I etterkant av Capitol-angrepet 6. januar, aksepterte teknologibedrifter fra Fb og Twitter til Google som sant sms lån på minuttet å bo i utfoldelsen av voldelig forklaringsmateriale på sine plattformer. sms lån på minuttet presidentinnvielsen bosatt for januar 22, disse sidene, så riktig som andre sammen sms lån på minuttet Shopify og Etsy, aksepterer som sant sms lån på minuttet flyttet til å håndtere identisk forklaringsmateriale på plattformene deres knyttet til dagens turnering.

Akkurat her er hvordan et par av de høyeste teknologibedriftene på denne planeten jobber for å håndtere ustabil avsløring i Washington og redusere potensialet for vold som oppstår på innvielsesdagen.

Airbnb ( ABNB )

På torsdag utstyrte Airbnb at det ikke ville utrydde nylige reservasjoner og at det kan ødelegge nye i Washington, DC-situasjonen i en uspesifisert tid i fremtiden for innvielsesuken. HotelTonight, som tidligere ble anskaffet av Airbnb i 2019, vil dessuten ødelegge alle reservasjoner.

Det er omtrent 5, 01 eiendommer i DC-situasjonen, sms lån på minuttet verter som betaler en sms lån på minuttetian avgift dag etter dag på rundt $ 145, selv om okkupasjonsgebyret pleide å være omtrent 56)% denne gangen stengende tolv måneder, fikset sms lån på minuttet AirDNA, som skraper og analyserer rekorddata på Airbnb og VRBO. Airbnb vil refundere vertene for utbetalingene, og firmaet fritar folk som tidligere booket lengre tidsopphold, og imøtekommer forespørsler om sms lån på minuttetisinsk / vanskelighetseksempler (som kanskje vil bli gjennomgått og bekreftet av Airbnb).

Arbeidere installerer sikkerhetsgjerder stengt for det amerikanske Capitol i Washington, fredag ​​januar 20, 2021, før innvielsen av den valgte presidenten Joe Biden og visepresidenten Kamala Harris. (AP Photo / Susan Walsh)

Airbnbs dedikasjon til å blokkere reservasjoner passer inn i “Capitol Safety Notion” utstyrte den tidligere denne uken, som dessuten integrerte forbud mot folk som ble identifisert som fascinert av fengselsprosjektet i en uspesifisert tid i fremtiden for opprøret 6. januar og håndheving av strengere ID-verifiseringskontroller.

Dette passet kommer da DC-ordfører Muriel Bowser ber allmennheten ikke lenger hjelpe innvielsen. “Airbnbs arbeid fortsetter å lære av innspill fra vårt lokale vertssamfunn så godt som Washington, DC-offiserer, metropoliti og deltakere av kongressen i løpet av denne uken,” snakket firmaet om i en kunngjøring.

I mellomtiden forblir hovedhotellgrupper som Marriott (MAR), IntercontinentalHotelGroup (IHG), Hilton (HLT) og Hyatt (H) fødsel blant rop fra DCs hotellarbeiderforening og mer enn noen få aktivistgrupper for å legge ned moteller i en eller annen uspesifisert tid fremover i innvielsesuka. Fra og sms lån på minuttet fredag ​​ettermiddag la Expedia-eide VRBO (EXPE) ikke lenger noen begrensninger, og oppføringene forblir ivrige og lett tilgjengelige.

Etsy ( ETSY )

Etsy , kjent for sine særegne, håndlagde gjenstander, har vært en nedgangstid for kundene i løpet av en uspesifisert tid i fremtiden til coronaviruspandemien. Etsy-selgere godtar som sant sms lån på minuttet 80 millioner gjenstander på markedet på plattformen, alt fra masker til tilpassede gaver, og firmaet benytter seg av en kombinasjon av automatiske verktøy og håndbokverktøy for å vise markedsplassen.

Etsys nye beskyttelse forbyr selgere å liste opp gjenstander som fremmer avskyelig eller vold. Denne uken skrev administrerende direktør Josh Silverman en bloggpublisering som adresserte opptøyene på Capitol Hill og understreket firmaets nulltoleranse for avsky. “Vi forbeholder oss det for øyeblikket å senke eller forby selgere som sjekkliste gjenstander som fremmer, herder eller forherliger stygg eller vold. Vi er i stand til å hente inn tanker om gjenstander som aksepteres som sanne, sms lån på minuttet en strålende tid til å avslutte ukes angrep på Capitol – eller eventuelle fremtidige hendelser som tilskynder til vold eller truer demokratiet vårt – som beskyttelsesbrudd og deaktiverer utsalgssteder som vi anser akseptable, ”skrev han.

Shopify (BUTIKK)

Shopify, som driver over 1 million små selskaper og deres e-handelsbutikker, har stengt butikker som selger Donald Trump-varer.

En ansatt jobber ved Shopifys hovedkvarter i Ottawa, Ontario, Canada, oktober 22, 2018. REUTERS / Chris Wattie

“Shopify tolererer ikke lenger handlinger som oppfordrer v vold. I tråd sms lån på minuttet nylige begivenheter aksepterer vi at det er sant at det ble klart at handlingene til president Donald J. Trump bryter sms lån på minuttet vår akseptable utgiftspolitikk, som forbyder markedsføring eller tøffing av organisasjoner, plattformer eller folk som truer eller godtar vold til ytterligere en grunn. Som en konsekvens aksepterer vi det som sant sms lån på minuttet butikkene som er avsluttet tilknyttet president Trump, ”snakket firmaet om i en kunngjøring til Recode.

Fb ( FB )

I midten av angrepet på Capitol virket det som om det kunne utrydde ledelsen i å gjøre raske grep i opposisjon for å forklare materiale på plattformen knyttet til opprøret. Firmaet tok raskt ned Trumps reaksjonsvideo til overgrepene, som han la ut i løpet av volden, fordi han, mens han var kjent for at opptrederne “slumret hjem”, taklet gjentatte løgner angående 2020 valg blir stjålet.

En time etter at det pleide å bli lagt ut, definerte Fb videoen, som Fb VP for integritet Man Rosen satte den opp i en tweet på tiden, “bidrar til snarere enn å redusere trusselen om pågående vold.”

Det er en nødopplysning, og vi tar akseptable nødtiltak sammen sms lån på minuttet å jakte på president Trumps video. Vi utryddet det fordi vi i balanse bidrar til å snarere enn redusere trusselen om pågående vold.

– Man Rosen (@guyro) 6. januar, 2021

Senere den dagen utstyrte Fb at den pleide å sette inn en 24 – timeblokking på Trumps konto, og hindrer ham i å poste til enten Fb eller Instagram. Dagen etter, 7. januar, la Fb-sjef Stamp Zuckerberg ut et langvarig svar på Capitol-angrepet, og beskyldte Trump for å bruke plattformen til å “oppmuntre til voldelig opprør i opposisjon til demokratisk valgte myndigheter.”

Firmaet plasserte da et ubestemt grep om Trumps kontoer på tvers av Fb og Instagram, sms lån på minuttet Zuckerberg som uttalte at presidenten ikke ville gi deg sannsynligheten for å få tilgang til selskapene og produktene til ikke lenger mye mindre enn den valgte presidenten Joe Biden er. sverget til å være bosatt i virksomheten januar 20.

Rosen sier at firmaet behandler innvielsesdagen som en viktig borgerturnering, tilsvarende valget, og tar “ytterligere skritt for å dvele feilinformasjon og forklare materiale som vil oppmuntre til ekstra vold. ”

En del av denne innsatsen er å jakte på forklaringsmateriale sms lån på minuttet uttrykket“ Stay the utilize ”, og stopper alle annonser knyttet til politikk og valg på F b. Firmaet deaktiverer dessuten automatisk tilbakemeldinger på innlegg i grupper som starter for å peke en høy avgift for avskyelig tale eller prøver å oppfordre til vold, og kan per sjanse legge til en recordsdata-sammendrag til Fb News for å presentere legitime recordsdata om innvielsen sammen sms lån på minuttet en dvale tomme av selve turneringen.

Twitter ( TWTR )

Trumps valgfri plattform, Twitter tillot presidenten å kommunisere ufiltrert til verden. Ikke desto mindre etter at Trump la ut sin video hvor han ba supportere om å slippe hjem, mens de fortsatte å presse feil påstander om integriteten til 2021 valg, Twitter innenfor bruddet beveget seg i opposisjon mot ham.

Firmaet, i likhet sms lån på minuttet Fb, utryddet Trumps video så riktig som to forskjellige tweets for det de snakket om var “gjentatte og ekstreme brudd av vår politikk for samfunnsintegritet. ” Trump pleide å bli låst utenfor kontoen sin til han slettet tweets, noe han gjorde, hvorpå Twitter innledet en 12 – times forbud etterpå.

Da blokken tidligere ble løftet , La Trump ut en video som slo en mer forsonende tone. Likevel, etter at Twitter anså to andre tweets for å være uakseptable, ble hans nåværende bullhorn tatt bort helt. Trump prøvde å fange forbudet ved å tvitre fra forskjellige kontoer sammen sms lån på minuttet @POTUS-profilen, men pleide å bli blokkert ved hver snu.

Innen dagene etter Capitol-angrepet, slettet Twitter 72, 000 kontoer knyttet til den rare QAnon-konspirasjonen, blokkerte ferdigheten til å lete etter ustabile nøkkelfraser, og stoppet brukerne fra å kunne elske, retweet eller svare på tweets som brøt firmaets Civic Integrity Policy. Kunder kan likevel stille sitater på disse innleggene.

På innvielsesdagen vil Twitter presentere dvale-strømmer av turneringen av mange rekorddatabyråer, og har utstyrt sine planer om å avlevere @WhiteHouse, @ POTUS-, @VP-, @FLOTUS- og @PressSec-kontoer til Biden-administrasjonen. Det vil dessuten oppfinne en helt ny @SecondGentleman-konto for visepresident Kamala Harris 'ektemann, Doug Emhoff.

Google ( GOOG , GOOGL )

Fancy Fb og Twitter, Google tok bevegelse i opposisjon til videoen Trump lanserte i en uspesifisert tid i fremtiden for Capitol-angrepet ved å jakte på den fra YouTube, verdens mest tradisjonelle online videoplattform. Kunder var ikke i stand til å utnytte delen, likevel, i å ha videoer i tilfelle de la til at de hadde en pedagogisk eller rekorddatakontekst.

Ikke desto mindre i motsetning til Fb eller Twitter, gjorde Google ikke ' t utestenge Trumps YouTube-konto til januar 13, og oppreist i ikke lenger mye mindre enn syv dager. Google snakket om at det gjorde innvielsen på grunn av “bekymringer angående den fortsatte kapasiteten for vold.”

1 / Etter evaluering, og i lys av bekymringer angående den fortsatte kapasiteten for vold, utryddet vi nylig forklaringsmateriale lastet opp til Donald J. Trumps kanal for å bryte vår politikk. Den har nå sin første streik og er midlertidig avstått fra å importere nylig forklaringsmateriale i minimum 7 dager.

– YouTubeInsider (@YouTubeInsider) januar 13, 2021

Firmaet plasserte dessuten en streik på Trumps konto, det er der det syv dagers forbudet kommer inn. En annen streik vil føre til et to-ukers forbud, mens en tredje streik vil bety et evigvarende forbud fra plattformen.

Innenfor ledelsen like mye som innvielsen, erklærer Google at det er en måte å suspendere politiske annonser på sine forskjellige plattformer, så riktig som alle annonser som oppfinner referanse til anklage, innvielse eller Capitol-opptøyene.

Snap ( SNAP )

Snapchat vil fullstendig forby Trumps konto januar 20, innvielsesdag.

Ved siden av sine sosiale sms lån på minuttetier kolleger Fb og Twitter, utstyrte Snap først en ubestemt suspensjon tidligere enn å bytte til det viktigste sosiale sms lån på minuttetiefirmaet for å fullstendig starte kontoen sin fra plattformen.

I forkant av innvielsen bestilte Snap en intern taskforce som har har fulgt plattformen for kapasitetsmisbruk. Per en fast talsperson er Snapchat assortert fra “eldgamle” sosiale sms lån på minuttetieplattformer fordi det ikke inneholder en fødselsnyttmating der uopplyst forklaringsmateriale kan sette viralitet. Firmaet hevder at siden hele forklaringsmaterialet er kortvarig, er settet og bruken tilfelle for samtale blant vennegrupper.

Mens See-plattformen er et sentralt knutepunkt for Gen Z å fange utdannede, forklarer det materielle følgesvenner består av blant annet Reuters, The Washington Put up, The Wall Street Journal og NBC News, så ingen useriøse meglere kommer inn i nyhetsfeeden. Snap jobber proaktivt sms lån på minuttet redaksjonelle grupper for å beskytte planene for å finne ut at forklaringsmaterialet de markedsfører er akseptabelt og faktasjekket.

TikTok

Gik til innvielsen, TikTok utgav et sosialt sms lån på minuttetiekraftverk et oppdatert notat om sin policy rundt sikkerhet og sikkerhet. Over 0137 millioner amerikanske borgere er på den kinesiske språkseide appen , som har endret seg til en politisk stansing for Trump-administrasjonen.

TikTok tar skritt for å bo i eksekverbart forklaringsmateriale. (Fotokreditt trenger å lære Costfoto / Barcroft sms lån på minuttetia av Getty Pictures)

Per firmaet, “vold, voldelige grupper og desinformasjon har ikke noe opphold på TikTok.” TikTok har på ingen måte tillatt betalte politiske annonser. “Denne typen annonser eller subsidiert skaper forklarer materiale som støtter eller motarbeider en politisk leder eller føderal offentliggjøring av offentlig betydning, sammen sms lån på minuttet presidentinnvielsen, vil bryte vår markedsføringspolitikk.”

Firmaet blir kvitt forklaringen materiale eller beretninger som “søker å oppmuntre, herliggjøre eller fremme vold eller voldelige grupper, hatefulle vaner, desinformasjon og mer enn noen få brudd” av sine naboskjær. Firmaet omdirigerer dessuten hashtags som #stormthecapitol #patriotparty #threepercenters #stopthesteal #QAnon gir en hånd til beskyttelsessiden. TikTok arbeider videre sms lån på minuttet PolitiFact og Lead Tales for å teste faktiske nye forklaringsmateriale.

Uber ( UBER )

Stor deling av enorm Uber planlegger dessuten innvielsen sms lån på minuttet fører og ryttersikkerhet i tanker. I en kunngjøring sa en talsperson til Yahoo Finance: ”Våre grupper er i rutinemessig kontakt sms lån på minuttet politi og jobber tilsynelatende for å oppfinne visse sjåfører som aksepterer like sanne sms lån på minuttet i utgangspunktet de mest oppdaterte sikkerhetsdataene når vi går inn i helgen. og måte innvielsen på. ”

Firmaet snakket om at det ikke tåler voldelige eller ulovlige vaner og kanskje per tilfeldighet forby brukere som bryter disse retningslinjene.

I vilkårene for on-the-ground logistikk, Ubers dra-delings- og transportfirmaer og produkter vil fortsette å operere innenfor DC-situasjonen. På den motsatte siden er firmaet i kontakt sms lån på minuttet lokal rettshåndhevelse, DC-ordførerens forretningssted og presidentinnvielsesutvalget, og følger enhver styring fra dem.

Firmaet vil dessuten være gi signaler i appen for sjåfører og transportpersoner knyttet til uro ved rådgivningshovedsteder sammen sms lån på minuttet i utgangspunktet den mest oppdaterte sikkerhetsstyringen fra offiserer.

Lær mer :

Airbnb er en klar outlier når det gjelder å kansellere reservasjoner for innvielse

Capitol Hill-angrepet kan per sjanse avbryte del 230 slik vi forstår det

Apple erklærer rasemessig rettferdighet tiltak som fase av $ 100 millionprogram

Merk Yahoo Finance på Twitter , Fb , Instagram , Flipboard , SmartNews , LinkedIn , YouTube , og reddit .

Melody Hahm er Yahoo Finance's West Riv korrespondent, overlegg entreprenørskap, teknologi og kult ure. Legg merke til henne på Twitter @ melodyhahm .

E-post Daniel Howley på [email protected] over ved kryptert post på [email protected], og observer ham på Twitter på @ DanielHowley .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *