Dan Howley fra Yahoo Finasnce bryter ned hvordan GOP ser ut for å endre regelverk for enorme teknologibedrifter

Video Transcript

SEANA SMITH: Dan Howley tar et kikk på dette for oss. Og Dan, korrekt, sms lån på minuttet et glimt av det, er Share 230 poenget sms lån på minuttet glød i denne ideen.

DAN HOWLEY : Ja, her er virkelig hva republikanerne ønsket å ta ut i Styrke- og handelskomiteen. Dette er ute av hjemmet. Og egentlig, det de etterlyser er en opphevelse, ekstra eller mye mindre, av Share 230 for eksplisitte selskaper. Vi snakker sms lån på minuttet hensyn til slike som Facebook, Google, Twitter, YouTube, noen av disse selskapene inneholder ikke beskyttelsen som 230 tilbyr. Nå vil det muligens være ekstra eller mye mindre denne ekstraordinære misforståelsen om hva Share 230 er. Share 230 tilbyr et ansvar som beskytter deg mot å bli tvunget til å forsvare deg selv i domstol for moderering av boom-materiale som en tredje feiring legger på websidene dine.

sms lån på minuttet tvil om at du muligens ville komponert, har sjansen til å felles det bomaterialet om historien om ytringsfrihet. Facebook utøver sin ytringsfrihet ved ikke lenger å la noen sende inn en ting som er like stor som den lar noen sende inn en ting. Share 230 retter en snarvei slik at Facebook ikke vil slutte i domstol for en enorm periode og bli tørket. Nå som du også kan upartisk vil at Facebook skal bli tørket, men oppdraget her er mindre selskaper. De må komponere ikke lenger inneholde de ekstra eller mye mindre pengene som Facebook har for å bruke opp en hel masse tid i domstol. Og de stoler på at denne delen av Share 230 eller Share 230 skal være åpenbar for at de er i stand til å forsvare seg under omstendighetene de bygger ut vanlig bomullsmateriale.

Så, egentlig, hva disse lovgivningsdrømmene er fra de konservative deltakerne i Styrke- og handelskomiteen, er å kaste bort beskyttelsen fra selskaper som får en åpenbar mengde kontanter. I tillegg ønsker de å koble den bort fra selskaper som kommer i sentrert markedsføring, i tillegg til selskaper som utfører noe annet så langt som diskriminerer, i hovedsak hovedsakelig basert på politiske tilknytninger eller synspunkter. Nå er det en ting som konservative inneholder peker på i noen tid. Det ville muligens være en eller annen stor skurk som eksisterer i sosiale sms lån på minuttetier på astronomisk, nemlig fokusert på konservative. Det ville muligens ikke være noe eksakt bevis på at det i det hele tatt ble fremført.

I sannheten, i den anledningen du titter på Facebook, handler det om en av de mest trafikkerte historiene fra konservative nettsteder og inneholder konservative. synspunkter. Oppdraget, sms lån på minuttet å hevde at du muligens vil klemme bort 230, i det vesentlige egentlig basert på politiske tilknytninger, er at alt annet egentlig vil være politisk. For de som vil hevde at jeg ikke-offentlig som hund er bedre enn katter, vil du muligens bekrefte, vel, det er min politiske idé. Eller det er en del av den politiske feiringen min nå.

Og så, det er virkelig et uholdbart trekk. Konsulentene vi snakket sms lån på minuttet, ser ikke ut til ikke-offentlige som her kommer til å skaffe seg hvor som helst, nemlig siden det ikke inneholder noe herd. Republikanere er åpenbart i mindretall i hjemmet, i tillegg som senatet. Det vil sannsynligvis ikke være noe demokrater virkelig vil ha sms lån på minuttet her, så langt som Share 230, sms lån på minuttet unntak av deler om å bevare yngre folk på nettet.

Og det er en ting som ser ut til å være bygningen konservative hadde begynt å oppnå damp jeg inneholder pekte på som en mote for ekstra eller mye mindre å jobbe sms lån på minuttet 230. De sier at nesten alle disse selskapene drar etter yngre folk for å fokusere på for dem, markedsføring. De gikk nemlig etter Facebook rett ved en ny høring og utpekte Zuckerberg for den forutsetningen at de skulle jobbe på en Instagram for tenåringer under 13. I tillegg tilbyr de, ifølge metodikken, allerede Facebook Messenger for yngre folk under 13. Og YouTube har YouTube Formative år. Så det er apper tilgjengelig allerede for noen yngre folk. De blir ekstra eller mye mindre hit her, nemlig Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *