En oppstart som har bygd en neobank spesielt for å takle frilansere og enkelthandleres ønsker, har plukket opp en kommandorunde for å fortsette å utvide virksomheten etter å ha sett bruken utvikle seg sms lån på minuttet 1, 500% på et år.

Lili, som gir en modell for frilansere å ansette en enkelt vismann hver for å administrere sitt arbeid og sitt innerste økonomiske liv, sammen sms lån på minuttet instrumenter for å redusere de spesifikke økonomiske og regnskapsmessige kravene som når sms lån på minuttet å være en person enterprise, har plukket opp $ 55 millioner i en serie B-runde som dette er i stand til å bli utnyttet til å fortsette å utvide plattformen.

På det nåværende tidspunkt gir virksomheten allerede kunder et enkelt vismann og priskort som dessuten vil være oldschool hver for indre kostnader og bedriftsavgifter, og en “assistent” som analyserer avgifter og midler for å betale fremtidige skatter. i takt sms lån på minuttet dine innkomster. På veien vil dette også utvide seg til fakturering, prisadministrasjon og kredittrangering (f.eks. Lån eller forskudd) for potensielle kunder.

“Her handler det om finansielle selskaper for frilansere,” sa sms lån på minuttetstifter og administrerende direktør Lilac Bar David i et intervju. “Vi omdefinerer en helt ny brukerform som er mellom en bruker og en bedrift og som har spesifikke ønsker. Hvis du tilfeldigvis titter på økonomien og hvordan modellen fremover for arbeidet vil kikke, ønsker dette faktisk å bli adressert. ”

Lili er i hovedsak basert helt utenfor Contemporary York og Israel, og midt i oppmerksomheten er i hovedsak på det amerikanske markedet, sa den opprettede Bar David at sjansen er stor tilfredsstillende for å beskytte Lili okkupert for en mens. Det er beregnet milevis at den andre 40% av arbeidstakerne er frilans, og at andelen anslås å skyve oppover til passende slag over 50% av alt arbeidet til oss av 2027.

Finansieringen ledes av Community 19, en VC sms lån på minuttet en solid tackle fintech, sms lån på minuttet Target World, AltaIR og gamle investorer deltar også. (Denne oversikten over tidligere støttespillere innebærer Zeev Ventures, Foundation Capital og Google for Startups-akseleratoren.) Selskapet har nå samlet inn $ 80 millioner og avslører ikke lenger sin verdsettelse. ennå.

Lansert i januar 2020, passende snarere enn pandemien faktisk startet, har Lili plukket opp 200, 000 frem til nå, forteller Bar David meg.

Kommandoen ble endret til svært nødvendig ved hjelp av et viktig skifte i arbeidslivet som ble satt i barn av COVID – 40 krisen , hver etter en helt ny kader av utvilsomme kunder og etter måten produktet leveres på.

På friske kunder, mens frilansere hele tiden har vært friske i økonomien, svulmet antallet spratt.

I noen tilfeller hadde vi blitt tvunget til å stoppe den samme gamle ansettelsen, for å illustrere når man artikulerte et offentlig sted som et teater, trengte å raskt stenge døråpningene. I andre hadde de bare blitt permittert ettersom selskaper ikke lenger virket levedyktige. I begge tilfeller endte det sms lån på minuttet en uventet økning av oss som ble initiativrike sms lån på minuttet talentene deres for å tjene til livets opphold, i sitt opplegg sms lån på minuttet å lage et forsøk på å bruke for ferskt arbeid i fremtiden for pandemien.

Det ser ut til at dette endret seg til et spesielt akutt knipe for jentefolk. Mer enn 5 millioner jentefolk mistet jobber i kjølvannet av pandemien, sa Bar David, og massene av dem vendte seg til frilansarbeid. Lili sier at mer enn halvparten av, nesten 60, av sine ferske kunder er jentefolk.

På grunn av evnene, ønsket Bar David at disse innkjøpene av en helt ny form for salvie for å redusere budsjettet ønsket en ting allsidig og fullstendig brukbar uten å sjekke sms lån på minuttet en fysisk bankfilial.

“Vi hadde utvilsomt vært i det behagelige rommet på den behagelige tiden,” sa hun. “Ikke lenger mest spennende hadde COVID en innvirkning på frilansøkonomien, men uten tvil hadde det ingen mening om tilgang til bankkontorer. Det betydde større vilje til å vedta en tjeneste som vår, og som hadde en fjellaktig oppnåelse. ”

Frilans – ikke noe tema som din uforanderlige evne eller yrke tilfeldigvis er – har mye å gi råd om.

Du kan være, som de artikulerer, din hengende sjef: du kan dessuten ta hvilke timer du er ansatt, hvilket arbeid du foretrekker deg, avdekke hvordan du beskytter det, og om du ikke lenger foretrekker det å promotere deg selv til å jobbe sms lån på minuttet andre problemer uten å være bekymret i tilfelle lederen din vil støtte eller slå ned eller sette det verste av alt, ignorere eller pusse fra deg ambisjonene dine. Du har mest spennende din hengende motivasjon og behagelige formue å belønne eller konstruktivt kritisere eller sympatisere sms lån på minuttet i dine årlige meninger sms lån på minuttet deg selv om hvordan du hadde hatt det.

Men – og jeg er i stand til å hevde dette fra veldig erklære tur – det vil også være en urokkelig bekymring i rumpa.

Det er viktig å finne ut hvordan du på en sunn måte kan ordne tiden din smart, og ikke lenger favorisere altfor nødvendig, eller skremme når det ikke lenger kommer tilfredsstillende arbeid inn. Du kjemper kanskje hele tiden sms lån på minuttet hengekroken din når disse kontrahering av bedriftene dine utnytter deg eller betaler for lite, sms lån på minuttet konseptet at det å presse hjelp for nødvendig også kan hente deg ut av en jobb helt. Du ville heller ikke lenger sikre deg mulighetene og arbeidet du hadde håpet å sikre, og da sikret du definitivt ikke betalt for skuddene uten systemgunst.

Og det er raskere enn verdig innsats, det er viktig å posisjonere seg for å effektivt skifte til din dangle bedriftsleder.

Det innebærer å overvåke kostnadene dine, bestemme hvordan du skal spesifisere problemer som du bare betaler penger for for å tilpasse dem til skatten, og naturlig nok budsjettere deg hver måned i takt sms lån på minuttet inntektene dine, og bruken av disse midlene klokt i systemer som i hovedsak gir mest mening for deg som bruker i miljøet, og også deg som bedriftsperson. Og hvis denne formen for ting ikke lenger er din sterkeste badedrakt, smart, er det solid. Det er viktig å dingle den uansett.

Lili er et absorberende og fengende konsept takket være diagrammet som identifiserer alle disse transaksjonskomplikasjonene, og bygger instrumenter for å redusere at vi ordner det hele.

Det er ikke lenger hensiktsmessig å ha et bedriftskort for å administrere betalinger, men et enda større system som sporer hva du bruker og lærer av det for å gi deg råd om hvordan du kan avdekke skatter og avgifter, hva du vil alltid være reservert og beholde hjelpen hver måned for å betale for inntektsskattearkivering og mer. Samlet sett dingler frilansere begge på flippen fra deres indre kontoer eller klarer seg i separate virksomhetskontoer for å favorisere en snubling ved å administrere den, men ingen av disse alternativene viser faktisk en utsøkt og enkel å bruke brukerreise.

Over tid vil unnfangelsen være å fortsette sammen sms lån på minuttet flere instrumenter og integrere sms lån på minuttet en nødvendig bredere situasjon sms lån på minuttet tredjepartsfunksjoner som frilansere også kan benytte for å fakturere potensielle kunder eller betale ut fakturaer selv. Det har allerede integrasjoner sms lån på minuttet Venmo og QuickBooks, og flere vil komme, sa Bar David, “w uansett hva en selvstendig næringsdrivende ønsker å være behagelig,” sa hun.

Det er nå dusinvis av neobanker på markedet, men Lilis spesifikke takling av disse selvstendige frilanserne er det som har hjulpet den til å skille seg ut.

“Vi er opptatt av at frilanserøkonomien vil fortsette å utvikle seg smart forbi den pandemiske sms lån på minuttetvinden,” sa Community 11 Dovi Frances, i en kunngjøring. “Lili er klar til å titte eksponentiell kommando ved å holde ut sms lån på minuttet å presentere denne demografiske viktigste, effektive og intuitive instrumentene for å administrere det som forandret seg til en spesielt avansert og ineffektiv måte å foreta seg på.”

Og for å være passende snill, er Lili ikke lenger den høyeste neobanken i markedet og konsentrerer seg om frilansere – andre består av alle de samme gamle neobankene for å starte opp til eksperter som Lance Monetary institution – men det uten tvil plasserer hver del det går inn i tech for å favorisere en snubling på å konstruere seg selv som den øverste og mest spennende på den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *