Vi har alle hørt uttrykket “passiv inntekt” for å brøle hvordan folk kan sette penger ved stolt å eie sameier. Mange amerikanere ville glede seg over å samle penger passivt, men systemet for å bli en utleier kan også være skremmende og komplisert.

Jeg mener, hvor mange folk har sett på å oppmuntre og ønsket at de ikke hadde levert en eiendom etter å ha sett den utpekte oppadgående drivkraften år etter salg?

Og disse som muligens allerede kan være utleiere, kan bli overveldet av kompleksiteten ved å forvalte eiendommer.

En oppstart fra Boston, Knox Financial, har som mål å støtte folkenavn og forberede boligleiekontrakter sms lån på minuttet sin algoritmebaserte for det meste fullstendig plattform, og det har samlet inn $ 10 million serie A for å støtte det videre det målet. Boston-baserte stort sett helt G 50 Ventures ledet det sfæriske, som innlemmet deltakelse fra Greycroft, Pillar VC, 2LVC og Gaingels.

Investeringen bringer hele Knox opp fra begynnelsen i 2018 til $ 14. 7 millioner. Selskapet avsluttet en sfærisk sædkule på 3 millioner dollar i januar 2020, ledet av Greycroft.

Knox sms lån på minuttetstifter og administrerende direktør David Friedman er ikke fremsms lån på minuttet for oppstart. Han baserte for det meste Boston Good judgement – en integrert markedsføringsplattform og tilknyttet markedsføring online selskaper og produkter for faste eiendomskontorer og meglere – i 2016 . Han ga dette selskapet (nå under navnet Propertybase) til Windfall Fairness for en ukjent mengde i 2016.

Knox lanserte plattformen i mars 2020, sms lån på minuttet målet å tilby huseiere som er klar til å overføre “et helt finger-off-system” for å fikse et hus de fascinerer ut i en investeringseiendom. Det hevder videre å støtte utleiere mer uten vanskeligheter og effektivt forberede leiekontraktene sine.

På tidspunktet for frø sfærisk tidlig siste år, pleide firmaet å være lettest i Boston markedet og hadde 50 gjenstander på plattformen. Den jobber nå i syv stater, har “en hel haug” sms lån på minuttet investeringseiendommer på plattformen og fører tilsyn sms lån på minuttet en portefølje på større enn $ 300 millioner.

Så hvordan fungerer det? Når en eiendom er registrert på Knoxs «Frictionless Possession Platform», automatiserer og overvåker virksomheten eiendommens midler og skatter, forsikring, leasing og rettferdig, leietaker- og eiendomsomsorg, bank og faktura.

Knox har videre utviklet en sameieprisings- og fremskrivningsmodell for beregning av investeringsavgiften for avkastning som en eiendom vil legge over tid.

Bildepoeng: Knox Financial

“Vi bygger kjøpmannslaster og praktisk talt gjentatte ganger porteføljene deres mer passende,” snakket Friedman om. “Hvis noen er fascinerende eller oppdrivende, er vi i stand til å gjøre eiendommer til fantastiske ROI-fabrikker eller pengesirkulasjon.”

Selskapets inntektsmodell er enkel.

Når en greenback av leie treffer via maskinen vår, holder vi en krone,” instruerte Friedman TechCrunch. “Vi tilpasser våre sysler sms lån på minuttet våre potensialer. Hvis det ikke kommer noen ansatt, tjener vi ikke lenger penger. Eller hvis en leietaker ikke betaler leie, setter vi ikke penger. ”

Knox planlegger å bruke sin nye hovedstad til å fortsette å utvide geografisk og få bevisstheten til flere folk.

“Vi ønsker å endre oss til en de facto plattform for jevn oppkjøp og besittelse av eiendomsinvesteringer,” snakket Friedman om. “Og vi må være ving til ving for å virkelig sette det for alle. Så vi er likevel veldig tidlig i vår forbedrede bane. ”

Bob Hower, sms lån på minuttetstifter og sms lån på minuttetskyldig i G 20 Ventures, delte at uker etter at han begynte på college, hadde han gitt en fikseringsoverdel sms lån på minuttet mors støtte. En uke etter avsluttet oppussing etablerte han boligen på markedet. I løpet av de neste fem månedene reduserte han trinn for trinn den utpekte fordi markedet ble mykere, og i noen motsetning ga eiendommen en inntekt.

“Det huset nå kan muligens kreve mange av det jeg betalte for det,” husker Hower. “I ettertid var feilen jeg gjorde, å bestemme meg for å selge boligen i noe henseende.”

Som har hjulpet Hower å verdsette det han beskriver som en “lesbarhet å tenke” i Knoxs industrielle modell.

“Hadde Knox eksistert for noen år siden, ville jeg uten tvil likevel ha den fikseringsoverdelen jeg ga etter college,” snakket han om. “Investeringsplattformer som Betterment har kollapset mange rådgivnings- og optimaliseringshandlinger til en enkel single-signal-on-leverandør, og Knox er det første selskapet som praktiserer denne formmodellen for å investere i faste boliginvesteringer.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *