sms lån på minuttet den totale hensynet til politikk og COVID – 19 rettferdig akkurat nå, det er godt å også ha savnet denne siste overskriften: “Elon Musk overhaler Jeff Bezos for å endre seg til verdens rikeste individ.”

Og til og sms lån på minuttet du stirret det og tenkte, hvem bryr seg?

Du burde smart.

(Tidligere enn du fortsetter å oppdage, en advarsel om sted: Denne kolonnen handler om svimlende rikdom. Tallene det er bra å også veldig ordentlig være i ferd sms lån på minuttet å lese vil sjokkere deg.)

Det er ikke lenger mye at Musk nå koster noen $ 200 milliarder, i henhold til Bloomberg Billionaires Index, mot Bezos $ 182 milliarder, (for visse Bezos ville kanskje uten problemer anskaffe kronen på noe tidspunkt.) Det er heller ikke snakk om den vanvittige spioneringen i Teslas lager er ikke lenger for langvarig i fortiden, (selv om det er insa ne — opp noen 923% i forhold til året før.

Nei, det enklere punktet er bare hvor mye penger og energi Musk og Bezos og andre teknologiske milliardærer har rettferdig akkurat nå. Og den energien binder seg uten å omfatte 1 av de tiders foretrukne rådgivning, som er de uhørte ekspress- og kontrolltekniske gigantene – Amazon (AMZN), Google (GOOG, GOOGL), Fb (FB), Microsoft (MSFT), Apple (AAPL) og om en annen – har over oss. Det er et spørsmål om rivalisering som berører hele partiet fra ytringsfrihet til Donald Trump og våre politiske splittelser til nasjonal sikkerhet til selve demokratiets fremtid. Det er et argument jeg spår som kan vove seg veldig enormt i løpet av de påfølgende fire årene.

Forespørselen til, ifølge teknisk investor Roger McNamee, skaper av “Zucked”, en bok som er overdreven av Fb, er “ville du ha samhandling for å bo i et land som ikke lenger er et demokrati? Og jeg produserer fortelle at form for sjelesurfing forekommer. Jeg produserer fortelling sms lån på minuttet tiden landet kommer til å style de kuleste valgene. Og jeg vet at det kan være hundrevis av måter å ha vinnende teknologibedrifter som ikke lenger vil være negative. ”

Tidligere enn vi utforsker McNamees poeng videre, la oss gå tilbake til Bloomberg-sjekklisten siden avvikling av det hopper ut på deg. Sannheten: på 2. åtte av 16 de rikeste menneskene på jorden er amerikanske tech-milliardærer. Kan du faktorere inn? For Musk og Bezos er det også bra å ha Bill Gates, Sign Zuckerberg, Larry Page, Sergey Brin, Larry Ellison og Steve Ballmer. Til sammen er disse åtte bidragsyterne til en jevn, svimlende $ 1911. 7 milliarder.

“Det er en utenom den vanlige konsentrasjonen av rikdom og energi,” sier Chuck Collins , seniorstudent på Institute for Coverage Studies og sms lån på minuttetskaper sms lån på minuttet Bill Gates Sr. av “Wealth and Our Commonwealth.” “Kanskje var det noen paralleller hundre år tidligere i løpet av røverbaronen, forgylte tidsformuer. Ganske mange av disse formuer var folk som svingte en del av den rene ressursverdenen: kull, metall, olje, tre; sammen sms lån på minuttet å finansiere. Akkurat her er vi hundre år senere, og det er også bra å også ha det jeg vil kalle demokrati-forvrengende formuer. ”

Ta hensyn til at $ 923. 7 milliarder og komforten til oss. La oss anta at noen 9,2% av USAs innbyggere — eller 56 millioner mennesker – bor i fattigdom (et konservativt nummer BTW.) At $ 923. 7 milliarder ville være brukbare kontanter for å gi hver og en av disse elendige amerikanske statsborgerne mer enn $ 1, 000 hvert år, hvert år i de påfølgende tre tiårene. (Advarsel: Ingen antyder at formidling av omfordeling av rikdom kanskje eller burde noen gang forekomme, det er riktig en tankeøvelse.)

Å være åpenbar at sjekkliste sms lån på minuttet åtte personer er de facto heller den blandede gevinsten. Noen frodige i Gates er ikke lenger administrerende direktører. Ellison er styreleder i Oracle (ORCL), et kraftverkfirma for åpenbare, men ikke lenger innenfor samme liga som Fb eller Google. Og ditto for Musks Tesla, (skjønt mer om firmaets gjennomførbare dominans senere.) I tillegg er ikke lenger Tim Cook-middagen og Sundar Pichai, administrerende direktører for henholdsvis Apples og Googles verge-alfabet, som bruker enorm energi og er veldig velstående.

Det er i tillegg viktig å bevise at det er en rekke alternative tekniske milliardærer på Bloomberg-sjekklisten — ved siden av Michael Dell, Laurene Powell Jobs, Eric Schmidt, Jack Dorsey, Evan Spiegel, Marc Benioff , Peter Thiel, Reed Hastings og andre kjente navn – og det er fornuftig å lykkes sms lån på minuttet å legge dem til denne posisjonen av tekniske milliardærer.

Overdreven på denne sjekklisten er også MacKenzie Scott, 23 den rikeste personen på denne planeten $ 60 milliarder, som er sikker på Jeff Bezos ' eks-partner. (Hvis paret var afsides, ville de kanskje være pris rundt en billion dollar, rikere enn Elon, men det er en annen myte.)

WASHINGTON DC, USA – 9. MARS: Elon Musk, grunnlegger og sjefingeniør i SpaceX, snakker i løpet av satellitt-tv for datamaskin 2020 Konvensjon i Washington, DC, USA 9. mars, 2020. (Liste av Yasin Ozturk / Anadolu Company via Getty Pictures)

Hensikten er at disse amerikanske teknologimilliardærene har en kohort, en kohortpris som er riktig over $ 1 billioner, sms lån på minuttet tilsvarende økonomisk og samfunnsmessig energi. Og da jeg berømte i en myte som ikke lenger var for langvarig i fortiden, vokste formuen deres mye raskere enn rikdommen av komforten til oss. Bra Jeg regulerer ikke tallene mine for inflasjon (dvs. hva er $ 1 billioner for sent i relatert, 2016 greenbacks), men når beholdningen din går opp 450% i forhold til de fem foregående år, frodighet i Amazonas har, og den årlige inflasjonsprisen har vært mellom 0,7% og et par 3% over den samme tidsrammen, det er absolutt ikke behov.

Så hvor gjorde dette enorme rikdomsprosedyre fra? Overveldende opparbeidet det seg fra forstørrelsen i merkevaren til disse bidragsyternes beholdning – stort sett som grunnleggere av teknologiselskaper tilsvarende Apple, Amazon, Fb, Google, Microsoft, Netflix (NFLX), Oracle, Dell (DELL), Twitter (TWTR), Snap (SNAP) og Tesla. Prisen på deres andeler i disse selskapene har steget til utrolige høyder siden lagermarkedet tildelte enorme verdsettelser til disse selskapene. Hvorfor? På grunn av disse selskapene er det store cash-making maskiner og har en tendens til å fortsette å være det. Dersms lån på minuttet har det frie markedet snakket og utpekt disse menneskene til å være de rikeste og mest essensielle menneskene på denne planeten.

'Bryter disse guys up '

MAGA, Antifa, liberale, konservative og moderat, nesten alle amerikanere i USA er av samme oppfatning at Large Teknologi er rett og slett for viktig. Likevel avviker vi på grunn av kapasiteten til nøyaktig hva “smertene” er. Republikanere, som omslutter seg ytringsfrihetens flagg (som sikkert ikke er bevisste for private selskaper), forteller om Big Tech, og demokrater forteller at Large Tech er en nasjonal sikkerhetstrussel ved å tillate internasjonale aktører å manipulere valg og innenlandske terrorister til lokalisering. opp.

Og visse, Kongressen har kalt Zuckerberg, Dorsey, Bezos et al. til oppgave og å vitne forskjellige tider. Myriade føderale og lokale, nevermind over hele verden, pågår etterforskninger og kåte handlinger mot Large Tech. Og men en ting mangler her, og det er å nevne for å forhøre seg om den ikke-offentlige energien og ansvaret til dette amerikansk-teknologimilliardære oligarkiet som har kontroll over milliarder av liv.

Tidligere enn vi dykker inn i den arenaen, er en kort bevis på Musk gjentatt, fordi Tesla ser ut til å være som et frodig sted i det vanlige firmaet her ute, da det ikke forbyder noen, og det er heller ikke mulig for skumle gutter. Teslas fremgang har vært så rask at det ser ut til å være like farsisk for private firmaet som en trussel mot samfunnet. I hovedsak til ikke lenger for langvarig i fortiden, kunngjorde folk at det kanskje ville krype konkurs. (Noen reservert har overdrevne spørsmål angående firmaet.)

Og men – og her er de facto forventningsfullt på dette tidspunktet – forteller om muligheten som Tesla kanskje ville ha over transport alternativ kort gjenta? Og BTW, Tesla er allerede en styrke å regne sms lån på minuttet. Blendende spør GM, Ford og Toyota om det. Selv sms lån på minuttet GM-inventar som har nådd en heltidshøyde denne uken, har den på avstand en markedsverdi på mindre enn en tidel av Tesla.

Og la oss ikke forsømme Musks andre bestrebelser. Hvis SpaceX, SolarCity, Hyperloop, Starlink og ganske mange andre. (som ble skapt sms lån på minuttet et kikk mot integrering), pan ut i et enormt plot, ville Musks imperium endre seg til plot mer innflytelsesrikt. Baselinje: Forutsatt at Elon er den rikeste mannen på denne planeten, forteller markedet oss at alt dette er i stand til å skje.

Abet til det sentrale erklæringen for hånden, som er den store energien disse bidragsyterne har. Det er en handlingsrute som adresserer smertene på hodet, en oppløsning som ikke lenger er forlagt Scott Galloway, professor i markedsføring og markedsføring på Unique York College Stern College of Substitute og en levende til observatør av Large Tech.

“Jeg forteller at situasjonen å innvie er sms lån på minuttet å bryte disse karene opp,” sier Galloway. “Jeg forteller at det er fortellende at vi ser ut til å alltid tigge det samme eller to selskapene. Jeg forteller at forhøyede konkurrenter ville være trofaste. ”

Vi har brutt opp enorme selskaper i USA før, helt for en av to årsaker. I det store og hele gjør ledelsen i seg selv for å maksimere aksjonærmerket. Jeg levde etter et slikt da jeg jobbet for det foretrukne sms lån på minuttetiefirmaet i historisk forrige, AOL Time Warner, som solgte av Warner Tune, Time Lifestyles bøker, TimeWarner Cable, AOL, Time Inc. og til slutt selv til AT&T. Andre i denne klassen omfatter GE, ITT, (to av etterkommerne er Starwood og Hartford Monetary Products and companies Community) og kommer til å oppmuntre i tid, Gulf og Western (kalt “oppsluk og fortær.”) Det alternative nabolaget av selskaper ble brutt opp av myndighetene, mest kjent AT&T i 1996 og langvarig olje i 1911.

La oss nå diskutere som for sene enorme teknologibedrifter. Første tegn, de ble bygget for dominans. Disse forestillingene om et “svinghjul” (en favorittbesittelse av Bezos) og et “økosystem” har implisitt og eksplisitt som mål verdensomspennende skala sms lån på minuttet både vertikal og horisontal integrasjon. Hvilke byråer produserer Amazon, Google eller Tesla ønsker å vinne inn i? Svaret er ethvert alternativ som også kan smeltes sammen sms lån på minuttet det de gjør på 2d, sms lån på minuttet andre ord riktig om noe. En ting som uten noen prosedyre ble ansett å være skjønt: Hva skjer hvis disse selskapene blir for vinnende?

For å være åpenbar er det annet arbeid som skal utføres her. Halvparten 230 av kommunikasjonsanstendighetsloven av 1996 – en anakronistisk tildeling av kåt kode som gjør det mulig for teknologibedrifter å fraskrive seg ansvaret for hvordan det ser ut til å være på plattformene deres, må krype. (Loven ble opprettet for å gi beskyttelse til elendige miniatyrteknologiske startups fra å bli opphevet av søksmål. Denne dagen bruker disse massive selskapene hundrevis av juridiske fagpersoner som møter milliarder av rettssaker, og det florerer i det er ikke mer enn å svømme bort en skum.) de alternative motene til å tjene penger (som selger løgn og splittelse) fra sosiale sms lån på minuttetier. Likevel er disse problemene i stor grad bevisst for Fb, Googles YouTube og Twitter, og ikke i noen løsning for Amazon eller Apple. Så vi oppfordrer til totalnevneren, som er dimensjon og energi. I byttet er det som burde adresseres.

Tanken på en myndighetsmandat-smash up av Large Tech har eksistert i mange år nå. Det er mye som kanskje kanskje også vil bli utført veldig ordentlig: Fb ville snuble av Instagram (har lyst til å undersøke disse to konkurrerer), WhatsApp og perchance til og sms lån på minuttet Messenger og Oculus. Amazon ville smadre av AWS, Whole Foods og dets enheter (Kindle and Fire.) Google ville kaste YouTube, Waymo, sammen sms lån på minuttet smash up-søk fra sine andre kjernevarer. I Musks tilfelle burde selskapene hans opphøre som separate offentlige selskaper. Apple vil kanskje fjerne App Store og musikken til hverandre. Microsoft vil selge Xbox, Skype, Azure og LinkedIn (jeg vet, jeg vet, dere har rett kjøpt det!)

Snickerne du hører prosedyren fra C-suitene til disse selskapene på bare råd om dette. Som i “Serwer, er det godt å også være veldig uvitende og naiv. Det er umulig å gjøre dette! Disse byråene er flettet sammen! ” Som jeg svarer på, vil jeg kanskje også være ansvarlig for hovedmerket, men det er ikke lenger umulig. Bestemt, noen er mer subtile å knuse enn andre, men alt er gjennomførbart. Hollywood-filmstudioene fremsatte nøyaktig det samme kravet da amerikanske myndigheter effektivt saksøkte for å skille kinoer fra studioene, (United States v. Paramount Pictures, 1948.) Signer at både studioer og teatre trivdes etter det.

Aksjonærer ville produsere veldig ordentlig sms lån på minuttet aksjene i nylig avskilte teknologiselskaper. Og jeg vil satse på at flere jobber vil bli skapt. Likevel ville det ikke være det virkelige målet å knuse dem opp. Det virkelige målet ville være å oppnå en avvikling av denne epidemien sms lån på minuttet storhet.

Og her er den overdrevne delen, jeg foreslår ikke lenger myndighetene å produsere dette, jeg foreslår teknologimogulene. produsere det selv. Loopy? Likevel hvorfor ikke lenger? Disse menneskene forteller om seg selv som alternative ikke-tradisjonalister. Er de hvis sannheten blir fortalt? Hvis Bezos, Zuckerberg og Cook middag et al. Gjorde det selv, ville det kanskje gi ferdigheter til å erklære og entreprenørskap i Silicon Valley, USA og arenaen. Det vil også være en myk, proaktiv genial rute, i motsetning til den nåværende defensive steinmuringen. Ikke desto mindre ville det kanskje mest kritisk gjenopprette, støtte opp, tilby beskyttelse til og styrke vårt demokrati. Hva ville kanskje være viktigere enn det?

Vi hører vanligvis at vi nå har flyttet tidligere aksjonærkapitalisme og faktisk er i ferdigheter sms lån på minuttet interessentkapitalisme. Det er også det siste uttrykket for interessentkapitalisme for de rikeste mennene på planeten jord for å privatisere den endelige interessenten, selve oss.

Det er i tillegg utilgjengelig at hvis teknologimogulene ikke produserer dette vil selskapene deres ved endelig atrofi og trekke seg tilbake, eller mer mulig og plotte flere og hauger før, møte en stadig mer fornærmet pøbel.

“Det har vært en fullstendig instruksjon om å være inaktiv. [tech CEOs] har rullet hele saken effektivt, ”sier Galloway. ”Likevel forteller jeg at det er i ferd sms lån på minuttet å handle. Skyggen som er solid av Biden-Harris-administrasjonen, har allerede resultert i ekstra handel på Fb i finalen 11 dager enn vi har vurdert innen finalen 10 år. ”

Høyesterettsdommer Justice Louis Brandeis er ment å ha bemerket:“ Vi må alltid style vårt valg. Vi vil kanskje også ha demokrati, eller kanskje vi også har rikdom konsentrert i hendene på omtrent a, men vi vil ikke ha begge deler. ” Jeg er åpenbar at de tekniske milliardærene kjenner Brandeis 'ord. Forespørselen om er, er de tekniske milliardærene utviklet seg akseptable for å signere at de har endret seg til en del av smertene, og hvis det er tilfelle, kan de sublimere egoene sine som farbare for å presentere noe om det.

Denne teksten ble omtalt i en lørdagsmodell av Morning Transient i januar 16, 2021. Kom forbi Morning Transient uten å strekke deg til innboksen din hver mandag til fredag ​​innen 6: 30 am ET. Abonnere

Andy Serwer er sjefredaktør for Yahoo Finance. Øv ham på Twitter: @ serwer .

  • Akkurat her er hva Trump vil produsere etterfølgende

  • Hva Matthew McConaughey sier om USA

  • Milliardærhistorien til COVID – 19 prøver utført rett korrekt

  • Akkurat her kommer fersk US-China Digital Chilly Battle

  • Internt Amazon, Apple, Fb og Google versus Feds

Øv Yahoo Finance på Twitter , Fb , Instagram , Flipboard , SmartNews , LinkedIn , YouTube og reddit .

Motta tilbud på boligmarkedet og de siste alternative nyheter og finansnyheter

For opplæring og kunnskap om investering og shopping og salg av aksjer, ta en titt på Cashay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *