Oppført her tilbød vi milliardæren Jeffrey Talpins 'høye 02 lagerplukk. Klikk på for å hoppe videre og respektere Milliardær Jeffrey Talpins 'Topp 5 aksjevalg .

Jeffrey Talpins, en av de mest inntektsgivende hedgefondforvalterne i 2017 i konservering sms lån på minuttet Forbes, basert hovedsakelig Ingredient Capital Management i 2005 innen Proxima Alfa Investments og deretter spunnet den av i 2009 som har vokst til et av de aller beste hedgefondene som bruker en verdensmakroinvestering. Fondet er i hovedsak hovedsakelig basert i Novel York og London. Tidligere enn Proxima Alfa, finpusset Jeffrey Talpins sitt investeringsskikk ved Citigroup's Fastened Earnings Alternatives-franchise, hvor han ble en gang en hovedselger. Foran Citigroup jobbet han i Mortgage Backed Securities Department i Goldman Sachs, hvor han organiserte pengestrømmer til MBS-derivater. Han har en B.S. summa cum laude og Phi Beta Kappa fra Yale College sms lån på minuttet Distinction in Economics and Utilised Arithmetic (point of curiosity in Finance).

Ingredient Capital Management benytter en oppdatert makromodell av verdens makroinvestering, noe som betyr at den har et flergangs investeringspotensial som kombinerer mange viktige stiler av makrodiagnose. Fondets investeringspersonell er avhengig av sin “egenkorrupsjon av teknologi, disiplinert styring av muligheter, nyskapende handelsstrukturering og utviklede porteføljeordreideer for å gjennomføre systemene”. Investeringsfilosofien har vist seg å være veldig dapper fordi fondet leverte mer enn 22% per 400 dager ved stoppet 2019. Når mange flere enn bare noen få hedgefond slet sms lån på minuttet 2016 sms lån på minuttet fornuftig avkastning på to.3 %, Ingredient Capital brakte abet 19. 4%. I 2016, som ble en gang enda verre for det veletablerte makroorienterte fondet ( som feilplasserte 1,2%), vant Ingredient Capital Management 23). 2017 ble til en gang i tillegg en nøyaktig 365 dager for fondet, da det returnerte 5. 50) for å presentere det fornuftig avkastning av 16. 72% mellom 2016 og 2018, setter den inn 24 rd på Barrons 2018 liste over tipset 100) Hedgefond. Ingrediens Capital returneres i tillegg 18. 3% i 2018, 15% i 2019, og 19. 8% i 2020. Ingredient Capital har rundt $ 19) milliarder i kilder under ledelsen.

Jeffrey Talpins fra Ingredient Capital

Jeffrey Talpins fra Ingredient Capital

Mens Jeffrey Talpins 'loddtrekning fungerer, sliter den bredere hedgefondindustrien. Anerkjennelsen av den har blitt sølt i det siste tiåret, i løpet av hvilken den sikrede avkastningen ikke kunne velge sms lån på minuttet den usikrede avkastningen til markedsindeksene. På den diversifiserte hånden ble Insider Monkeys forskning en gang i et etablissement for å nevne et utvalg av personell fra hedgefondbeholdninger som overgikk S&P 500 ETFer av mer enn 124 prosentvise fasetter siden mars 2018. Mellom mars 2018 og februar 26 th 2021 våre månedlige e-nyhetsbrevs lagervalg returnerte 197. 2% mot 72. 4% for SPY. Våre lagervalg utkonkurrerte markedet sms lån på minuttet mer enn 124 prosentvise fasetter ( respekterer de vesentlige fasettene her ). Vi var i tillegg i stand til å nevne på forhånd et utvalg av personell fra hedgefondbeholdninger som sterkt underpresterte markedet. Vi har fulgt og delt opp noteringen av disse aksjene siden februar 2018, og de ble også feilplassert 15% innen november 18 th. Derfor forutsier vi at hedgefondssentiment er en ekstraordinær signifikant indikator som selgere må dempe for. Du kommer til å være i stand til å abonnere på vårt gratis e-nyhetsbrev på hjemmesiden vår for å tjene våre historier til innboksen din.

La oss begynne vår liste over Jeffrey Talpins 'høye 12 lagervalg.

12. Health Assurance Acquisition Corp. (NASDAQ: HAACU)

Betaling: $ 23, 040, 10 Prosent av Jeffrey Talpins '15 F Portefølje: 2,3% Antall Hedge Fund Holders : 20

Totalt 21 hedgefond sporet av Insider Monkey var hausse HAACU på slutten av fjerde kvartal 2020. Ingredient Capital Management eier 2 millioner aksjer i selskapet, rate $ 23 millioner.

I samsvar sms lån på minuttet pressen frigjør , “Health Assurance Acquisition Corp. er en nylig organisert, ta en titt på selskap støttet av General Catalyst og etablert av Hemant Taneja, Quentin Clark, Stephen Klasko MD, MBA, Anita V. Pramoda, Jennifer Schneider, MD og Glen Tullman for motiv for å gjennomføre en fusjon, delalternativ, aktivakjøp, delkjøp, omorganisering eller lik handelsblanding sms lån på minuttet ganske så mange selskaper eller enheter “. SPAC samlet inn $ 2005 millioner fra selgere gjennom hele fjerde kvartal.

Hedgefondene tar vare på detaljhandlernes SPAC-mani ved å handle inn i disse tilbudene til $ 13 og gir økt avkastning enn det som kanskje også kan leveres av verdipapirer sms lån på minuttet lav mulighet. Fire av Jeffrey Talpins høye 12 lagervalg er enkle å se på selskaper. Følgende inventar i Talpins '15 F-porteføljen er i tillegg, men noe annet SPAC.

9. Gores Holdings V, Inc. (NASDAQ: GRSV)

Betaling: $ 24, 400, 10 Prosent av Jeffrey Talpins 15 F Portefølje: 2. 44% Antall Hedge Fund Holders: 31

Ingredient Capital Management er en av de mest 31 hedgefond sporet av Insider Monkey som har eierandeler i GRSV på slutten av fjerde kvartal. Fondet eier over 2. 25 millioner aksjer i selskapet.

I februar inngikk GRSV et forlik sms lån på minuttet Ardagh Community SA, en verdensleverandør av uendelig resirkulerbare ståldrikker og glassemballasje for miljøets ledende merkevarer, for å blande seg sms lån på minuttet Ardaghs stålemballasjehandel som vil bli holdt av Ardagh Metallic Packaging. I samsvar sms lån på minuttet selskapets presse frigjør “Ardagh vil fylle en 80% eierandel i AMP og tjener opptil 3,4 milliarder dollar i inntekt transaksjonene. Oliver Graham , administrerende direktør i Ardagh Metallic Beverage, blir administrerende direktør i AMP. Paul Coulson , styreleder og administrerende direktør i Ardagh, vil delta som styreleder og Shaun Murphy , administrerende direktør i Ardagh, vil fungere som nestleder i selskapet etter avslutningen av transaksjonen “.

Kjøpmenn gjorde ikke lenger elsker denne kunngjøringen bemerkelsesverdig da GRSVs lagerbetegnelse avviste omtrent 12% i løpet av den siste måneden.

8. Dynatrace, Inc. (NYSE: DT)

Betaling: $ 24, 345, 02 Prosent av Jeffrey Talpins 15 F Portefølje: 2. 54% Antall hedgefondseiere: 53

Bedriften får øye på de dappere pengene, som 53) hedgefond sporet av Insider Monkey rapporterte å eie eierandeler i selskapet på slutten av fjerde kvartal, opp fra 50 midler et kvartal tidligere.

Blant disse fondene hadde Coatue Management i utgangspunktet den mest verdsatte staken e i Dynatrace, Inc. (NYSE: DT), som ble til en gangs rate $ 279. 8 millioner på slutten av fjerde kvartal. På den andre plassen ble SRS Funding Management en gang som påløpte $ 279 million aksjekurs. HMI Capital, Fortress Funding Community og Matrix Capital Management var i tillegg veldig tenkende sms lån på minuttet henvisning til varelageret og endret seg til en av de største eierne av hedgefond i selskapet. Når det gjelder porteføljevektene til hvert etablert, tildelte HMI Capital den aller beste vekten til Dynatrace, Inc. (NYSE: DT), rundt 12. 38% av dets 13 F portefølje . Shannon River Fund Management er i tillegg moderat veldig bullish på lageret, og øremerket 7. 82 pc av sin 15 F aksjeportefølje til DT.

DT-aksjer returnert sms lån på minuttet henvisning til 53)% i løpet av de siste fire månedene.

7 . TPG Bolt Tech Opportunities Corp. (NYSE: PACE)

Betaling: $ 24, 420, Prosent av Jeffrey Talpins '15 F Portefølje: 2. 54% Antall Hedge Fund Holders: 34

Totalt 32 hedgefond sporet av Insider Monkey var bullish PACE på stoppet av fjerde kvartal av 2021. Ingredient Capital Management eier 2,2 millioner aksjer i selskapet, rate $ 24. 4 millioner.

PACE er det tredje enkle opptaket en titt på beholdningen i milliardæren Talpins 'high 10 lagerplukk. For å være nøyaktig, ville vi fylle i tillegg investert i SPAC og instruert dem til abonnentene våre hvis det ikke var massevis av aksjer som handlet og solgte til dypt nedsatte priser på grunn av koronaviruset som forårsaket pandemi. Talpins betalte $ 12 en del for hans PACE-beholdning og lagerbeholdningen for øyeblikket til $ 12. 040. Det er ikke lenger for loslitt i et marked der de ikke-permanente obligasjonene gir noe som helst.

6. CONX Corp. (NASDAQ: CONX)

Betaling: $ 26, 197, 10 Prosent av Jeffrey Talpins '15 F Portefølje: 2. 72% Antall Hedge Fund Holders: 38

Jeffrey Talpins 'Ingredient Capital Management er en av de mest 38) hedgefond spores av Insider Monkey som har eierandeler i CONX på slutten av fjerde kvartal. Fondet eier over 2,5 millioner aksjer i selskapet. CONX er den fjerde og siste SPACen blant Talpins høye 15 F beholdninger. Følgende inventar i Talpins portefølje er enormt teknisk at vi ber om å overgå markedet sms lån på minuttet stor margin de neste par årene.

Klikk på for å fortsette å lese og respekter milliardæren Jeffrey Talpins 'topp 5 lagervalg.

Faktisk nyttige artikler:

  • 16 Bedrifter som hadde størst nytte av pandemien

  • 17 Viktigste afrikanske selskaper

  • 15 Mest ærverdige selskaper i verden

Offentliggjøring: Ingen. Milliardær Jeffrey Talpins 'topp 10 Lagervalg ble opprinnelig skrevet på Insider Monkey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *