggraden som applikasjoner peker på. De er hver og en per node, datamaskinene som peker instrumentet som skaper det tilknyttede verdensnettverket.

På Ethereum blir natty kontrakter opprettet av byggere for å fungere kode for resten fra å konstruere et merke. roman kryptovaluta for å kjøre en desentralisert erstatning eller prege det mest mote ikke-fungible token. Ethereum-kunder må anta at Ether, kryptovalutaen, skal betale for transaksjoner. Det er startkilden, som viser alle utviklere som ønsker å jobbe sms lån på minuttet den, har adgang til. Ether nådde sin heltid på $ 4, 379 på Can også ganske enkelt 12 og har vunnet en forbløffende 445% i år.

Fakta supervei Computer tar Ethereum-diagrammet, men antar likevel at det akkumuleres på totalen. Det ønsker å gjøre det mulig for byggherrer å starte instrumentet sitt direkte til nettverket som det hevder ikke kan styres eller manipuleres av selskaper som elsker Google, Twitter, Facebook eller Amazon. ICP-token nådde en høyde på $ 713 på Can også ganske enkelt 10 har likevel siden avgjort til rundt $ 300, per CoinMarketCap. ICP burde være moden for å skaffe opptak til nettverket.

“Elsker Ethereum, denne plattformen vil gjøre det mulig for utbyggere å peke databehandling på desentralisert infrastruktur,” skrev Christanto og sms lån på minuttetiam. “Ikke som Ethereum, IC har til hensikt å gi selskapene effektiviteten til å peke disse applikasjonene i stor skala og fleksibiliteten til å få dem til å passe til en opplyst bruker forferdelige opplysningsønsker (f.eks. Privatliv).”

Olaf Carlson-Wee, grunnleggeren til kryptovaluta-investeringsselskapet Polychain Capital, kjøpte først ICP-tokens omtrent tre år tidligere, erkjente han i et intervju. Krypteringsgjennombruddene som Williams og Dfinity-teamet laget, er det som først fanget hans oppmerksomhet.

“Dfinity er den største teknologien som ble lansert siden Ethereum,” erkjente han. “Av oss elsker meg i kryptoverdenen, erkjenn omfanget av teknologiske gjennombrudd Dfinity representerer.”

Nettverket er knapt fire dagers modent, så igjen, så det får ikke et stort utviklernabolag. til støtte for det identisk sms lån på minuttet Ethereum eller mange applikasjoner som peker på systemet. Retningslinjene som er vert for Dfinity-noder vil begynne for noen som har det tekniske potensialet og maskinvaren som er avgjørende for å oppfylle fakta-motorveis datamaskinkrav, erkjente Carlson-Wee.

Selv sms lån på minuttet justeringene Ethereum går til forsterke sin søppel og effektivitet den har fått, er ikke klar til å konkurrere sms lån på minuttet hva fakta-motorveimaskinen vil muliggjøre, erkjente han. “Dfinity vil muliggjøre uvanlige typer apper som ikke er det du kanskje vil ha tillit til å lage på noen andre blockchain,” erkjente han.

For flere artikler som elsker dette, besøk oss på bloomberg.com

Abonner nå for å gi opp den mest pålitelige nyhetskilden for handel.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *