Etter å ha forhåndsutgitt den kommende bortgangen av informasjonskapsler i sin plattform, lovet Google denne uken at det ikke byttes i samme websporing. Likevel betyr det ikke at det ikke ser ut til å være noen andre planer i arbeidene.

“Som en erstatning vil våre webprodukter tilsynelatende være drevet av privatliv- å bevare API-er, som forhindrer individuell sporing mens de er sammensatt, og som gir resultater for annonsører og utgivere, ”skrev David Temkin, Googles direktør for produktadministrasjon, og annonserer privatliv og tillit, i en blogg. APIer, eller programmeringsgrensesnitt for verktøy, rådfør deg sms lån på minuttet instrumenter som gjør det mulig for diversifisert anvendt vitenskap eller programmer å samarbeide.

Ekstra fra WWD

  • Rick Owens RTW Tumble 2021

Åpenbaringen brøt håpet fra noen parter, sammen sms lån på minuttet reklame- og markedsføringsteknologiske firmaer, om at quest big ville absorbere avgjørelser som tilsvarer “hashede” e-postmeldinger eller elektronisk postbasert, for det meste for det meste identifikatorer. av dollar på tvers av firmaer som tilsvarer The Change Desk, Dwell Ramp og Criteo. Analytikere snakker i stor grad om ad-tech vil tilsynelatende være fantastisk på et eller annet tidspunkt, men jitterne fokuserer på hvor enorm innsatsen er for annonsører og deres merkevarer.

Det er ingen hemmelighet at informasjonskapsler, de mikroskopiske filbittene som er plassert i datamaskiner som muliggjør sporing av brukere, var selve kjernen i annonsen som fokuserte på og målretning i mange år – selv når noen merker ikke forstår de totale implikasjonene.

“Etter at jeg har spurt en form for firmaer: 'Hvordan har du bruk av informasjonskapsler?', Forstår en form for advokater og til og sms lån på minuttet erstatter oss ikke det. Det endret seg til en gang objektivt passende noe som ble modifisert til en gang satt opp år tidligere, ”Jennifer Urban, en partner i retningslinjebyrået til Foley & Lardner, rådgav WWD. Urban har boret i det fjerne når det gjelder retningslinjer som beundrer California Privateness Security Act.

“Og når du ikke var i Europa [which enacted GDPR privacy regulations], ville du bare være i stand til dessuten rett og slett nå ikke å henge en informasjonskapselbeskyttelse, “la hun til,” eller ingen primært gjorde et dypdykk på hva alle disse diversifiserte informasjonskapslene faktisk gjør for nettstedet ditt. ” Hun påpekte at diversifiserte skjemaer henger diversifisert bruker, og noen av dem kan kanskje være bundet av sikre retningslinjer for ordensfasen.

Den autoriserte rekkefølgen av annonser sms lån på minuttet fokus på faste sms lån på minuttet interesser, blir sporet av oss spores online på tvers av mer enn ett nettsted av leverandører utenfor døren, vil tilsynelatende bli tenkt på som et “salg” av filer. Og det vil tilsynelatende bli sett på som et brudd.

Slike betraktninger henger intensivert granskning på Google, som følger av den rene målingen av reklamene som erstattes og trekkraften til Chrome-nettleseren. Ikke mest oppsiktsvekkende er teknologien den ubestridte sjefen i det digitale annonserings- og markedsføringsmarkedet, fast sms lån på minuttet NetMarketShare, nettleseren står for ekstra enn 69 prosent av feltets nettleseremarkedsfragment for stasjonære og bærbare datamaskiner.

I 2019, lovet Google å dra et stykke unna informasjonskapsler fra tredjepartshendelser, og nå har selskapet en to-års oppfatning for å knytte dem til seg fra annonseproduktene og Chrome.

Så hva kommer til å produsere det som et annerledes?

Å produsere sin anerkjente visjon om et “privat-første nett”, Googles viktigste fokuspunkt er på sitt Privateness Sandbox-initiativ – en utstillingsdukke som antagelig beskytter brukernes privatliv, samtidig som de møter uunnværlige annonsørbehov, ved å identifisere filemønstre og samlet rapportering over grupper av brukere.

Det viser også FLoC, øyeblikkelig for “Federated Study of Cohorts.” Det er en offisiell klingende tittel som primært refererer til gruppering av oss sammen sms lån på minuttet interesser, som et annet enn å identifisere individuelle brukere.

“Fremskritt i aggregering, anonymisering, på- systembehandling og annen privatlivsbevarende anvendt vitenskap gir en jevn vei til å erstatte individuelle identifikatorer, ”fortsatte Googles Temkin. “Sannelig, våre mest oppdaterte eksamener i FLoC viser en trekning for å effektivt vinne informasjon fra tredjepartscookies ut av reklame- og markedsføringsligningen og som en annen skjult folk i enorme mengder av oss sms lån på minuttet autoriserte interesser.”

Ikke desto mindre Electronic Frontier Foundation kjent som FLoC “et fryktelig konsept.” I sin Deeplinks-blogg tok organisasjonen plass sms lån på minuttet teoremet om å merke oss og gruppere dem i bøtter.

Selv om dette sidestegger privatlivspunkter, kan det “kanskje forverre de fleste av de verste ikke-private komplikasjonene sms lån på minuttet atferdsannonser, sammen sms lån på minuttet diskriminering og rovdyr sms lån på minuttet fokus, ”skrev roten.

I mellomtiden bemerker Google også at de trekkene vil være mest oppmerksomme på -grabbing henge en billett på sine plattformer, da den lover å fortsette hjelp til “første hendelsesforhold” – eller gi råd om forbindelser – mellom annonsepartnerne og forbrukerne.

Begge nærmer seg, det er poke at bryteren kommer. Og noen få ledere er vitne til det som en sannsynlighet, beundre Mario Ciabarra, administrerende direktør i Quantum Metric. Den digitale opplevelses- og prediktive analyseplattformen, som filtrerer filer fra over 20 prosent av feltets nettbrukere, betjener firmaer beundre Lululemon, Neiman Marcus og andre.

Ciabarra mener at når som helst onlinebrukeres vaner ikke kan spores granulært, må merkevarene alltid løfte høyt tilpassede og ekstremt mest oppsiktsvekkende opplevelser på digital som imøtekommer publikum, utenom den vanlige beundringen de gjorde i fysiske butikker, ”erkjente han.

I hovedsak sms lån på minuttet ut av kapasiteten til å stole på brukersporing, vil standard for digital opplevelse og relatere tilsynelatende være alvorlig. Og naturlig nok vil de som leverer mest oppmerksomhetsopplevende skille seg ut.

“Det som skjer på mobiltelefoner sms lån på minuttet Apples privatbegrensninger er identisk sms lån på minuttet det Google gjør – og hvilke andre viktigste nettleserleverandører som allerede er implementert, ”erkjente han. “Android vil opplyse drakt for bestemt.”

Og sms lån på minuttet privatliv i forkant av erstatningens digitale transformasjon, ser han “fart for merkevarer å få tak i sine erfaringer , i stedet for å stole på at annonsene bruker høye avgifter, ”erkjente han.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *