Microsoft Edge Early Life Mode er designet for å la formative år bla gjennom nettet trygt, uten å tvinge oss til å håndtere tungvint foreldre regulere applikasjon . (Bilde: Microsoft)

Microsoft (MSFT) torsdag debuterte en fersk formative årsmodus for Edge-nettleseren, den første karakteristikken fra enhver hovedleser. Forsinkelsen, sier bedriftene, er ment å verifisere at folk kan la de formative årene hoppe online uten å være bekymret for formen på bomaterialet de støter på.

Microsoft Edge Early Life Mode er lett tilgjengelig fra og sms lån på minuttet nå, og er designet for å stoppe formative år 12 og under fra å få tilgang til nettsteder og tjenester deres av oss kan perchance per sjanse ærlig akkumulere ankelig.

“ For USA av oss sms lån på minuttet formative år utdød 13 og ungdommelig, 64% er fokusert på poengene deres formative år står overfor når man bruker digitale produkter og tjenester, og mens flertallet ikke tømmer foreldrenes reguleringsalternativer, er det omtrent halvparten av det som i utgangspunktet bruker en på nåværende tidspunkt, ”sa Microsoft-firmaet Liat Ben-Zur i en kunngjøring, sms lån på minuttet henvisning til den interne gjennomgangen.

Microsoft Edge Early Life Mode er sin høste modell av Edge som fasetterer uregelmessige hjemmemasker, og registrerer datastudier fra store publikasjoner, verdsetter Animal Planet og Time for Early life. For å åpne formativ årsmodus, begynner vi Edge på PC-en eller Mac-en og fanger den formative årsmodusknappen fra profilmenyen i den lovlige kroken på masken.

Av oss kan identifisere mellom to versjoner av formativ årsmodus, en for formative år i alderen 5 til 8, den diversifiserte for formative år 9 til 13. Modellen for formative år 5 til 8 er en forenklet modell av Edge-nettleseren sms lån på minuttet en bestemt lokalisering, mens modellen for eldre formative år innebærer de hyperkoblingene til aldersrelaterte rekorddata-nettsteder.

For å stoppe formative år fra å besøke uegnede nettsteder, innebærer Microsoft Edge Early Life Mode en innebygd sjekkliste over lisensierte nettsteder. Av oss kan redigere disse nettstedene for å legge til ekstra sider, eller begrense Microsofts forhåndsvalgte nettsteder.

Del av Microsofts oppfatning for å inspirere formative år fra å lage en prøver å forlate formativ årsmodus er å gi dem tilpassbare hjemmeskjermer, totalt sms lån på minuttet karakterer fra nåværende Disney (DIS) -filmer. Hvis en baby prøver å forsvinne formativ årsmodus, vil de likevel akkumulere at de ønsker å angi passordet vårt.

Tekniske giganter annonserer og markedsfører ekstra produkter i formative år

Microsofts Edge Early Life Mode kommer når ekstra teknologibedrifter skyver tekniske produkter til ungdommelige kunder. Google (GOOG, GOOGL), som en illustrasjon, gir allerede en modell av YouTube i formative år kalt, riktig nok, YouTube Early life. Tjenesten begrenser formene for videoer som er tilgjengelige ved datastyrte og menneskelige boom-materialstudier. Det gir oss også foreldrekontroll og maskerer tidsalternativer.

Fb (FB), i mellomtiden, har sin tidlige Messenger Early Life-tjeneste som tillater formative år nedenfor 15, aldersgrensen til være halvparten av Fb, for å sende meldinger til en sjekkliste over kontakter lisensiert av deres av oss. Ekstra for tiden har Fb overvekt en modell av Instagram i formative år nedenfor 13, selv om det har fått betydelig tilbaketrekning fra politikerne. På torsdag kom en koalisjon av 36 og individuelle grupper oppfordret Fb til å utføre planene for tjenesten.

Generelt, Microsoft Edge Early Life Mode ser ut til å være som en skatt, dette vil per sjanse også være mindre tungvint enn de fleste foreldre regulerer apper designet for å inspirere formative år fra å ha tilgang til voksen eller i et annet tilfelle uegnet bomullsmateriale.

Scenariet er likevel at Edge bare ikke er så aktuell som Microsoft kan sjanse godt per sjanse i en annen sakskatt, hvilken enhet den mottok ikke påvirker så mange formative år, og av oss som en identisk egenskap i Googles Chrome-nettleser.

Chrome dominerer nettleseren alternerer sms lån på minuttet 64% av verdensmarkedsandelen, per StatCounter. Edge har fin 3. 45% av verdens nettlesermarkedsandel.

For å gi Edge ekstra tiltalende for lånere, og for å verifisere at det er skatten tenkt sms lån på minuttet de mangfoldige millioner av nettsteder som er designet spesielt for Chrome, designet Microsoft Edge for å scoot på det samme åpen kildekode Chromium-applikasjon som driver Chrome.

Til tross for alle deler, burde du bruke Chrome og deretter bytte til Edge, ser du at appene har en utrolig identisk lokalisering og virkelig føle. Uspent, det har vært spennende for Edge å gi noen fremgang i markedet.

For Microsoft er håpet at fasetter skatt formative årsmodus vil svinge rikelig sms lån på minuttet lånere til å kaste Chrome for Edge. Likevel for å gjøre det, vil Microsoft ønske å verifisere at Edge ikke går bra på stasjonære datamaskiner, likevel mobile enheter også.

Og sms lån på minuttet Chrome satt fra hverandre på ærlig om alle Android-applikasjoner i sektoren, og Android utvilsomt det mest verdsatte løpssystemet i sektoren, ville det være en stor kommando.

Registrer deg for Yahoo Finance Tech-nyhetsbrev

Kjøpte et tips? Send e-post til Daniel Howley på [email protected] over etter strategi for kryptert post på [email protected] , og noter ham på Twitter på @ DanielHowley .

Ekstra fra Dan:

  • Amazon Prime har nå 288 millioner sms lån på minuttetlemmer, hoppende 58 millioner på ett år

  • Microsoft oppdaterer sin MacBook Air-konkurrent for å utføre en bosatt hjemmefra

  • Nvidias første platedata-hjerte-CPU kan perchance per ch ance mykner slaget hvis dets $ 43 milliarder erverv av ARM faller forbi

  • Amazons lagerarbeideres bryting for fagforening fjernet fra over

Oppdag Yahoo Finance på Twitter , Fb , Instagram , Flipboard , SmartNews , LinkedIn , YouTube , og reddit . Monter er bolignoteringskurser og de nyeste industri- og finansregistreringsdataene For opplæring og data om investering og trading av aksjer, test deg på Cashay .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *