(Bloomberg) – Regulatorer bestemte seg for at den neste amerikanske 5G airwaves-auksjonen vil gi frekvenser i deler som inneholder hundrevis og hundrevis av individer, en tanke støttet av wi-fi-giganter som er tørste for spektrum og uheldig av kabelselskaper som er veldig glade for å by.

Federal Communications Payment sms lån på minuttet 4-0 stemmer nettotips for salg som skal stamme fra oktober. Det vil bemerke en auksjon av luftbølger som tegnet en fortelling på $ 81 i bud da selskaper skynder seg å konstruere neste-periode ultrasnelle 5G wi-fi-leverandør.

“Vi fanger handling som vil skifte oss nærmere 5G-leverandøren som er som et blits, plukket, legitimt og hardest tilgjengelig alle steder i landet,” FCC Performing Chairwoman Jessica Rosenworcel uttalte fordi selskapet stemte på sin månedlige samling i Washington.

Celleselskaper ledet av AT&T Inc., Verizon Communications Inc. og T-Cell US Inc. fortalte FCC i arkivering at auksjonering ved tildeling av enorme traktater vil vente på konsekvens i vital finansiering og rask utvidelse av 5G-beskyttelse. Kabelselskaper, mindre wi-fi-selskaper og Alphabet Inc.s Google uttalte tilbud på et mindre fylkeskommune ville vente på å felle en annen nettside sms lån på minuttet budgivere for å kjempe om frekvensene.

Salget kan per sjanse være den tredje FCC-auksjonen i petite i løpet av et år for såkalte mellombåndsbølger som vil bli verdsatt fordi de plugger inn og løfter mange filer. Disse egenskapene ordner dem verdifulle for øyeblikkelig 5G-leverandør for neste periodes automatisering av biler, fabrikker og eiendommer.

(Oppdateringer sms lån på minuttet kommentar fra utøvende stol i tredje ledd.)

For flere artikler som elsker dette, ta kontakt sms lån på minuttet oss ​​på bloomberg.com

Abonner nå for å bevare fremover sms lån på minuttet mest klarert industri filforsyning.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *