Da online identitetsadministrasjon vokser i betydning, gikk Mastercard inn i morges og kjøpte identitetsbekreftelsesfirma Ekata for $ 850 millioner.

Mastercard ser absolutt den mercurial digitale transformasjonen som skjer i onlinehandel, en bryter som en gang ble akselerert av COVID. Det er en transformasjon som en gang begynte, ikke sannsynligvis er å skifte støtte til de brukte måtene å gjøre industri på, selv når vi har skaffet oss forbi pandemien.

sms lån på minuttet Ekata får firmaet en oppløsning som kan undersøke web-identiteten til en bestemt person som gjør transaksjonen i nøyaktig tid, og det er bommer av ganske mange signaler som kan eksponere hvis dette er falskt eller korrekt, ettersom de har en myte eller handler industrielt. Firmaet gir en rangering og annen kunnskap som forutsier utsiktene til at denne personen er den de opplyser om. Det er ikke lenger ulikt en rangering av kredittrisiko, sms lån på minuttet unntak av identitet.

Det ble en gang ansett som en av mange hovedårsaker til at Mastercard bestemte seg for å oppfinne Ekata, i tråd sms lån på minuttet Ajay Bhalla, president for cyber- og etterretningsløsninger i firmaet. “sms lån på minuttet tillegg av Ekata, vil vi finne en prosedyre for å fremme vår identitetsevne og oppfinne en tryggere, sømløs prosedyre for kunder å eksistere som de opplyser om at de er i det nye digitale økonomiske systemet,” uttalte Bhalla i en pressemelding.

De to selskapene anser at ved å kombinere Mastercards løsninger for oppdagelse av svindel sms lån på minuttet Ekatas poengprosedyre, vil de støtte forebyggende skadelige aktører fra oppgangen til online plattformer for å drive industri. “Akselerasjonen av online-transaksjoner har ført verdens verifisering av digital identitet i front, sett på som en av mange gode muligheter for å opprette digital tro og bekjempe verdensbedrageri,” sa Eleveld, administrerende direktør i Ekata i en pressemelding.

Firmaet, som en gang tidligere ble kalt White Page Skilled, ble en gang spunnet ut som Ekata i juni 2019. Det har ikke lenger samlet inn ekstra penger, i samsvar sms lån på minuttet hver eneste kunnskap om PitchBook og Crunchbase. Det kan muligens se ut som $ 850 millioner representerer en fin exit for et firma som ikke har hevet en greenback, men det er helt klart mer falmet enn din moderate oppstart sms lån på minuttet 2, 000 muligheter, inkludert Lyft, Stripe, Equifax, Checkout.com og Intuit.

Det ser ut til å være slik at Mastercard en gang ble villig til å betale for å skaffe seg firmaet det ønsket på en tid da en oppløsning nyter dette, endres til viktigere enn noensinne. Oppkjøpet er godkjent av vanlig myndighet, men husk at regulatorene opphevet den endelige Visa-Plaid-avtalen Tre hundre og seksti-fem dager. Hvis det passerer mønster, kan det stoppe a mens det i løpet av de neste seks månedene, i tråd sms lån på minuttet firmaet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *