(Gir gjennomførbar republikansk pushback på lovgivning)

Av Diane Bartz

WASHINGTON, april 15 (Reuters) – US Condominium of Representatives Judiciary Committee formelt populært et dokument som anklager Gargantuan Tech-selskaper for å anskaffe eller knuse mindre selskaper, anerkjente Manual David Cicillines forretningsområde i en kunngjøring torsdag.

sms lån på minuttet godkjenning over et maraton, partisk lytting til, det ekstra enn 400 – nettsidearbeidere-dokumentet vil endres til et offisielt komitédokument, og planen for lovgivning for å få tilgang til markedsenergien til slike som Alphabet Inc's Google, Apple Inc, Amazon.com Inc og Facebook Inc.

Dokumentet pleide å være populært av en 24 – 17 stemme som deles sammen sms lån på minuttet feiringslinjer. Selskapene nekter for noe galt.

Dokumentet som ble lansert i oktober – den første slike kongressgjennomgangen av den tekniske suppleanten – foreslo intensive justeringer av antitrustlovgivningen og beskrev dusinvis av tilfeller der de erkjente at selskapene hadde misbrukte energien sin.

“Amazon, Apple, Google og Facebook hver eneste sikre monopolenergi over dominerende sektorer av økonomien vår. Dette monopolet 2d trenger å konkludere,” erkjente Cicilline i en kunngjøring. “Jeg snubler fremover sms lån på minuttet å lage lovgivning som adresserer de ganske mange bekymringene vi nå har tatt opp.”

Den første lovforslaget er allerede lansert. Et toparts team av amerikanske lovgivere ledet av Cicilline og senator Amy Klobuchar lanserte lovgivning i mars for å gjøre det mer ukomplisert for filorganisasjoner å forhandle kollektivt sms lån på minuttet plattformer som har lyst på Google og Facebook.

Videre i Senatet, Klobuchar lanserte et bredere lovforslag i februar for å forbedre antitrusthåndhevernes evne til å forbli sammenslåing ved å senke barrieren for å stoppe tilbud og gi dem ekstra penger til ærlige kamper.

Cicilline-dokumentet, hvis opprinnelse hadde vært topartisk , inneholdt en meny sms lån på minuttet gjennomførbare justeringer i antitrustlovgivningen.

Republikanerne kritiserte Gargantuan Tech-selskaper for angivelig å sensurere konservativ tale, og pekte på Facebooks og Twitters frysing eller forbud mot tilbøyelig president Donald Trumps ervervstillatelse til plattformene. .

Til tross for sin ire, støtter de fleste republikanere ikke dokumentets foreslåtte justeringer i antitrustlovgivningen, men som en endring diskuterte stripping social m edia-selskaper sms lån på minuttet ærlig beskyttelse, de er gitt under tildelingen 230 av lov om kommunikasjonsanstendighet. Lovgivningen gir selskaper immunitet over utleveringsmateriale som er lagt ut på sine nettsteder av kunder.

Foreslått lovgivning i dokumentet varierte fra det aggressive, i likhet sms lån på minuttet potensielt utelukkende selskaper som Amazon.com ønsker å arbeide sms lån på minuttet markedene der i tillegg til at de konkurrerer, til de mindre kontroversielle, ønsker å øke budsjettene til byråene som sparer i makten antitrustlovgivning – Justisdepartementets antitrustdivisjon og Federal Commerce Payment.

Dokumentet ba også Kongressen om å gjøre det mulig antitrusthåndhevere ekstra spillerom for å stoppe selskaper fra å skaffe gjennomførbare motstandere, noe som nå er irriterende. (Rapportering av Diane Bartz Redigering av David Holmes og Jonathan Oatis)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *