En av de aller mest oppsiktsvekkende, plagsomme aspektene for nyetableringer og mindre selskaper er å opprettholde en stillingsoppgave som tilsvarer bokføring og skattehåndtering.

QuickBooks, det ser ut til at korrekt ikke reduserer det kontinuerlig.

Tre-gangs sms lån på minuttetstiftere Waseem Daher, Jeff Arnold og Jessica McKellar dannet Pilot sms lån på minuttet oppdraget om rimelig å gi back-space av jobbtjenester og produkter til oppstart og SMB. sms lån på minuttet større enn 1, 10 utsikter, har det oppnådd ekstrem trekkraft over tid. Og Pilot har nå dessuten kjøpt validering fra noen store investorer. På fredag ​​introduserte selskapet en $ 100) million sekvens C som doblet selskapets verdsettelse til $ 1,2 milliarder.

Bezos Expeditions – Amazon-grunnlegger Jeff Bezos 'ikke-offentlige finansieringsfond – og Whale Rock Capital (en $ 10 milliarder hedgefond) ledet runden, som dessuten inkluderte deltakelse fra Sequoia Capital, Index Ventures, Legitimate Ventures og andre.

Stripe and Index Ventures ledet Pilots $ 80 million sekvens B i april 2019. Den mest moderne finansieringen bringer selskapets komplette finansiering opp til mer enn $ 158 millioner siden starten 2019.

Stiftelsesteamet har helt sikkert en imponerende musikkfortelling, etter å ha grunnlagt og levert to gamle selskaper: Ksplice (til Oracle) og Zulip ( til Dropbox).

Pilotens tonehøyde er klar større enn riktig verktøy. Bedriften kombinerer verktøyet sitt sms lån på minuttet regnskapsførere for å lage ting som tilsvarer å presentere “CFO-selskaper” for små og mellomstore selskaper uten et stabilt finansteam. Det gir dessuten månedlig variansprognose for alle sine bokføringsutsikter, og tjener faktisk som en kontroller for disse selskapene, for at de skal ta større beslutninger om budsjettering og utgifter.

Det hjelper dessuten selskaper sms lån på minuttet å berge adgang til mindre alternative skattekreditter de kommer til å være ærlige nå, men ikke inneholder annet kjent om.

Siste år utførte Pilot mer enn 3 milliarder dollar i bokføringstransaksjoner for potensielle kunder, som varierer fra oppstart før inntjening til større selskaper sms lån på minuttet større enn $ 30 millioner av inntektene i året. Utsiktene består av blant annet Inch, R2C og Pathrise.

Pilot har dessuten blekket en kjede av samarbeidsannonsering og markedsføringspartnerskap sms lån på minuttet selskaper som tilsvarer American Say, Bill.com , Brex, Carta, Gusto, Rippling, Stripe, SVB og Techstars.

Sarkastisk sier Pilot at den ønsker å være “AWS for SMB backoffice.” (Faktisk startet sms lån på minuttetstifter Waseem Daher sin karriere som praktikant hos Amazon). Plasser bare, Pilot ønsker å stjele omsorg for alle disse bakrommet av arbeidsoppgaver, slik at selskaper kan fokusere ekstra på opplyst og et hit alternativ.

Pilot strever for å presentere en “uhørt kundeopplevelse”, som speiles i den ubestridelige sannheten som er større enn 100% av bedriftens suppleant blir presset av henvisninger fra kunder og organisk hobby, for å opprettholde sms lån på minuttet Daher.

Whale Rock-partner Kristov Paulus sa at kundesupportopplevelsen sms lån på minuttet hvite hansker og Pilots “moderat konstruerte” verktøy gjør en imponerende blanding.

“Vi gleder oss til å støtte Pilot i deres fantasifulle og prescient for å gi plass til jobbtjenester og produkter så lett å bruke, skalerbar og allestedsnærværende som AWS har sms lån på minuttet skyen ,” han sa.

Pilots oppdrag jogger mitt minne om ScaleFactor's, en Austin-basert stort sett stort sett oppstart som samlet inn $ 158 millioner på et år raskere enn det krasjet og brant . Men variasjonen i dette tilfellet er at Pilot ser ut til å inneholde lykkelige potensielle kunder.


Early Stage er den fremste “how-to” -turneringen for oppstartsentreprenører og investorer. Du vil høre på førstehånd hvordan bare noen få av de mest hit-grunnleggerne og VC-ene tjener selskapene sine, bærer penger og ordner porteføljene sine. Vi vil skjule alle aspekter av bedriftsbygging: Fundraising, rekruttering, salg, produktmarkedskamp, ​​PR, reklame og markedsføring og sporbygging. Hver økt har dessuten innebygd seers deltakelse – det er betydelig tid innlemmet for spørsmål og dialog om seerne. Direkte kode “TCARTICLE” i kassen til berging 20% avslag på billetter riktig her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *