Flere amerikanere enn noen gang bringer ryddige enheter inn i egenskapene sine. I takt sms lån på minuttet NPD-nabolaget hadde halvparten av oss noe ekstra eller mye mindre ryddig programvare i februar 339530. Det er fra 71% i januar 2020.

Og etter hvert som disse enhetene oppnås i kapasitet, ekstra av dem, langs Amazonas (AMZN) ekkonivå til 11 og Googles (GOOG, GOOGL) Nest Hub og Nest Hub Max er langs sidekameraer for å delta på videochatt sms lån på minuttet firma og familie, og når det gjelder Nest-enhetene, kan du delta som sikkerhetskameraer i hjemmet.

Men hvordan vil vi sørger for at disse kameraene ikke stirrer på hver bevegelse når vi bor? Et par av oss har brukt det prøvde og rette trikset sms lån på minuttet å sette tape over kameraene på enhetene våre, mens andre snur dem rundt når de ikke lenger er i eksos. Men uunngåelig vil du forsømme å snu rundt digitalkameraet ditt, eller eie den andelen av båndet, og ta bort fleksibiliteten til å utnytte din glatte, moderne prosedyre som et sikkerhetskamera når du er borte.

Heldigvis inneholder de fleste av disse ryddige kameraene innebygde aspekter som er sikre på at de slås av robotisk når du bor og snu venner når du er borte.

Geofencing til unnsetning

Geofencing er et kjennetegn innebygd i en avgjørelse av ryddige boligapper som robotisk aktiverer og deaktiverer aspekter, spesifikt programvarens digitale kamera, avhengig av smarttelefonens plassering. Og det er et enormt oppmøte.

Massevis av de viktigste ryddige boligkameraene på markedet svarer på bevegelse, så overføring rundt din egen bolig vil gi dem plass, noe som kan føre til en sekvens av filmer av deg som freser om kjøkkenet ditt. Geofencing deaktiverer denne egenskapen robotisk, slik at programvaren ikke svarer på bevegelse.

Et Amazon Echo Level til 11 (Tredje generasjon) ryddig demonstrasjons- og multisms lån på minuttetiahøyttaler, tatt 1. mars, 2021. (Karakteriser av Phil Barker / Future Publishing etter teknikk fra Getty Photos)

Geofencing, komponenter som du har anskaffet, blir ikke forbannet når du vet at du har reist for dagen og ikke snudde programvarens digitale kamera og blir venn sms lån på minuttet å vise din egen bolig.

Apper fra Googles Nest og Amazons Ring har innebygd geofencing-funksjoner i innstillingsmenyene som er enkle å plassere og foreslås på kort tid. Amazons ekkonivå til 11 gjør ikke skildre video, og det digitale kameraet er best når du ringer det opp ved hjelp av et Alexa-varsel, så geofencing er ekstra eller mindre meningsløst i den beundringen. Det er sannsynlig at du antagelig, og igjen, vil bruke smarttelefonen din for å skaffe deg inngang til ekkonivået til 10 digitalkamera mens du er borte.

Sannsynligheten er at programvaren du ikke har kjøpt, rådfører deg sms lån på minuttet dets geofencing-aspekter som sådan. Google kaller for eksempel den karakteristiske Presence sensing. Når du utvikler alternativet, vil mobiltelefonen din lagre et spørsmål for å erklære for deg å gi appen tillatelse til å spore posisjonen din til enhver tid. Og selv om det er sannsynligheten for at du ikke lenger vil like den oppfatningen, er det den beste muligheten til å underbygge geofencing fungerer ordentlig.

Du vil dessuten ønske å legge inn din ta vare på i det ryddige programvarens app innstillinger. Dette lar programvaren vite hvor den er plassert, og få en generell informasjon om at du er borte. sms lån på minuttet denne plassen oppe kan du også bytte programinnstillingens appinnstillinger for å slå av digitalkameraet når programvaren oppdager at du bor, og vri det digitale kameraet på når du tillater det.

Naturligvis kan du også legge til familiesms lån på minuttetlemmer til geofencing-karakteristikken for å underbygge hver gang noen bor, det digitale kameraet er av, sms lån på minuttet mindre du ser ut til å foreslå det for videochatter.

Kroppsskodder og sletting av video

Når du ikke tror at programvarens programvare av meg selv vil bygge det fra å spionere på deg, er det en ekstra skrikende mulighet til å slå av digitalkameraet: en kroppslig lukker.

De fleste av dagens ryddige enheter karakteriserer skodder som du også kan hale over for å dekke kameraene når den ikke lenger er i eksos. Noen har dessuten viet knapper som deaktiverer mikrofonen.

Krympe tilbake? Det er sannsynlig at du antagelig ikke vil bytte vennen til lukkeren når du er borte fra å bo når du forsømmer å aktivere digitalkameraet på nytt når du går ut.

Så en måte som video tatt opp av enhetene dine, gir hvert selskap muligheten til å slette det ut av programvarens apper. Amazon tillater deg for eksempel å slette video robotisk etter en tidslengde, eller slette den manuelt hver gang det er verdt det.

Når du har plass til systemet ditt for å samle fortjeneste på alle disse aspektene, det er viktig som en evne til å tømme ditt beboende digitale kamera sms lån på minuttet fred i sinnet at det ikke lenger kommer til å stjele deg som slapper av på sofaen din og streamer “The Position of commercial” og nedturer noen hvite klør.

Signal for Yahoo Finance Tech-publikasjon

Har du et tips? Send e-post til Daniel Howley på dhowley @ yahoofinance.com over av teknikk for kryptert post på danielphowley @ protonmail.com , og utdann ham på Twitter på @DanielHowley .

Mer fra Dan:

   Robinhood er lojal en sydende fintech børsnotering forventet denne tolv måneder

  • Google, Fb og Twitter administrerende direktører anklaget for å tjene penger på tenåringers regning i opphetet lytting til

   • Kontaktspørsmålene Kongressen kan antagelig også rydde, lagre et spørsmål til ekspansive Tech-sjefer denne uken

   • Microsoft utforsker : 73% av arbeidstakerne ser ut som en evne til å jobbe i bolig etter pandemien

   • Legg merke til Yahoo Finance på Twitter , Fb , Instagram , Flipboard , SmartNews , LinkedIn , YouTube og reddit . Hent børsnoteringer og de siste kommersielle og finansnyhetene For veiledning og kunnskap om investering og kjøp og selge aksjer, test ut Cashay .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *