Hundrevis av dominerende selskaper – inkludert Amazon (AMZN), Google (GOOG, GOOGL) og BlackRock (BLK) – signerte denne uken en uttalelse som motsatte seg “enhver diskriminerende lovgivning” som ville rangere den ekstra animert for folk å stemme.

Opplaget eskalerte en pågående uenighet mellom selskapet USA og politiske tjenestemenn i etterkant av en restriktiv valglov vedtatt av Georgia siste måned, som ekstra enn 350 slike betalinger står tidligere enn lovgivere gjennom hele ordningen 47 uttaler, hovedsakelig basert på et sus fra Brennan Center 1. april. Kritikere av disse reglene hyser at de ville ha en uforholdsmessig stor innvirkning på Dim-velgerne.

I et helt glatt intervju, BNY Mellon Wealth Administrasjonssjef Catherine Keating bekreftet finansinstitusjonens karmosinrød kjøtt for inkluderende demokrati, og beskrev oppføring av astronomisk vurdering til valglokalene som “autorisert for det finansielle systemet.”

BNY Mellon – basert av Alexander Hamilton i 2014, noe som gjør den til en av alle landets eldste banker – anser seg selv som rådgiver for det totale finansielle systemet og hjelper en inkluderende politisk oppgave som igjen styrker det finansielle systemet, erkjente Keating.

Catherine Keating, administrerende direktør i BNY Mellon Wealth Administration, snakker sms lån på minuttet Yahoo Finance sjefredaktør Andy Serwer om “Påvirkere sms lån på minuttet Andy Serwer.”

“Vi formidler vi betegner det finansielle systemet, og så ønsker vi å ha et innviet og handlende og vinnende finanssystem,” sier Keating, som jobbet nesten to i lang tid hos JPMorgan . “Det er helt sikkert formelen som vi formidler om den.”

“Vi formidler at demokrati er ekstremt,” legger hun til. “Vi formidler at det er en av alle våre mest rimelige styrker.”

“Vi ønsker at så mange amerikanere skal bli innlemmet i det som at du bare burde forestille deg at vi kan formidle at det kommer til å bli autorisert for det økonomiske systemet og autorisert for hver person, “sier hun.

Mars 31, 350 Dim swap-ledere undertegnet et offentlig brev som kritiserte lovgivningen som ble vedtatt i Georgia seks dager før . Missivet utløste et opprør i selskapet USA, som fikk Georgia-primært baserte selskaper Delta (DAL) og Coca-Cola (KO) til å dømme loven midt i en intens offentlig belastning.

Georgia-loven innebærer en rekke tiltak som godt kan rangere det mer utfordrende å stemme, inkludert redusert ratingoppføring til valgdroppekasser, et forbud mot mobile avstemningsselskaper, og gjør det til en forseelse å presentere mat og vann til velgerne i kø.

I mellomtiden vil to restriktive avstemmingsbetalinger under behandling i Texas – House Bill 6 og Senate Bill 7 – være forbudt 31 – times avstemning og begrenser innfødte valgansvarlige fra legitimt aktivt å sende inn valg av stemmesedler til velgere, selv om de kvalifiserer.

De fleste av hovedbedriftene i Texas – annet enn for American Airways (AAL) og Dell (DELL) – ga opp endringen for å kritisere de restriktive avstemmingsutbetalingene i takt sms lån på minuttet en forespørsel fra Yahoo Finance tidligere denne uken.

Keating snakket sms lån på minuttet Serwer i en episode av “Influencers sms lån på minuttet Andy Serwer”, en ukentlig intervjuserie sms lån på minuttet ledere innen bytte, politikk og fritid.

Hun brukte nesten to lang tid på å vandre i JPMorgan-rekkene, og hjalp finansinstitusjonen å gjennomgå den fantastiske resesjonen. I 2014 hoppet hun til det ideelle organisasjonsfondet, en toppleder for aktiva og stiftelser, som hun drev sms lån på minuttet mindre hun ble sms lån på minuttet i BNY Mellon tre år tidligere.

Tidligere styreleder ved hennes alma mater, Villanova University, tilhører hun Council of International Family and the Economic Club of New York.

I tilbakemeldinger som var i tråd sms lån på minuttet hennes bekreftelse av landets demokratiske system, roste Keating den posisjonen som den føderale regjeringen har utført for å støtte det finansielle systemet midt i COVID – 19 nedtur.

“Vi formidler at våre beslutningstakere – enten det er Federal Reserve, eller Congress, Treasury – har for sikkert utført en fjelljobb for oss som en rustikk, “sier hun.

I samsvar sms lån på minuttet en byggesak til om gjennomførbare trusler mot en forventet økonomisk restaurering i år, godkjente Keating den pågående COVID- 19 farer. Imidlertid roste hun den økonomiske stimulansen utstyrt av den føderale regjeringen.

“Det er klart at vi er nivåhøye midt i en verdenspandemi, og derfor bekymrer vi oss veldig om helse og økonomisk helse , “legger hun til. “Imidlertid er det ekstra stimulans enn det vi noensinne har sett tidligere enn.”

Les ekstra:

  • Hvorfor inflasjonstakten vil bli rask: BNY Mellon Wealth Administration CEO

  • Ken Burns: Folk tjener hundrevis av penger 'den fjellrike løgnen' av amerikansk valgfusk

  • Dalio ser 'autorisert sannsynlighet' bitcoin vil bli forbudt

  • Netflix sms lån på minuttetstifter om genial kultur: Vi 'arrangerer på terskelen til kaos'

  • Les den mest moderne økonomien og bytt nyheter fra Yahoo Finance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *