Microsoft (MSFT) vil fortelle sine inntekter i 3. kvartal 2021 etter avsluttende bjelle på tirsdag , som tilbyr handelsfolk og analytikere sms lån på minuttet et blikk på hvordan Azure-skyplattformen har prestert tolv måneder etter at coronaviruspandemien opphevet miljøøkonomien.

Akkurat her er hva Wall Side-veien forventer fra bedriftens i løpet av kvartalet når neste settes sms lån på minuttet hvordan det presterte i samme kvartal siste tolv måneder.

Inntjening: $ 53. 06 milliarder forventet kontra $ 36 milliarder i 3. kvartal 2020

Inntjening per del: $ 1. 80 forventet kontra $ 1. 05 i 3. kvartal 2020

Wise Cloud: $ 14. 9 milliarder forventet ve rsus $ 13 .3 milliarder i 3. kvartal 2021

Mer Privat databehandling: $ 13. 6 milliarder forventet kontra $ 11 milliarder i tredje kvartal 2021

Microsofts største insisterende driver, og aspektet av virksomheten som har presset markedsverdien til $ 2 billioner, er Azure sky-divisjonen. Og analytikere forventer at ytterligere en fjerdedel av eksplosiv insisterer fra seksjonen, spesielt når klienter fortsetter å emigrere til skyen.

“Vi ser på dyktighet for vedvarende akselerasjon i Azure insisterer, spesielt når firmaet begynner. for å skade skadelig forbruk påvirker fra ekstremt berørte vertikaler hele planen som pandemien (dvs. glidning, gjestfrihet og transport) i juni-kvartalet, sms lån på minuttet mindre vi ser på den tilsynelatende av Azure for å tempo opp, ”Goldman Sachs ' Kash Rangan skrev i en gjenfortelling av Microsofts inntjening.

Microsofts administrerende direktør Satya Nadella holder hovedtalen på Produce, bedriftens årlige stevne for diagrambyggere mandag 6. mai, 2020, i Seattle. (AP Photo / Elaine Thompson)

Og mens markedet sjef Amazons (AMZN) Amazon Web Carrier (AWS) og Googles (GOOG, GOOGL) Google Cloud Platform (GCP) øker positivt, Microsofts Azure, i konservering sms lån på minuttet analytikere, gjør inntog i raskere tempo, og stjeler markedsdelen fra sine motstandere.

sms lån på minuttet arbeidskraft som forventes å ha et tungt avveiende fokuspunkt på det andre aspektet av en vaksine som blir utplassert, tror vi skyskiftet er moralsk, og innledende for å trekke konkluderer påfølgende stadium av insistere globalt, ”skrev Wedbush-analytiker Dan Ives i en forskningsrapport tidligere enn Microsofts inntjeningsmelding.

“ Vi spår dette uforholdsmessige fordelene skyens trofaste ut av Redmond, som [Microsoft CEO Satya] Nadella & Co. er så godt posisjonert i sin kjernehage for å videreutvikle sin Azure / Pronounce of enterprise 365 som skyryggraden og arterien, ”la Ives til.

I sin nytelsesanalyse For å fortelle det, UBS Karl Keirstead fremhevet at han hører av virksomheten, sjekker at Microsofts Azure vinner terreng blant forhøyede virksomheter.

“Total skyvedtakelse er så stabil at det er sms lån på minuttetvind for alle tre av pålitelige skyleverandører, men på margen hørte vi ekstra anekdoter som tyder på at Microsoft Azure vinner terreng blant forhøyede virksomheter, tilsynelatende når det tjener penger på sin beryktede plass og selger en bredere skysuite (Pronounce of enterprise 365, grupper og så videre), ”erkjente Keirstead.

Det er ikke lenger moralsk Azure som kommer til å være verdt å stirre på. Microsofts More Private Computing-bedrift, som inneholder sine boligvinduer og spillsegmenter, kan i tillegg skimte en vedvarende forbedring takket være en måte å jobbe og lære på. Per Gartner utgjorde verdensomspennende PC-forsendelser 78. 9 millioner objekter i Q1 2021, en 32% tolv måneder-over-tolv måneder forsterkes og den største svever siden selskapet begynte å overvåke forsendelser i 2000.

Spillsalg kan i mellomtiden også dempe nåværende imponerende, selv om mangelen på miljøbrikker, som har begrenset beholdningen av Microsofts unike Xbox Sequence X- og Sequence S-konsoller kan også legge en demper på den vedvarende økningen i spillquiz.

Bli sms lån på minuttet på Yahoo Finance Tech-nyhetsbrevet

Har du et tips? Elektronisk post Daniel Howley på dhowley @ yahoofinance .com over sms lån på minuttet kryptert post på [email protected] , og observer ham på Twitter klokka @ DanielHowley .

Mer fra Dan:

  • Chip maker-aksjer kommer til å være 'i det vesentlige' for å studere markedet: analytiker

  • Amazon-analytiker om salg av pandemi insisterer: 'The genie by no methodology goes aid into the bottle'

  • Disse 169 næringer blir rammet av mangel på miljøbrikke

  • Apples iPad Legit gjør sitt eget y bærbare datamaskiner primitive

  • Følg Yahoo Finance på Twitter , Fb , Instagram , Flipboard , SmartNews , LinkedIn , YouTube og reddit . Bag er aksjemarkedsnoteringer og de mest moderne forretnings- og finansdataene For veiledning og data om investering og handle aksjer, ta en titt på Cashay .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *