Brian Belski, BMO Capital Markets Chief Funding Strategist, sluttet seg til Yahoo Finance for å vurdere hvordan inflasjonsproblemer påvirker markedet.

Video Transcript

SEANA SMITH: La oss snakke sms lån på minuttet hensyn til markedene som breder ned i dag på memoir of you er tilsynelatende å ta et søk etter sms lån på minuttet tap alle enheten gjennom tavlen, aksjer som glir etter at inflasjonstallet hopper til det perfekte nivået som vi ser på 13 år. Vi ønsker å heve i Brian Belski. Han er BMO Capital Markets Chief Funding Strategist. Og Brian, vi søker inflasjon som tydelig skremmer kjøpere denne dagen, eller ikke er det en bred årsak til at vi ser den intelligente sirkulasjonen til nedsiden, spesielt i en rekke av disse brede teknologinavnene. Fra din forespørsel, selv om det klart og tydelig er tilgjengelig på debatten der, har vi snakket om det. Du og jeg inneholder virkelig denne diskusjonen i forrige om hvorvidt dette vil fortsette å øke trenden og om denne sirkulasjonen er riktig her å ta vare på eller ikke. Hva skaper du er enig sms lån på minuttet akkurat nå?

BRIAN BELSKI: Takk for at du har oss, Seana, og eller ikke er det stort å være på Yahoo. Og jeg hører støtte til 1994. Ben Stiller regisserte en film kjent som “Actuality Bites”. Og sannheten biter markedet akkurat her denne dagen. Men det er utvilsomt ikke en smak vi ikke visste at dette ble til. Og jeg formidler det aller beste sms lån på minuttet hva markedet gjør den dagen som er gått og denne dagen er, eller nå fokuserer det ikke for mye på det som allerede har skjedd når det gjelder inflasjon og stille er ikke alltid virkelig adresserer avgang og strømmer, la oss nevne det, av momentum type shopping og salg på avslutningen, la oss nevne det, tre til seks måneder.

Husk, jeg formidler oppmerksomhetsunderskudd dysfunksjon i vår bransje , den strategien for pengeprodukter og selskaper, glemte vi at Fed i august for hele Jackson Gap-forsamlingen endret sitt mandat i hvordan eller ikke den søker å søke etter ildsjeler og beveget seg langt fra inflasjon og mot sysselsetting. Det må inneholde antydet at alle individer og deres morbror, søster, fetter og onkel at inflasjon blir varmere enn alle individer trodde.

Og det ga innflytelsen at vi glemte det på memoaret. av vi har vært for opptatt sms lån på minuttet tanke på valget. Så ble det for opptatt i forhold til den blå bølgen. Så ble det inflasjonsfrykt, og vi inneholder manglende verdi. Det som er så oppsiktsvekkende ved dette, Seana, er at vi hatet markedet hele systemet opp. Og vi avskyr stille at markedet er nede på nesten 2% denne dagen.

Så vi formidler at dette er en mulighet. Vi formidler kjøpernes ønsker om å være forskjellig fra hele enheten gjennom så mange sektorer, mens vi spesialiserer oss i de følgende 6 til 12 måneder, ja, på ekstra sykliske områder, nyter økonomi, skjønnsmessig forbruker, forsyninger og industri. Men dette er på tide å variere fødsel din nettleserliste i teknologi. Akkurat her er det ikke tid for å selge teknologi. Du ønsker å være ekstra balansert for porteføljene dine generelt. Og la oss nå ikke bekjempe Fed, Seana. La oss nå ikke bekjempe Fed. Det kommer til å bli valgt gjennom hele dette ene året og antagelig hele det påfølgende året.

ADAM SHAPIRO: Så på samme tid som du ikke trener mot Fed, prøver jeg for øyeblikket at du bare reviderte din 2021 S&P 500 avtrykk og EPS-mål økte. Så jeg hører alt du tilsynelatende skal kunngjøre. Jeg har hatt selskap som svarer til at du og andre trener, søker etter, henter klar for en korreksjon etter all sannsynlighet i sommersesongen. Men ved utgangen av dette ene året vil S&P være stille, 200 og til og sms lån på minuttet økt. Er det også effekten du tilsynelatende skal lede?

BRIAN BELSKI: Absolutt, og du vet, vi ' er nå ikke markedstimere. Vi ønsket å holde nåtiden ute etter dagens anledninger, men vi holder den utenfor dagen lenge siden. På grunn av er vi igjen langsiktige kjøpere. Og jeg er temaet sms lån på minuttet så mange strateger og økonomer, helt ærlig, at de på ingen måte har satt hele enheten gjennom bordet fra en investor. Og vi har den veldig riktige formuen sms lån på minuttet å jobbe sms lån på minuttet ni aksjeporteføljer. Og vi tar en titt på sms lån på minuttet kjøpere den totale tiden. Og sant, vi gjør feil.

Og for å starte, er det tilrådelig å sette seg ned alle enhetene fra investor og virkelig innse hva de kjemper gjennom når det gjelder investering. Og på lang sikt handler dette ikke alltid om dags shopping og salg av aksjer. Akkurat her handler det om å investere. Og vi formidler langsiktige aksjer økes. De er betydelig økt tre år fra nå enn de er i dag. Og vi formidler USA og Nord-Amerika, avslører, vil fortsette å booke systemet, Adam. Akkurat her handler det om inntektsvekst. Og inntektene gjorde jobben sin.

Gitt sannheten om at vi er i et trangt lite tidsbegrenset informasjonsvakuum, ingen Fed-forsamling frem til juni, ingen inntjeningsinfo, virkelig til juli , det ble ikke noe spørsmål om at markedet ønsket å smelte. Og dette er samtidig som du tilfeldigvis samler, når ting er vanskeligere. Du fanger ikke og river markedet. Du plukker opp samtidig som du tilfeldigvis inneholder, fikk en mulighet når ting blir grove. Og ting inneholder tydeligvis en trang bit ekstra grov denne uken.

SEANA SMITH: Brian, en del til som du bare innlemmet i den nåtiden, oppgraderte du S & P-styrkesektoren til markedsvekt fra undervekt. Hvorfor har styrke – det har tydeligvis vært en underperformer tidligere, men hvorfor søker det ekstra imponerende for deg nå?

BRIAN BELSKI: Effektivt, forbrukssmart, Seana, har sjokkert oss, men komponentene vi har, setter pris på rørledningen du bare snakket om på toppen av det publiserte. Imidlertid, gi et år i fortiden omgjort til langt utstrakt forespørsel. Og nå er forespørsel og levering omtrent balansert. Og jeg formidler det er en veldig bred avtale. Og jeg lager megler som gitt den brede returen i olje, jeg utvikler nå ikke megler vi inneholder har så mye å sirkulere herfra. Jeg formidler det store flertallet av oppsiden blir utført.

Det er derfor jeg ønsker å fokusere ekstra på brede kontantdragtransportnavn. Amerikanske styrkeselskaper er ekstra avhengige av verdien av olje. Derfor har de opptrådt så ordentlig de siste 12 månedene. Men husk, eller ikke er det 3% av markedet. Og for å starte deg er det tilsynelatende å snakke en rekke aksjesmak Apple eller Amazon, som er riktig pluss 5% av markedet alene. Så, vet du, på slutten av dagen, vil du kanskje stille deg ivrig i styrkeandeler? Ja, du ønsker å være ekstra nøytral, men det er virkelig 3% av porteføljen din.

SEANA SMITH: Brian Belski , hele tiden enorm å instruere sms lån på minuttet deg, BMO Capital Markets Chief Funding Strategist. Vi tar en titt på deg igjen snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *