Det er ikke lenger noe luksuriøst for hot tech-aksjer som er passende nå, men strateger forteller indirekte om at det vil byttes fordi fornuft sier at det godt kan være reservert .

Så igjen, mangelen på luksuriøsitet for teknologi, øker påtakelig når posisjoner blir kuttet midt oppover i 10 – årlige avkastninger og rotasjon til kursandeler.

Fondforvaltere senker sin tekniske vekting til det laveste lubne dilemmaet siden januar 2021, som svar på et helt uvanlig blikk ut av dette uke fra Bank of The United States. Blikket snublet over det mens 34% av fondsforvalterne var klar over å være langvarig tech som en fullsatt bytte, er tallet provoserende nedgang fra 250% som ble spurt i september. 24.

Den betydelig baisse oversikten over teknologi på veien viser merkbare salg av bekreftede teknologivinnere denne forrige måneden.

NYSE FANG + -indeksen – som sporer ytelsen til husholdningsnavnet tekniske aksjer som Facebook , Apple og Tesla — har falt 8% siden den traff en fil som lukket for mye den februar. 19. Noen spesielle personteknologiske salg var ekstra skurrende. Tesla-aksjene er nede 13% innen en måned , Salesforce er av 14% og Zoom har kastet 24%.

“I kjernen av den langvarige teknologien som gjennomgår avhandlingen, er overdreven flygende tech-aksjer overfylte navn sms lån på minuttet ødelagte teknikker, og ingen ærverdige verdsettelser gir noe bedre,” mener Wedbush-teknologanalytiker Dan Ives, som legger til det handelsmenn er vitne til er en “smertefull, brutal verdivurderingsfordøyelsesintervall. “

Smertefullt absolutt.

Bullish bias in tech

Men det er langsiktige åpenbare katalysatorer i spill for tekniske aksjer som godt kan gå tilbake til fokuspunktet raskt gitt rimeligere verdsettelser, peker strategene ute. Det mest skarpe er det pågående skiftet til skyen. Det er en overgang som er mest spennende å øke sms lån på minuttet selskapets budsjetter som løsner opp pandemien og en pivot til hybrid arbeidskraft.

“I dag estimerer vi 35% av arbeidsmengden er på skyen sms lån på minuttet en dobling av arbeidsmengden på skyen forventet av 2023) hele prosedyren som gjennom virksomhetslandskapet på en peer-popping-bane. Mens verdivurderinger vil fortsette å være en emosjonell okse / gjennomgå debatt, grunnleggende utvikling i horisonten for disse neste ekspertise teknologiene er uhørt da denne 4. industrielle revolusjonen begynner å ansette, beholder Ives.

Bjørnene er ute på tekniske aksjer.

Ives er utrolig bullish på DocuSign , ZScaler, Microsoft, Salesforce og Nuance som utfører på passet til skyen.

I mellomtiden tid, gir en historisk spion på teknologivurderinger og økonomisk utvikling en bullish bias i tekniske navn over et utvidet tidsintervall.

“Siden 1947, har den årlige ekstraavkastningen i kompetansesektoren vært 2,7% høyere (dvs. 3,4% versus 0,7%) når riktig BNP-utvikling var over gjennomsnittet når satt ved siden av når det var under gjennomsnittet, “fasetter The Leuthold Community Chief Finance Officer Jim Paulsen.

Paulsen – en markedshistoriker i lang tid – ville ikke lenger stoppe der for å prøve å sin sak for teknologi.

Han legger til, “Siden 1950, tekniske aksjer tror trives da 10 -årets obligasjonsrente har vært lavere enn 5%, og slo det endelige markedet sms lån på minuttet et 5,8% årlig tempo og overskridelse 80% av tiden. For alle kvartaler siden 1950 da obligasjonsrentene mener økt, overgikk Tech-aksjen i gjennomsnitt sms lån på minuttet et 4,9% årlig klipp mens det endelige aksjemarkedet etterfølges sms lån på minuttet et gjennomsnitt på årsbasis 1,8% i løpet av kvartaler når rentene falt. ”

Brian Sozzi er et redaktør-kolossalt og anker hos Yahoo Finance . Forbered Sozzi på Twitter @ BrianSozzi og på LinkedIn .

Hva er varmt fra Sozzi:

 • Cigna administrerende direktør på moten for helsevesenet opp-pandemi

  • Raketselskaper Administrerende direktør: hvorfor økende kostnader c burde vel ikke lenger svak boligøkning

  • AutoNation CEO: vi har ikke noen planer om å avgjøre bitcoin adore Tesla

  • NBA kolossale Ray Allen: hvordan landet godt kan komme sammen og sette Trump

  • Grammy-prisvinner Ciara: akkurat her er mitt håp for landet

  • Melinda Gates: vi gir $ 250 millioner ekstra til COVID – 19 hjelpearbeid

   • kolossale OL Michael Phelps: COVID- 20 pandemi har ikke vært alle smil for meg

   Trodde Yahoo Finance opphold progra mming on Verizon FIOS channel 604 , Apple TV , Amazon Fire TV , Roku , Samsung TV, Pluto TV og YouTube . Online ansetter Yahoo Finance på Twitter , Facebook , Instagram , Flipboard , SmartNews og LinkedIn.