Direktør for Tech Transparency Project Katie Paul og WIRED Politics Author og Gilad Edelman sluttet seg til Yahoo Finance Dwell for å forstøve hva vi skulle snappe fjernt fra den brede teknologiske høringen og hva vi er i stand til også å objektivt kikke lovgivere innen ankomstmånedene.

Video Transcript

SEANA SMITH: Når vi tar et skritt igjen, anser jeg tanken på å gå inn i denne høringen viser seg å være så snart de forskjellige tekniske høringer ble kalt politisk teater, og at kongressen faktisk ikke nådde bunnen av feilene. Jeg mener at vi har kommet til bunns i denne typen betraktninger, eller i det minste en liten del mer, spesielt i setninger av algoritmene og nøyaktig hva som er tidligere for å moderere noe stammermateriale eller fremme diverse stammemateriale. Jeg er outlandish korrekt når jeg tar tak i hvorvidt du anser at denne høringen er litt mer produktiv eller ikke.

KATIE PAUL: Vellykket, jeg anser en ting som viser seg å være så snart som uunnværlig moral fra balltre sms lån på minuttet denne høringen, er at kongresssms lån på minuttetlemmene gjorde leksene sine. Du titter dem og stiller veldig rettet spørsmål om nå ikke korrigere algoritmene, men den alternative mannekenen. Og dette er noe vi har sett på at de produserer, utvikler seg over høringer å jakte på data fra. Men mens du tilfeldigvis kikker ja og nei-spørsmålene sms lån på minuttet veldig rådgivende eksempler fra alle sider av midtgangen, mener jeg det er åpenbart at kongresssms lån på minuttetlemmer har utført leksene sine, og derfor retter de seg mot veldig spisse svar på spørsmål og aldri korrekte aksepterer den identiske utdaterte high-tail.

ADAM SHAPIRO: Gilad, det viser seg å være så snart den dokumentaren ” The Social Jam, “som i virkeligheten hjalp til sms lån på minuttet å vise til de av oss som ikke skriver kode hvordan koden, den alternative utstillingsduken for disse plattformene i virkeligheten fanger oss inn i konsekvent påstanden om dem. Det viste seg å være så snart en spørrekonkurranse til en av konsernsjefene om, tar du ikke vare på å søke å ta vare på oss der lenger og lenger? Og jeg viser meg å være så snart jeg grubler på, denne personen er i ferd sms lån på minuttet å svare på og ikke bruke en. Og da tenkte jeg, gutt, handelsmennene dine blir nødt til å høre den løsningen. Så hvordan påvirker du det som administrerende direktør, nei, vi søker nå ikke å ta vare på oss på plattformen i veldig lang tid, når det egentlig er det de søker å elektrifisere?

GILAD EDELMAN: Det er fullt ut det mest oppsiktsvekkende sms lån på minuttet det som har skjedd sent. Du traff på hovednivå. Ingen kan snappe dette alvorlig. Det stemmer – det trosser all logikk og alle delene alle amerikanere vet om hvordan disse firmaene påvirker hverandre. For at designerte Zuckerberg og Jack Dorsey og Sundar Pichai skal utbryte at de nå ikke produserer penger ved å holde oss til å bruke mer tid på posisjonering. Det er riktig absurd. Hver person vet at det er tilfelle.

Og jeg anser at det faktisk er å plassere disse firmaene. Så det er rimelig moralsk at spørsmålene for sent, for like uten sidestykke til det politiske teatret og kaoset som det viser seg å være så snart, i virkeligheten formidler en mer ekstrem trening på stykket av kongresssms lån på minuttetlemmene av disse underliggende alternative enheter. Og det er faktisk plassering at disse konsernsjefene nå ikke kan skjerme de alternative enhetene. Når du blir spurt, påvirker du at du produserer mer penger ved å holde oss sikksakk på plattformene dine, og så uttaler de nei – når alle amerikanere vet at svaret er ja – det forteller deg noe. De vil faktisk ikke ha en teknikk for å skjerme hva alle amerikanere på dette nivået vet at de gjør.

SEANA SMITH: Katie, jeg er outlandish korrekt når jeg oppfatter ditt synspunkt på det. Jeg mener, etter at vi påvirker hører det– og det er ikke riktig fra disse administrerende direktørene. Vi har dessuten hørt identiske kommentarer produsert av Steve Jobs da han viste seg å være så snart administrerende direktør for Apple. Jeg mener, er det noe du bare synes er oppbyggende? Eller hvorfor påvirker du at vi hører disse fra en rekke tekniske administrerende direktører?

KATIE PAUL: Vellykket, blant problemene som er i virkeligheten er oppmerksomhetsgripende opprinnelig av høringen, det viser seg å være så snart en spørrekonkurranse om hvorvidt konsernsjefene hadde vært under ed, og hvorfor de vil ha råd fra rådgivere hvis de ikke var under ed . Og nå ikke å være under ed evne til at de er i stand til å svare på kongressen så igjen de nyter. Så disse utsagnene om at algoritmene deres for ikke å skyve stammermateriale som skal ta vare på oss på plattformen som beviselig er villedende i virkeligheten, bryr seg ikke om noen stil av konsekvenser, noe som er uunnværlig.

Men mens du tilfeldigvis titter den typen stammemateriale som blir presset, er det åpenbart at disse algoritmene produserer et ekkokammer for radikalisering. Korrigert dagen før for sent, ga Tech Transparency Project ut en fil til angående den ubestridelige sannheten om at Fb nå ikke enklest skyver kundene mot militsstammermateriale, men faktisk lager sider for milits. Det er noe plattformen har blitt møtt sms lån på minuttet gjentatte ganger raskere enn og fredelig ennå ikke har taklet.

ADAM SHAPIRO: Katie , Jeg må øve meg på det, for det var spisse spørsmål. Jeg forsømmer kongresssms lån på minuttetlemmet som viser seg å være så snart jeg ber om det, men sa, utforsk, vi innså at disse nettstedene stengte kvelden. At du tilsynelatende nå ikke vil trekke dem ned til Designate Zuckerberg. Så hva påvirker kongressen påfølgende? Vi har hørt trusselen om å bryte fra hverandre. Men det er år ute. Hva påvirker Kongressen i virkeligheten?

KATIE PAUL: Vellykket anser jeg blant sakene de tar en undersøkelse på gjør – og du produserer av å kikke det sms lån på minuttet avhørslinjen – er å stimulere firmaene til å snappe bort stammematerialet, enten det er gjennom bøter eller forskrifter. Og det kan være forskjellig fokus på å bytte stykke 230.

Men disse firmaene vet at dette kommer. Det er derfor du titter Fb og fortsetter å foaje, og skyver annonser om den ubestridelige sannheten om at de trenger forskrifter. Men mens du tilfeldigvis lærer utpeke Zuckerbergs vitnesbyrd fra sent, vil de totale problemene han foreslår i forbindelse sms lån på minuttet 230 reformen, fredsføre dem for å gjøre ting som de allerede gjør for å takle stamme materiale på plattformen, som alle amerikanere vet at det nå ikke fungerer. Så faktisk må kongressen minimere gjennom dette og produsere åpenbare forstyrrelser fra disse plattformene gjennom deres lobbyarbeid, nå stopper ikke det de søker å elektrifisere i fraser fra Kongressen.

Og jeg mener, du vet, den udiskutable sannheten om at du nettopp dessuten har sett noen utføre USTR og inkludering av brukbart 230 språk i alternative avtaler, avslører at kongressen er på den ubestridelige sannheten som bred teknologi anskaffer for erstatning ruter for å ta vare på denne immuniteten.

SEANA SMITH: Katie og Gilad, følg oss her. Vi må ha sms lån på minuttet oss ​​vår assorterte reporter, Alexis Keenan, her for å korrigere for en miniatyr litt mer dialog angående regelverket og oppsettet vi kryper fra her. Alexis, jeg formidler, hvordan påvirker du det som utvikler seg?

ALEXIS KEENAN: Vellykket, anser jeg som for sent, skjønt , er riktig en forekomst av at den nå ikke utvikler seg så raskt. Og vi har identifisert at det tilsynelatende er et fast nivå, fordi det nå ikke har blitt lagt ut av Kongressen nøyaktig hva rådsangsten er. Vi har nå forskjellige problemer som er lagt ut, men vi er nå ikke på jakt etter en finpuss på nøyaktig hva de har å påvirke om det.

Og så ja, vi har hørt om påstander om at disse firmaene er misbruker deres 230 immunitet ved å designe algoritmer som produserer større uenighet på plattformene, og at de opptrer som smaksgivere enn moralske trosmoderatorer. , og så har vi disse forskjellige problemene som kommer inn og snakker om det tidlige livet og forekommer disse forskjellige veiene, og bevarer dem, og hvordan disse firmaene i virkeligheten fremmer radikalt stammemateriale, blir tidlige i livet ivrige, får dem til å ta vare på i kappen. Fantastiske, forskjellige problemer.

Men ved den endelige analysen, vet du, stykke 230 tillater at disse data-motorveiproduktene og selskapene nå ikke er særlig utgivere. De er unntatt fra det. De påvirker nå ikke sivilrettslig ansvar for å begrense fangstopptak til eller tilgjengeligheten av det de anser for å være kritikkverdig stammemateriale. De er dypeste fester. De kan påvirke det de trenger under denne loven.

Og så forblir quizen – og jeg har ikke hørt den fra noen av spørsmålene og svarene til dette nivået – hva er disse alternativene? Vi begynte å fange opp det en liten bit sms lån på minuttet Zukerbergs forslag. Sundar Pichai har nå ikke blitt presset veldig utmattende på hva Alfabetet eller Google vil påvirke. Og da, unødvendig å utbryte, har du fått Jack Dorsey og Twitter som uttaler: OK, vi legger frem disse gjennomførbare alternativene som oppsettet der kan muligens være stilen til en folkemessig løsning. Så jeg kan muligens bruke dem til å anerkjenne dem i stedet for, hva er alle disse problemene vi har hørt om så gjentatte ganger.

ADAM SHAPIRO : Gilad, er det en løsning vi er i stand til også å kikke fra Kongressen og adressere denne kvalen til algoritmen i den alternative utstillingsdukken som også kan nå ut innen ett år?

GILAD EDELMAN: Vellykket, den mest oppsiktsvekkende tingen som når opp for sent som i virkeligheten fikk meg til å sitte oppe i stol viste seg å være så snart Kongresskvinne Eshoo nesten uheldig sa at hun viste seg å være så snart hun skulle innføre regler som kan forby overvåkingsfremmende. Det er noe jeg har skrevet mye om. Overvåkingsfremmende er et plot for å beskrive det som kontinuerlig kalles atferdsmikrotargeting. Det er utstillingsdukken som er avhengig av å spore deg i hvert eneste oppsett du klatrer online – og frakoblet for det emnet, problemer sms lån på minuttet å sette opp sporing – og deretter påstanden om det fordi konseptet om å gi en hånd din markedsføring .

Og dette er hvordan disse firmaene produserer pengene sine. Fb tjener alle pengene sine ved å servere personlig markedsføring. Og det er produsert av – det er lenge antatt av et ganske lite nabolag av tenkere at å ta bort denne alternative utstillingsdukken kan være den nærmeste tingen til en sølvkule for å løse disse utallige problemene som strømmer fra sosiale sms lån på minuttetier. Og så viser jeg meg å være så snart som å høre et sms lån på minuttetlem av kongressen for sent i virkeligheten foreslå det, fordi rettferdig forbud mot saker nå ikke er noe vi har hørt mye om.

Vi har nå ikke hørt mye om det fra kongressen til dette nivået. Det kan være mer, du vet, krever transparens, eller vi må være i stand til også å objektivere fredelige, reviderte ansvarsprinsipper, eller la oss undersøke, undersøke, undersøke og indirekte vil vi anse noe. Den ubestridelige sannheten om at kongresskvinnen Eshoo skal innføre en faktura, betyr imidlertid ikke at det vil skje. Men når vi må fokusere på omtrent, er det konkrete alternativer, det er det. Og det viser seg å være så snart korrekt foreslått som for sent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *