Beskriv: PA ” kunnskap-src = “https: // s .yimg.com / det enorme eplet / api / res / 1.2 / PsB7TDFg.yH_3nWPZRFAMA – / YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTk2MDtoPTU3Ng – / https: //s.yimg.com/uu/api/res/1.2/tJk/tJi/ aD 10 MDA7dz0xMDAwO2FwcGlkPXl0YWNoeW9u / https: //media.zenfs.com/en/theguardian_ 763 / bb6e 90209 c8e1ecdf 190 d 90209 c7d 34 bdc “src =” https://s.yimg.com/ det store eplet / api / res / 1.2 / PsB7TDFg.yH_3nWPZRFAMA – / YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTk2MDtoPTU3Ng – / https: //s.yimg.com/uu/api/res /1.2/tJiKPvaIT_sbdfjBLMbk_g–~B/aDMDA7dz0xMDAwO2FwcGlkPXl0YWNoeW9u/https://media.zenfs.com/ no / theguardian _ 763 / bb6e 7472 c8e1ecdf 96 d 90209 c7d 34 bdc “>

Beskriv: PA

Minist ers må drive tech-giganter som tilsvarer Google, Facebook og Microsoft for å avvikle den “ubehagelige” bruken av å få mest mulig ut av £ 25 milliarder av pensjonsbedrageri begått av svindlere av kunnskapsveier, har en komité av parlamentssms lån på minuttetlemmer oppfordret.

Svindlere bruker onlineannonser, stort sett på Google, for å lure folk ut av deres pensjonskasser, som svar på en memoar publisert av komiteen for arbeid og pensjoner, men tilsynsmyndigheter er imidlertid “maktesløse” for å beskytte kunnskapsselskapene til historien.

Etter å ha akseptert betaling for reklamene fra kriminelle produserer teknologibedriftene mer penger ved kunnskapsvei-nettsituasjon som er vert for offentlige advarsler om svindel fra regulatorer som tilsvarer Monetary Behavior Authority, erkjente parlamentssms lån på minuttetlemmene.

“Det kommer til å bli ødelagt, ikke kreve lovgivningsmessige løsninger for å motvirke verdensbedrifter fra å få mest mulig ut av inntektene fra kriminalitet, men dessverre egislering er helt klart nødvendig, “sier memoaret.

Selv om vi antar at myndighetene foreslår å innføre et online-lovforslag for skader på parlamentet senere på tre hundre og seksti dager, dette kan være av interesse i øyeblikk seksuelt misbruk og terrorisme, uten nevnelse av epidemien om kunnskapsvei-svindel.

På et tidspunkt i sin undersøkelse hørte komiteen bevis fra Pension Scams Commercial Team som 40, 000 folk ble svindlet sms lån på minuttet £ 10 milliarder siden 2015, sms lån på minuttet online svindel på gammeldags koster £ 190 bn tre hundre og seksti-fem dager.

Parlamentssms lån på minuttetlemmene varsler kunnskaper om motorveiselskaper som må være foret av lovgivning som allerede tvinger aviser og kringkastere til å dyrke monetære annonser eller møte akseptabelt lisensansvar. Komiteens formann, Stephen Timms, sa til Observer : “Disse selskapene må bli oppfylt og ikke ta skurkene 'kontanter og slå opp emneklutet de gir på sine plattformer, og deretter ta regulatorens penger for å advare folk om skurkene.' '

FCA ville, erkjente han, kreve Google og andre om å heve svindelannonser, men det vil ikke bli tatt noen tiltak på flere uker.

“Det må utilsiktet være et omsorgsansvar i dette hjemmet, som i minutt ett pornografi og de mer enn noen få tingene som skal være innenfor rammen av dette lovforslaget, ”fortsatte Timms. “Myndighetenes utforming ser ut til å være å utelukke pengeskader fra dette lovforslaget. Jeg antar at det faktisk er viktig at denne forskjellen må tas. ”

Svindel utgjør en tredjedel av rapportert kriminalitet, men lavere enn 1% av politiets eiendom brukes på å etterforske den. Sa Graeme Biggar, regissøren av Nationwide Financial Crime Center, til komiteen. Håndhevelse er splittet mellom politiet og 7 regulatorer.

Action Fraud, det landsdekkende navnesenteret fra politiet i Metropolis i London, har forsøkt å gjenoppbygge sin anseelse siden Forekomster publisert i 2019 som praktisk talt alle omstendighetene hadde aldri blitt undersøkt, og arbeidere hadde spottet ofrene som “idioter”.

Forbundet: Pensjonsbedrageri: noen ofre får feilplassert større enn £ 1m til svindlere

FCA endret seg til så snart som også kritisert hele veien ved henvendelsen for å unnlate å avvikle svindel eller hente inntektene fra kriminalitet, og for å nå den enkleste 34 overbevisningen. Parlamentssms lån på minuttetlemmene kjent for et gyldig pensjonssvindelsenter for å beskytte en klokke i en etterretningsdatabase og gjennomføre lovgivningen. pensjonsfond, og deretter gå etter ryddige skatteregninger på kontantene de har forlagt, sier memoaret. Folk som legger inn opptak i pensjonsfondet før 55 må betale avgifter som kanskje kanskje utgjør halvparten av prisen på fondet. Svindlere overtaler vanligvis folk at det er smutthull, varsler parlamentssms lån på minuttetlemmene, men her er utro, og HMRC er “ubarmhjertig og kompromissløs” når den forfølger svindelofre for skyldig skatt.

Hvilken evne , noen ofre minnes aldri forbrytelsen for vanskeligheter sms lån på minuttet skattestraff, sier memoaret. Parlamentssms lån på minuttetlemmene kjent som på HMRC for å “peke på noe skjønn” og erkjente at lovgivningen må endres slik at skatten tas ved kilden.

Det ble endret til så snart som også bevis av “sekundære svindlere” – svindlere som stjal folks pensjon, fokuserte deretter ofrene sine igjen ved å utgjøre seg som skadeforvaltningsselskaper. De syntetiske selskapene ville fryse navnoffer, og tilby å forhøye kravet mot forsikringsrådgiveren, kreve betaling inn og deretter falme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *