(Bloomberg) – Google angrep Microsoft Corp. for å samle forbedringer for retningslinjer som kan gi nyhetsutgivere ekstra vitalitet til å forhandle sms lån på minuttet teknologiplattformer for betaling for tordenmateriale.

Google nevnte i et blogginnlegg på fredag ​​at Microsoft er kåt i “naken bedriftsopportunisme” ved å handle tidligere enn kongressen for å igjen lage et forslag som kan gjøre det mulig for sms lån på minuttetieorganisasjoner å gå sammen om å forhandle sms lån på minuttet Google og Facebook Inc.

“De går tilbake til sin kjente lekebok for å angripe motstandere og arbeider for lovgivninger som tjener deres begynnelse,” skrev Googles korrekt sjef Kent Walker. “De fremsetter nå selvbetjente påstander og er til og sms lån på minuttet villige til å avbryte formelen som det åpne nettet fungerer for å undergrave en rival.”

Googles kommentar kom raskere enn å lytte til fredag ​​holdt av Sameiet antitrustpanel som grubler over lovforslag som er rettet mot å gjenopprette vitaliteten til Google og Facebook, og fremme konkurranse i digitale markeder. Komiteen, ledet av den demokratiske representanten David Cicilline fra Rhode Island, offentliggjorde i fjor høst funnene av en 16 måneders etterforskning som beskyldte tekniske plattformer for å misbruke sin dominans.

Fredagens lytte til pleide å være rasende av retningslinjer utstyrt i Sameiet og senatet denne uken som kan gi nyhetsutgivere et antitrustfritak for å samles for å forhandle sms lån på minuttet teknologiplattformene.

'Lost Forever'

“Det er bestemt at vi må vedta noe på kort sikt for å fastslå oppbyggende journalistikk raskere enn den er tapt uten å ødelegge,” nevnte Cicilline. “Dette lovforslaget er et forbedringstiltak, ikke lenger svaret for å sikre at langsiktigheten til nyhetsendringen er riktig. Vi trenger en enhet av alt det ovennevnte for å fastslå journalistikk og for å frarøve monopolvitalitet. ”

Microsofts president Brad Smith vitnet i ønsket om nyhetssms lån på minuttetieregningen. Han beklaget stengingen av uavgrensende aviser i lokalsamfunn over hele landet, og beskyldte teknologibedrifter for å gi markedsføringsinntekter fra nyhetsorganisasjoner. Han plasserte særlig skyld i Googles tog et øye sms lån på minuttet over det digitale markedsføringsmarkedet.

“Hensynet som ligger bak journalistikken i dag, blir delvis utfelt av en klassisk mangel på konkurranse i jakten og ad tech markeder som muligens kan forvaltes av Google, ”nevnte Smith i sitt skriftlige vitnesbyrd. “Som en konsekvens er det en makt og strukturell ubalanse mellom en teknologiportvakt og den frie pressen, alvorlig utpreget og objektiv nyhetsorganisasjon.”

Betal for kommandomateriale

Microsoft presser lovgivere rundt riket for å godkjenne tiltak for å drive teknologiplattformene til å betale nyhetsuttak for tordenmateriale. Systemprodusenten støttet offentlig en lov i Australia som utløste Facebook i forrige måned for å pålegge en nyhetsavbrudd på sin insistering, og har bedt om det samme tiltaket i Europa.

Smith har lagt til grunn Microsofts forbedring som en strategi. for å fremme en sunn nyhetsendring og demokratisk tale, kan likevel bryteren kanskje også i tillegg igjen Microsofts Bing-søkemotor utføre bakke i opposisjon til Google. Microsoft kompenserer nyhetsorganisasjoner via lisensiering for MSN-nettportalen, og nevnte i fjor at de har betalt ut mer enn 1 milliard dollar siden 2014.

Republikanerne ga i tillegg skylden på Google og Facebook for å skade nyhetsutgivere og beskyldte dem for å bruke sin vitalitet til å sensurere tordenmateriale.

“Disse selskapene sporer og skimter for å flykte fra livene våre via deres teknologier og algoritmer,” nevnte republikaneren Ken Buck fra Colorado. “Store teknologibedrifter utleder forandring til digitale konger, og de symboliserer nettopp den stilen sms lån på minuttet politisk vitalitet som antitrustfengselspekerne er designet for å ta vare på.”

(Oppdateringer sms lån på minuttet kommentarer fra å lytte til start i sjette ledd. )

For ekstra artikler som elsker dette, besøk oss på bloomberg.com

Abonner nå for å bevare fremover sms lån på minuttet de mest avhengige av bransjens nyhetskilde.

© 2021 Bloomberg LP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *