(legger til Google for å vitne i avsnitt 7)

Av Paresh Dave

9. april (Reuters) – Apple Inc nekter å vitne kl. en kommende underkomité for det amerikanske senatet som lyttet til motstanderens poeng knyttet til butikkene til mobilappene, snakket de topartiske lederne av panelet om på fredag.

Appprodusenter har lenge anklaget Apples App-forhandler for iPhones og iPads, sammen sms lån på minuttet Googles Play-forhandler for Android-enheter, om å utføre konkurransehemmende oppførsel ved å kreve visse inntektsdelingsbetalinger og atmosfære strenge forslag om inkludering. En underkomité som lyttet til, ble endret til å bli planlagt for langsom april, men ingen dato har vært noen situasjon ennå.

Senatorer Amy Klobuchar, en demokrat, og Mike Lee, en republikan, snakket om at de skrev til Apples sjefsregering Tim satte sammen middag på fredag ​​og oppfordret bedriftene til å tenke nytt.

“Rimelig større enn to uker raskere enn den planlagte lyttingen til, erklærte Apple all true away at det muligens muligens muligens ikke lenger ville gi noe leer, “brevet snakket om. “Apples uventede handel i veien for å nekte å produsere en skrivelse om å vitne … er uakseptabelt.”

Apple erkjente ikke lenger et sett et spørsmål til for kommentar.

Apple og spillprodusenten Account Videospill er planlagt å avvikle på disse punktene i en føderal prøveversjon som starter Can også bare 3 i California.

Google har sagt ja til å vitne i underutvalget og lytter til , en talskvinne for Klobuchar snakket om. Selskapet inneholdt ikke lenger raske kommentarer.

(Rapportering av Paresh Dave Gjør forbedringer av Marguerita Choy)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *