Den raske verdenen, som allerede opplevde den økende adopsjonen av mobile lommebøker og online-kostnadsapper i pre-pandemietiden, har gjentatte ganger vært vitne til en økende spredning av kontantløse kostnadstransaksjoner fra utbruddet av koronaviruspandemien.

Intensiverende ulykke sms lån på minuttet å få COVID – 19 sammen sms lån på minuttet innføringen av sosial distansering og bevaring-hjemme-mandater internasjonalt har utløst kontaktløse transaksjoner.

Digitale lommebøker henger forandring til mainstream, mens penger og kroppsgjeld / kreditt kort henges tatt baksetet blant pandemien.

Ytterligere har QR-kodesystem endret seg til en spillveksler innen den digitale kostnadsindustrien. En økning i kostnadstransaksjoner ved å skanne QR-koder i frakoblede butikker er fortsatt mye.

Tendensene forventes å følge den oppadgående drivkraften til 2d-bølgen av koronavirusutbrudd.

Teknologibedrifter som tilbyr kontantløse ideer om pris, inkludert PayPal PYPL, Kvadrat SQ, Alfabetet s GOOGL Google, Apple AAPL og Amazon AMZN, er smart posisjonert for å kapitalisere på akkumuler spør etter kontaktløs og online kostnadsmodus.

I tråd sms lån på minuttet et dokument fra Global Market Insights, forventes det verdensomspennende markedet for mobile lommer å slå $ 350 milliarder av 2026, vitne til en CAGR på 16% mellom og 2026.

I tillegg betyr et Mordor Intelligence-dokument at markedet vil oppdage et par CAGR på 22. 6% mellom 2021 og 2026.

Endringer i En bestemt personoppførsel, særlig den økende adopsjonen av e-handel, dveler den dominerende katalysatoren i å ri fangstkostnadsmengden. I tillegg er det økende behovet for mobile nivå-for-salg og stirrer-til-stirrer-betalinger fortsatt et sikkert.

Videre fortsetter kostnadene for telefon- og hjelpebetalinger via online-modus å komponere damp internasjonalt.

Enårig avgiftsytelse

Tekniske aksjer for å se midt i dette optimistiske scenariet

Alfabetet s divisjon Google tilbyr et stirrer-til-stirrer kostnadsselskap og belønningssystem av Google Pay, som kjører fart i den digitale kostnadsboligen.

I tillegg gjør søken giganten en samlet innsats for å øke en bedre brukertur. Firmaet tilbyr nå kundene ekstra behov og endringer for å administrere transaksjonsdataene sine på Google Pay. Brukerne har makten til å tilpasse aspekter og sikre om de ønsker å snu på kontroller eller feste dem til.

I stedet for dette gir firmaet like mye som nåværende kontrollkontoer i banker. dette ene året. Brukere har makten til å bruke Google Pay til å følge for Plex-sjekk- og sparekontoer fra 11 banker.

For tiden bærer Googles far eller mor Alfabet et Zacks Disagreeable # 2 (Har interaksjon). Som du antagelig også kan oppdage om den endelige listen over for øyeblikket Zacks # 1 Disagreeable (Solid Have-interaksjon) aksjer akkurat her.

PayPal har et akkumulert momentum i stirre-til-stirrer-bryteren på igjen av sin smart utførende Venmo, som gjør det mulig å bytte penger mellom familie og chums av mobile enheter . Firmaet inkluderer gjentatte ganger aspekter til appen for å produsere den brukeroppbyggende.

I tillegg vil dette Zacks Disagreeable # 3 (Delta) firmaets partnerskap sms lån på minuttet Mastercard trolig fortsette å forlenge adopsjonsgraden til Venmo.

I stedet for dette forblir PayPals partnerskap sms lån på minuttet Visa, som har utvidet sine Imsms lån på minuttetiate Transfer-tjenester og produkter til verdensmarkedene, mye. Dette har muliggjort umiddelbare innenlandske og skadevoldende digitale betalinger.

Avtalen vil gjøre det mulig for familie bosatt i to ganske mange land å bytte midler samtidig. I tillegg kan miniatyrbedrifter produsere og motta betalinger til rett tid.

I tillegg forblir PayPals langvarige partnerskap sms lån på minuttet Citi for å la sistnevnte institusjonelle kjøpere produsere betalinger til kundenes digitale PayPal-lommebøker. .

I tillegg kjører lanseringen av Pay in 4, en fortryllende-nå-betal-senere-avbetalingsløsning, firmaets fart på tvers av forhandlere. Svaret gjør det mulig for forhandlere å la kundene fabrikere betalinger for kjøp mellom $ 30 og $ 600 i fire hobbyfrie avdrag over seks uker.

Sq. vil tjene på sin star-to-stir-cost-carrier, nemlig Cash App, som nå har endret seg til sin pengeku. Firmaet er vitne til en akkumulert adopsjon av Cash App, som er et resultat av brukergrensesnittet.

I tillegg er dette Zacks Disagreeable # 3 firmaets Sq. Avdrag – som gjør det mulig for miniatyrerstatning av kjøpere som blant annet frisører og selgere av bilsegmenter, å presentere fleksibiliteten til kostnadene i avdrag for sine kunder – er fortsatt mye.

Kundene har lov til å betale for sin eller hennes kjøp mellom $ 250 og $ 10, 000 i festede måned til måned avdrag over tre, seks og 12 måneder.

I tillegg lanserte Sq. Avtaler på kvm. Registrer er en mer sikker. Spesielt tilbyr firmaets tilbud en salgsnivå ved å integrere maskinvare- og programvareprogram.

Apple vinner gjentatte ganger på igjen av sine smartutførte digitale lommer kjent som Apple Pay. I tillegg er den enkle synkroniseringen av Apple Pay sms lån på minuttet Apple Look fortsatt viktigst.

I tillegg la dette Zacks Disagreeable # 3-firmaet ikke lenger for lenge siden til en egenskap som gjør det mulig for kunder å administrere kostnadskortene sine. sms lån på minuttet Apple Pay.

I tillegg har firmaet tillatt bedre adgang enn 250 stadioner, ballparker, arenaer og fritidssteder rundt miljøet sms lån på minuttet kontaktløse billetter fra Apple Pay. Dette er fortsatt viktigst.

Amazon får grep om igjen på sin online betalingsbehandler – Amazon Pay. Appen gjør det mulig for kunder å produsere betalinger, lagre, betale betalinger og booke billetter til fly og turneringer.

I tillegg øker selskapets akkumulerende penger-igjen-tilbud og fjellete e-handel-kjøper adopsjonen. hastighet på Amazon Pay. Amazon har for tiden en Zacks Disagreeable # 3.

Tid til å investere i riktig marihuana

Hvis du handler etter enorme fordelaktige egenskaper, kan det ikke være en bedre tid å tjene penger på en ung bransje som er klar til å skyte fra $ 17. 7 milliarder igjen i 2019 til en forventet $ 73. 6 milliarder av 2027.

Etter en feiing av 6 valgavstemninger i fem stater, er potten nå riktig form i 41 stater pluss DC føderal legalisering forventes raskt, og det kan antagelig også være en økende bonanza for kjøpmenn. Enda før den mest friske bølgen av legalisering, har Zacks Investment Compare øyeblikkelige potteaksjer som henger opp så overdrevent som + 350 .9%.

Du er invitert til å prøve Zacks 'Marijuana Moneymakers: An Investor's Book. Det ser på en rettidig titteliste over pot-aksjer og ETFer sms lån på minuttet enestående fremgang mulig.

Denne dagen, samle Marijuana Moneymakers GRATIS >>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *